Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2015 22:01 - Продължение на статията " Разяснение от трибуната на ООН на причините за "Chemtrails" - умишленото замърсяване на земята с химикали чрезразпръсва
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 2970 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 -       Алуминий - частици с размер микрона (интересно е, че хората, които страдат от Алцхаймер имат по-голямо количество алуминий в мозъка);

-       Етилен дибромид (дибромоетан) C2H4Br2 – канцерогенен, добавка за гориво и инсектицид, мирише на хлороформ; причинител на депресия на централната нервна система, белодробен оток и дразнещ лигавицата на дихателните пътища - изглежда, че той е причина за характерната кашлица ("кемтрейлс кашлица"), която се проявява при хора след пръскане на определени райони;

-       Дехидратирани човешки червени и бели кръвни клетки (еритроцити и левкоцити) 12;

-       Влакнести нишки (задача им е да осигурят възможността да достигнат живи до земята специфичните микроорганизми, които се намират в тази химическа смес, защото нормалните атмосферни условия биха ги унищожили. Така, че в зоните на запрашеност могат да се намерят влакнести нишки, подобни на паяжините, които са много токсични).


   
Кратко време след пръскането много хора в засегнатите райони се разболяват, от различни респираторни заболявания, подобни на грипа. Всичко това е съпроводено с повишена смъртност при възрастните хора и децата. Също така сред населението се явява и една обща летаргия и други симптоми на заболявания на нервната система. Беше отбелязано, че областите, в които редовно се пръска стават сухи. Но все пак изглежда, че причиняването на суша е само един от страничните ефекти на химичните следи.


Стената на мълчанието за химическите следи от самолети


       В много страни от Европа и света, политическото и военното ръководство просто отказва да коментира този феномен. За това, че е нахвърлена обикновената "теория на конспирацията" свидетелстват съобщения в медиите, които миналата година обявиха новината, че Белия дом, по-точно Джон П. Holdren - ръководител на науката в администрацията на Обама призна, че има тайна програма на "третиране на атмосферата" с тежки метали, за да се "неутрализират негативните ефекти на Слънцето". Една от медиите в Хърватия, РТЛ телевизията, в статия, публикувана на интернет страницата на RTL.hr от 15.11.2011 г. написа: "Учените на Белия дом признаха, че атмосферата се "лекува" със солите на барий, алуминев диоксид и други токсични съединения. Това, което те не признават, е фактът, че тези съединения са опасни за здравето на хората ".


Какъв е смисълът на Chemtrails?


     Все още нещата като Chemtrails остават тема табу и много хора дори не знаят какво се случва над главите ни.

    Много изследователи твърдят, че се работи за разпръскване на прион и протеини, които са способни при определени обстоятелства да се превърнат в кристали, а след това в зависимост от това на какви честоти са изложени, предизвикват определени болести като луда крава, Creutzfeld Jacobs Sindrom, както и редица други здравни нарушения при хората и животните.

      След като цялото население на планетата ще се заразява с прион, достатъчно е даден регион да се изложи на електромагнитните вълни с определени честоти, с помощта на т.нар. HAARP система, чрез кулите за мобилна телефония, GWEN кулите, и т.н. - и хората в този регион вероятно ще се разболеят от някои болести. Има някои признаци, че тук се работи за изкуствено предизвикване на генетичните мутации при хората.
     Според някои теории, с chemtrails се създава и т.н. неутрална празнина между земята и стратосферата, чрез която много по-лесно могат да се излъчват т.нар ELF вълни (с изключително ниска честота), които между другото засягат функционирането на мозъка и имат потенциал да променят състоянието на съзнанието на човека.


    Мнозина вярват, че се работи за интензивно "запрашаване" на населението на тази планета от въздуха с биологични токсини от тайни организации, които са собственици на политически и дори военни институции. Фактът е, че това са специално модифицирани, непознати, нерегистрирани самолети, които летят на голяма надморска височина и които, преди всичко, не дават отчет на нито една въздушна служба, защото са на армията.

      Химическият състав на тези агенти действат в ущърб на човешкото тяло и имунната система. Населението е болнаво, слабо, убива се възможността за действие и активиране на способността на мислене и бунт срещу манипулацията.


      Да започнем сами с изследвания и поне да се запитаме - какво наистина се случва над моя град!

 

http://skandal.bg/bg/praskat-li-ni-s-otrova-ot-nebeto-ili-zashto-se-razbolyavame/

 




Гласувай:
3



1. truthful - Наночастицата АЛУМИНИЙ е с голе...
29.05.2015 23:59
Наночастицата АЛУМИНИЙ е с големина една милиардна част от метъра или ... ЕДНА ХИЛЯДНА ОТ МИКРОНА, НЕ ОТ МИЛИМЕТЪРА!!!!!
На практика вече дори и ниско технологични фирми могат да ги произвеждат. Такива частици не могат да се филтрират и да бъдат спряни от дихателните органи. Попадайки в кръвта ВЕДНАГА ЗАПОЧВА ОТРАВЯНЕТО НА ОРГАНИЗМА. А те са по-малки и от гъбните спори, които са няколко микрона!? Влизайки в клетките наночастиците се загнездват и остават. А алуминия е отровен метал и не случайно много съдове и опаковки са направени от него, а за да ви ПРЕДПАЗЯТ ОТ НЕГО - НЯКОИ ОТ ТЯХ СА ПОКРИТИ С ОЩЕ ПО-ОПАСНИЯ ТЕФЛОН ИЛИ КЕРАМИКА!? ЗАГЛЕДАЙТЕ СЕ, дали е истина!
Изобщо кемтрейлс е многоцелево биологично оръжие както и за промяна на климата, насаждане на ГМО, тъй като нормалните растения няма да могат да виреят след няколко години поради високата киселинност на почвата. Не случайно има патентовани ГМО растения устойчиви на ... алуминий. А въведе ли се ГМО става страшно, такова страшно каквото не могат да си го представят невярващите. А за да им се изясни нека да видят филма Светътспоред Монсанто. Това е фирмата, която преди повече от 50 години!!!!!!!! активно участвува в тези пръскания и ГИ ОТРЕНИРВА във Виетнам с опреацията Ranch Hand. И до ден днешен във Виетнам се раждат деца с такива аномалии, че е страшно да ги види човек и с половин око. Само че нашего брата се чеше по врата и се подсмива и си вика: Абе тоя лудия какво ли ми приказва?
Е, тоя лудия ви казва истината, която НЯМА ДА ЧУЕТЕ ОТ ОФИЦИАЛНИТЕ ВЛАСТИ, защото тези пръскания са ГЕНОЦИД НАД ВАС!!!! Всичко казано и написано е истина, която трябва по-брзо да се осъзнае! Тя е над главите ви всеки божи ден! Просто трябва да я видите и осъзнаете, че тези самолети НЕ ПРАВЯТ СЛЕДИ ОТ ДВИГАТЕЛИТЕ СИ И НЕ ЗАМЪГЛЯВАТ НЕБЕТО С ВОДНИ ПАРИ - КОНТРЕЙЛС!!! ЗАЩОТО ТАКИВА НЕЩА ПРЕДИ ДЕМОКРАЦИЯТА САМОЛЕТИТЕ НЕ СА ПРАВЕЛИ!?!?
цитирай
2. bojinkata - Фактически дължината им е колкото ...
30.05.2015 10:28
Фактически дължината им е колкото дължината на десетина атома. Няма как да се видят с невъоръжено око. И това е номера!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2264401
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол