Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2012 21:04 - Братя и сестри - БЪЛГАРИ ! Да искаме от Администрацията забрана на блога "aristotelis". Заради хулене на българската идентичност !
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 7934 Коментари: 17 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Изпратено от aristotelis на "лични съобщения"  20:54 Историята се срамува от българия а ... (ново)
Историята се срамува от българия а българия се срамува от история!!!
Уинстън Чърчил, през втората световна война е казал следното, "знаехме от историята че гърците се борят като герои а от тук нататък ще викаме че геройте се борят като гърците"....We will not say thereafter that the Greeks fight like heroes, but heroes fight like the Greeks!.........А за българите знаеш ли какво е казал? БОРБАДИРАЙТЕ ГИ ТЕЗИ ИЗРОДИ ДЕТО СА ДАЛИ ХЛЯБ, ВОДА И МЕД НА НАЦИСТИТЕ! А СЛЕД ПЪРВИТЕ БОРБАДИРОВКИ НАД СОФИЯ Е КАЗАЛ.."СЛЕД КАТО НАШЕТО ЛЕКАРСТВО Е СВЪРШИЛО ТОЛКОВА ДОБРА РАБОТА НЕКА ТЕЗИ ИЗРОДИ ПОЛУЧАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОЗИ ОТ НЕГО!!! 
Светът свикна вас българите да ви гледа нагъзени и покорни, чакащи поредната порция анален секс. И докато вие се възприемаме като олигавена, разкрачена проститутка, светът също ще ви възприема така. За това България никога няма да се оправи, докато сама не извади вибратора. Защото в света на пропуснатите и реализираните възможности, когато един е паднал по корем със забит в гъза вибратор, другите няма да му го извадят и да му помогнат да стане….НЕ! ТЕ ЩЕ ГО НАБИВАТ ОЩЕ ПО-НАВЪТРЕ!!!!
Изпратено: 20:47 От: aristotelis



Гласувай:
12



1. alexalexalex - не обръщай внимание на гърчето
08.04.2012 21:10
навярно рови в кофите на Атина и се е изнервил :)

и мен ме нападат маляките, но не им обръщам внимание :)

ако тези са герои , то ние сме нещо между Супермен и Батман :)
цитирай
2. анонимен - lo6oto e 4e e melez i daje ima 4ifu...
08.04.2012 21:32
lo6oto e 4e e melez i daje ima 4ifutska krav .maminceto mu mrasna ako go napipam toia smotaniak 6iban.
цитирай
3. анонимен - БОМБА!
08.04.2012 21:34
БОМБАРДИРОВКИ.
цитирай
4. анонимен - Въпросното хлапе е с няколко ника тук.
08.04.2012 21:58
Комплексирано гръкоманче че не и грък, ами е каракачанин. Къде сте видели грък да знае чужд език? :-))))))))))))))))
цитирай
5. hatanasov - Ами нашите комунисти...
08.04.2012 23:07
и ченгета в блог.бг правят същото.
цитирай
6. анонимен - И тоя..
09.04.2012 13:09
... като germantiger, го е ударил комплексът за малоценност и си въобразява, че е чужденец. Прав е katana, пиешейки, че един грък не може да знае чужди езици, още по-малко български. Нашият език е труден и правилната му употреба изисква интелигентност, надминаваща средната.Аристотелис е просто психично болен. А това, какво е казал чърчил( нарочно с малка буква), ТРЯБВА СЛАБО ДА НИ ИНТЕРСУВА. Той е бил една дебела свиня, проста и пияна, отговорна за смъртта на повече британци, отколкото силите на Оста.Да не говорим за другите му престъпления срещу човечеството.Просто един "брачет" на сталин(пфу). А гърците са много смели. Как така ли?Те първи са пробвали опасния номер с вкарването на полов член в храносмилателната система - иска се смелост за този номер.
цитирай
7. sistemite - Добър ден ! sistemite - относно : ЛС от aristotelis
09.04.2012 13:47
Младо момче - "аристотелче", явно НЕ си, на "жизненото поприще - в средата" защото, ако е така или пък си в "третата възраст", то това означава, че самия ти си пропуснал много житейски възможности за развитие на собствените си първо-сигнални реакции. Едно единствено нещо има вярно, от написаното, за което ще стане към края, но и то бива "опорочено", главно по друга причина, именно - вулгарния стил. За такъв стил, само с въображение - не става ! Трябва и "майсторлък" за пресъздаване ! Я, да видим - какво си написал ??
"Историята се срамува ...?" Историята да не е някоя ученичка, която свежда поглед и прибягва на другия тротоар при среща с "баткото" - този "мечтания" от лексикона и. Второ - (б)ългария се пише с главно "Б", както и (в)тората световна война се пише с главно "В". Трето - България с нищо не е виновна, за да се срамува от историяТА СИ и тук - другото, че "срам" може да изпитва - човекЪТ или българиТЕ, допуснали дадено ( времево ) състояние на държавата си, несъответствуващо на общовъзприеманото от ТЯХ ( пак времево ) разбиране за такова !! Как мислиш ? Дали една патка се "срамува" от това, че е българска, а не комшийска - например ?!. Четвърто - Чърчил е казал много неща, но и много от нещата се приписват (не преписват) на него. И тук (при теб) ... "знаехме от ....."
"кофти - вървеж", не смяташ ли ? Защото, ако Чърчил го е казал, той щеше да каже : "знаем от ....", а по-вероятно е да каже - " зная от ....", тъй като такъв му е "тертипа", т.е. влече го 1-во л. ед. ч. - "капиш" ?? Освен това, не знам дали въобще някога си предполагал, че Чърчил ще си остане в историята, като един от "големите майстори" на политическата "вирусология", а това е термин въведен от един твой дядо - този, който ти пише в момента. И сега ще ти кажа, друго, което е казал Чърчил : Смелостта с право се счита за първото от човешките качества, защото това е качеството, което гарантира всички останали", а, при друго обстоятелство е казал също така : (също цитирам):
цитирай
8. sistemite - Добър ден ! sistemite - относно : ЛС от aristotelis
09.04.2012 14:25
Чърчил : "......, че не винаги обичам да ме поучават" Е ? Съжалявам, тъй като този път ще се наложи пак твоят Дядо да го поправи, с едно свое съждение :" Смелостта и стръхът са сестра и брат и тяхната майка е ЛИПСАТА на познание" (Хр. Вълков). Смятам, че до тук "вдяваш" накъде отиват нещата - комай към "БОРБАДИРОВКИ", а ??
Все пак, съм длъжен да призная, че даваш идея за уникален подход. За Света, само не разбрах, какво имаш предвид под Свят - целия или някой от комшийския, след като даваш пример с цитат от Чърчил. Този "свят" за който говориш и насаждаш национал-внушения, трябва много внимателно да върши това действие, по твои думи "...да (ни) гледа нагъзени...... и пр...", тъй като щом ще е "отзаде" ни - що пък Ние да не му се "изпърдим" здраво в "сурата" и на туй отгоре някои от Света знаят и какви "диарии" можем да бъдем, ако речем, че тогава и Ти ще усетиш "вентилаторния ефект" на диарията под налягане. " Капиш ??"
цитирай
9. joysii - Глупости. То тогава е по-наложи...
09.04.2012 21:25
Глупости.
То тогава е по-наложително да искаме закриване на блогове дето ни лъжат колко сме били велики и как ние,дето сме били стопроцентови траки, даваме началото на де що цивилизации има по света.Тия блогове са просто налудничави и съвсем вредни.Заблуждават наивните хорица.
.................................................................
Аристотелис има право на мнение.
Не може да желаете закриването на блога му/кой пък сте Вие,че да искате това/, само защото нещо не Ви се нрави!
цитирай
10. анонимен - ...и този на Джойсито - също!
10.04.2012 10:38
...и този на Джойсито - също!
цитирай
11. анонимен - до joysii - мое мнение :
10.04.2012 11:37
Естествено, че всеки има право на мнение, Естествено, че всеки има право на "крайно" мнение, както е случая с Аристотелис, още по-вече, че е "подадено" на ЛИЧНИ. Естествено, че закриване на блог е "лош сигнал" за свободата на словото .......НО : ОСТРА РЕАКЦИЯ, КРИТИКА, обсъждане и пр....след като авторът на блога е преценил да публикува ЛС (конкретно за този случай) е Даже в случая ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, защото не само "намирисва", а "смърди" на национал-шовинизъм - внушения и то с непростим "порно-словесен" инструментариум. Подобно нещо, трябва да се преустановява с категорична и навременна НАМЕСА, докато не е станало късно, след което подобни случаи се затварят и не се коментират по-вече. Явно колегата е с по-чувствителни рецептори към подобни опити и за това е публикувал ЛС на Аристотелис, както и едва ли Аристотелис би написъл същия текст, използувайки подобни - вулгаризми - в пряк (явен) коментар. Това може да поясни само Аристотелис в подобен коментар !
цитирай
12. анонимен - Пич, изпрати му го това на оня мазен педал.
10.04.2012 14:10
Може да пишеш каквото си поискаш "aristotelis" грозно уродливо куче.Но факта е факт между 500 000 и 1 000 000 от твойте са умрели.Незнам дали са им набивали вибратор в гъза както ти се изрази за това което мислиш за България но определено са ги застрелвали,бесели и пребивали,палели и обгазявали.Та така.А Българската държава благодарение на разумна политика е дала в жертва 25 000 души.Незнам на кой какво са набили обаче какво е казал Уинстън Чърчил няма значение.Копелето отдавна е в ада.Нашата страна винаги се е справяла по някакъв начин със трудностите къде със кръв и пот къде със ум и разум.А вие долнопробни смрадливи на чесън помияри не можете нищо друго освен да виете като стадо смрадливи койоти и да лежите на стара измислена слава отпреди 1 милион години.А да долнопробните театрални постановки също са ваш патент -ПРИЗНАВАМ ви го.Ще дойде време и пак ще папате дървото но тоя път няма да са цивилизованите немци а едни други сладури със стелтове и атомни бомби.Почти като американци ама не баш- нали се сещаш за кои става дума?Току виж ви шпоказали и тайната на атома- за военни цели разбира се.Няма да е загуба страхливо краставо псе,тогава ще разбереш какво става с геройте-отиват в легендите които никой не чете.Аман от олигофрени.
цитирай
13. анонимен - от sistemite :
10.04.2012 15:37
Експериментът бе успешен - "joysii" и за да разбереш ще ти разкрия, че коментарът на "анонимен" - под № 11 е също мой - на sistemite, НО коментарът на анонимен под № 12 не е мой и е пример за категорична и навременна НАМЕСА, за която казах.
Това е доста показателно, че темата следва да бъде приключена и да не се коментира по-вече - без излишна ЕСКАЛАЦИЯ. А най-добре, ще бъде Аристотелис да поднесе извинения. Ако не - то да си замълчи и да не предизвиква втори сериозен конфликт, като не уважави добрия тон и не спре да ползва "дипломатическото" перде за тоалетна хартия. И колегата под № 12 го предупреди за същото.
цитирай
14. watchtowerman - Благодаря за прозрението относно мотивите ми да "действам" по този начин
10.04.2012 18:34
анонимен написа:
Естествено, че всеки има право на мнение, Естествено, че всеки има право на "крайно" мнение, както е случая с Аристотелис, още по-вече, че е "подадено" на ЛИЧНИ. Естествено, че закриване на блог е "лош сигнал" за свободата на словото .......НО : ОСТРА РЕАКЦИЯ, КРИТИКА, обсъждане и пр....след като авторът на блога е преценил да публикува ЛС (конкретно за този случай) е Даже в случая ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, защото не само "намирисва", а "смърди" на национал-шовинизъм - внушения и то с непростим "порно-словесен" инструментариум. Подобно нещо, трябва да се преустановява с категорична и навременна НАМЕСА, докато не е станало късно, след което подобни случаи се затварят и не се коментират по-вече. Явно колегата е с по-чувствителни рецептори към подобни опити и за това е публикувал ЛС на Аристотелис, както и едва ли Аристотелис би написъл същия текст, използувайки подобни - вулгаризми - в пряк (явен) коментар. Това може да поясни само Аристотелис в подобен коментар !

Да беше ми да шушнал на ушето - в "лични", личните си проблеми, да го потули човек, с разбиране. Ама да хули род български и да се крие в "лични", това си дребна, двулична мазно-хитра позиция, която се нуждае от разобличаване - за да не се подлъжат някои съблогери, които биха приели Аристотелис еднозначно
цитирай
15. sistemite - Поздрави и от мен ! - sistemitte
11.04.2012 09:19
Именно !! За това говоря, че МОТИВИТЕ за публикуване на ЛС в пространството са ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАТЕЛНИ в случая.
Желая ти здраве !
цитирай
16. kostadin - Абе, гърче, недоносено ! Не знаеш ...
14.04.2012 04:16
Абе, гърче, недоносено ! Не знаеш ли ,че който вади нож от тож умира.
цитирай
17. rizar - Аристотелидис , върви се гръмни, византийска чалгарио
19.04.2012 14:19
Вън мазноелинския бяс Аристотелис от България!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2280794
Постинги: 469
Коментари: 1662
Гласове: 10562
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол