Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2012 11:48 - 1 май, олицетворение на масонско-илюминатското Богоборчество или символ на Християнството ?
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 1773 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          1 май 1974г.

   Общото събрание на ООН тържествено гласува Декларация за установяване на нов международен икономически ред. Последвано от приемане на „Програма за действие” относно прилагането на Декларацията.. Поставено е началото на конвергенцията(сливането) на „непримиримите” системи – капитализъм и комунизъм.

      1 май 1998г.

    Основана е Европейската Централна Банка, картел от частни банки,  аналогична на Федералния Резерв. Осъществена е старата идея на тамплиери-масони-илюминати за европейска супердържава с единна банкова система.

        1 май 2004г.

   Кипър,  Чешката  република,  Естония, Унгария, Латвия,  Литва,  Малта,  Полша,  Словакия  и  Словения се присъединяват към Европейския съюз. Тази  политическа конвергенция демонстрира победата на Новия световен ред. Случаят е отпразнуван в резиденцията  на  ирландския президент в Дъблин.

    Цитираните събития, случили се на 1 май не са случайни. Тази дата е  сакрална. Защото на същия този ден – през 1776г., се създава тайното общество „илюминати”. То декларира следните цели:

    -   разрушаване на Християнската Църква и всички форми на Християнството;

    -   унищожаване на монархиите и всички форми на държавна организация, които да бъдат заменени с едно световно правителство.     

    -  унищожаване на семейството, брака, обща собственост върху жените; учредяване на институции за комунално отглеждане на децата.

-  пантеизмът е висшата вяра на йерархията в ордена, докато за членската маса и   за обществото да се проповядва атеизъм. 

   След години, илюминатско-масонското честване се превръща в празник за „трудещите” се...

      Към сакралността на 1 май трябва да прибавим и едно друго събитие.

      1 май 880г.

  В Константинопол, столицата на Византийската империя, император Василии I тържествено открива, а патриарх Фотий освещава, църква, на името на Иисус Христос. Това е първата църква на името на Господа и затова е наречена Nea Ekklēsia (на гръцки: Νέα κκλησία - Нова Църква”).

     Nea Ekklēsia  е не само модел, по който се строят всички следващи Православни храмове и църкви, но е и символ на Нова ера, свързана, както  с империята Византия, така и с Християнската  епоха.

   На този свещен за Християните и за Християнската държавност 1-ви май, тайните общества противопоставят друг  1-ви май - символ на Съзаклятие, което има за цел да подмени Символа, олицетворяващ Новата ера на Християнството и същевременно да разруши и унищожи всичко, свързано с Християнството – Вяра, Морал, етика, култура, държавност, семейство, брак, човешко достойнство...

   Съзаклятниците оплетоха света в паяжината на Своята демонична човеконенавист, алчност, егоизъм и сладострастно съществувание. Резултатите са налице.

   След 1974г. настана период на глобално обедняване, разрушаване на националните институции, на икономиките, на социалната сфера, здравеопазването, образованието. Настъпи  “глобализация на бедността и разпада, която е в пълно противоречие  с резултатите на технологичния и научен прогрес, през годините на същия период, характерни с рязко увеличение на производителността на труда – в промишлеността, в селското стопанство.  

     Само в „цивилизована”  Европа, за последните двайсетина години, тези, които подготвиха и извършиха конвергенцията на капитализма и комунизма,   са отговорни не само за разрухата на много държави, но и за смъртта на десетки милиони – по причина на недохранване, изтощение от работа, лишение от медицинско обслужване. Само за България тази цифра е два милиона! Мащабът на тази разруха и чудовищна смъртност е съизмерима само Геноцида, осъществен чрез сталинско-хитлеровите концлагери.

    В осъществяването на този Геноцид се вплита и обещанието на Сталин:

   "На 1 май 1937 г. на територията на СССР името "Бог" ще бъде завинаги забравено",

    Да се „чества”  1 май извън смисъла и съдържанието на Християнството, означава да се съдейства на съзаклятниците  на  Новия Световен Ред.




Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2281042
Постинги: 469
Коментари: 1662
Гласове: 10562
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол