Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2012 12:28 - Флиртът на левицата с мюсюлманския тероризъм
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 5282 Коментари: 12 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

    Омразата към евреите е централна опора на ислямисткия култ към смъртта, както и на почти всички сродни идеологии. Подобно на идейните си братовчеди, фашизма и комунизма, ислямизмът води война с евреите, за да оцелее. Тоталитарните идеологии презират модерността, личната свобода и ценностите на човешкия живот, докато евреите изцяло се самоопределят с тях. Евреите са олицетворение на продължаващата битка за живот, а не на подтика към унищожение и умиране. За ислямистите, както за левичарските вярващи, това означава обявяване на война.

 

    За ислямистите евреите са виновни не само защото са символ на свободата и почитта към живота. Те са виновни и защото създадоха и населиха държавата Израел, чието съществуване е оскърбление и пречка за исляма, който иска да завладее Близкия изток, и след това – света. Фактът, че Израел е съюзник на Америка само „утежнява” вината му. Еврейската държава е предният пост на Запада като цяло и в частност на САЩ. Кенет Тимерман· пише: „голяма част от днешния антисемитизъм е насочен срещу евреите, но също против Америка и цялата западна цивилизация”.

 

    Ислямистката ненавист към евреите идва преди всичко от ислямската религия и култура. Важно е да се подчертае, че ислямизма е отчасти рожба на европейската нацистка и комунистическа зараза, т.е. той е наследник и на присъщата за тези идеологии омраза към евреите.

 

    Редица  араби-мюсюлмани обожаваха Хитлер и бяха очаровани от окончателното му решение за евреите. Основателят на Мюсюлманското братство Хасан ал-Банна беше искрен почитател на нацистите, те му помогнаха да създаде организацията си като оръжие срещу британците в Близкия изток. В края на Втората световна война,  Мюсюлманското братство наброяваше половин милион арабски нацисти. Великият мюфтия на Йерусалим Амин ал-Хусейни се срещна с Хитлер на 28 ноември 1941г., помоли го за помощ при осъществяване на окончателното решение в Близкия изток и му предложи за целта арабска армия. Ал-Хусейни се превърна в арабския глас на нацистка Германия във всички радиопредавания за Арабския свят, призоваващи мюсюлманите да убиват евреи. Палестинският ученик на Хитлер знаеше, че ще получи пряко съдействие, само ако менторът му постигне целите си в Европа, което не се случи. Ясер Арафат беше от най-страстните почитатели на ал-Хусейни, дори твърдеше, че е негов племенник.

 

     Саид Кутб е идеологът на омразата към евреите в модерните времена. Според него те са „вечният враг” на исляма и са причина за всички злини: „зад доктрината на атеистичния материализъм са евреите; зад доктрината на животинската сексуалност са евреите; причина за разрушението на семейството и разбиването на свещените връзки в обществото ....са евреите”.

 

     Ал-Кайда и другите ислямистки терористични организации безспорно са наследници на традиционния политически ислям. Но те са и приемници на арабските нацисти от Втората световна война, чрез връзката си с Мюсюлманското братство, което е гръбнака на Ал-Кайда и на почти всички други арабски терористични групи. Тимерман коментира: „днешният ислямски антисемитизъм е като дърво с много клони, а корените му са пряко в Третия райх на Хитлер”.  „Моята борба” беше и сега е широко разпространена в ислямския свят. Тази книга е бестселър сред палестинците, от скоро е бестселър и в Турция.

 

    Ислямисткият култ към смъртта има нацистки корени, но както видяхме в глава девета, комунистическият култ към смъртта също е изпълнен с ненавист към евреите. Кремъл жестоко ги преследваше и според нови доказателства Сталин е подготвял второ издание на големите чистки, неговата версия на Холокоста, за прочисти СССР от останалите евреи.  Малко преди смъртта си, той заповядал за тази цел да бъдат построени четири големи лагери на смъртта – в Казахстан, Сибир и Арктическия север.

 

     Съветският режим упорито използваше мощта и влиянието си, за да трансформира ислямисткия антисемитизъм в ожесточен антиамериканизъм.  Бившият генерал от румънското разузнаване Михай Пачепа разкри, че главната цел на шпионите от съветския блок била да превърнат войната на Ясер Арафат против Израел и основния му поддръжник САЩ, в централна доктрина на ислямския свят. Пачепа пише:

 

    „Теоретиците на КГБ бяха убедени, че ислямския свят е епруветка, в която можем да отгледаме отровен вирус на омраза към Америка. Те считаха, че ислямската култура е пълна с национализъм, шовинизъм и готовност за самоунищожение и неграмотните, потиснати маси могат лесно да бъдат насъскани. Според КГБ, религиозния жар на тълпите съвсем естествено ще роди терор и насилие срещу Америка. Трябваше само да постоянно да повтаряме, че САЩ са „ционистка държава”, финансирана от богати евреи. Мюсюлманите бяха обзети от манията, че неверниците ще превземат териториите им и се предполагаше, че без проблеми ще приемат нашите догми за американския империализъм, който иска да превърне света в еврейска колония”.

 

    Горният цитат обяснява защо съветския блок наводни ислямския свят с копия на „Протоколите на старейшините на Цион” в превод на арабски заедно с други „документални” материали, „доказващи”, че еврейските пари управляват ционистките Съединени щати, чиято цел е господство над света.

 

    Съветският комунизъм подсили енергията и омразата на ислямизма, с която братовчеда на Съветите днес воюва срещу свободата и либерализма. Тоталитарният вирус успешно беше пренесен в друга хранителна среда. Пачепа убедително обяснява: „ отвлеченият самолет беше изстрелян в света на съвременния тероризъм от КГБ и марионетката му Ясер Арафат и е важно да се знае, че именно това е оръжието, с което стана възможен 11 септември 2001г”.

 

     Ислямисткият антисемитизъм има и редица други източници, като тезата за унижението. Мюсюлманите в Арабския свят претърпяха ужасно унижение и бяха разгромени от Израел в три войни /1948г. 1967г. 1973г./. Унижението им допълнително се засили поради успеха и просперитета на еврейската цивилизация, техен непосредствен съсед. Поколения араби в Близкия изток не знаят нищо, освен изостаналост, бедност, диктатура и културно безсилие. И те бяха свидетели как сравнително малко на брой европейски и американски евреи се заселиха преди половин век на парче пустиня и за едно поколение построиха най-мощната индустриална държава в Близкия изток. Това е мъчителна действителност за много араби, която е причина за импулса да разрушат символа /т.е. евреите/ на собственото им безсилие, вместо да признаят недостатъците на собствената си цивилизация и да спечелят нещо от опита на омразните им „неверници”. В Арабския свят създаването на Израел се нарича Nakba, Катастрофата.

 

    Откъс от глава 13 на книгата  на Джейми Глазов - „Обединени в Омразата”, Издателска къща МаК, София




Гласувай:
6



1. kito - .
21.11.2012 13:44
Как ще коментираш следното

Израелската армия избива напълно невинни деца само защото са се изпречили на пътя им по случайност. Изкореняват плодни дръвчета, а после лъжат, че мюсюлманите не се грижат за земята. B Талмуда на много места е записано, че дълг на всеки евреин е да лъже гоите и дори му е позволено да ги убива без никакво последващо наказание. Защо Федералния резерв на Щатите е частна институция в ръцете само и единствено на свръхбогати евреи, след като би трябвало да е държавен? Защо всеки сенатор повдигал въпроса за разерва, е умирал по мистериозен начин - един блъснат от кола, друг отровен на коктейл, трети застрелян и тн. Защо Израел пречи на другите да имат ядрено оръжие, след като те самите разполагат с такова?
цитирай
2. watchtowerman - Евреите така, евреите онака. От това следва, че имате повод да ги мразите и убивате.
21.11.2012 16:38
Ама какво ви направиха християните в Ливан, че ги изклахте през 1973-78 година? Християните дадоха подслон на "палестинските" араби, а те в благодарност им завзеха къщите, имотите, жените им изнасилиха - над 100 000 християнки са изнасилени, и като избиха 200 000 християни и прокудиха 600 000 християни, завзеха държавата Ливан. Следователно, това представлява един башибозук, приказките на когото са лъжи, измами, готов при сгоден момент да те нападне за да те окраде, изнасили и убие. Това е сган, която се озаптява и разбира единствено от млатене за да не ти посяга.
цитирай
3. mglishev - Ако още не си чел
21.11.2012 23:40
Ориана Фалачи - намери си книгите й и ги прочети. Ще ти харесат.
цитирай
4. samvoin - Ама какво ви направиха християните ...
21.11.2012 23:44
watchtowerman написа:
Ама какво ви направиха християните в Ливан, че ги изклахте през 1973-78 година? Християните дадоха подслон на "палестинските" араби, а те в благодарност им завзеха къщите, имотите, жените им изнасилиха - над 100 000 християнки са изнасилени, и като избиха 200 000 християни и прокудиха 600 000 християни, завзеха държавата Ливан. Следователно, това представлява един башибозук, приказките на когото са лъжи, измами, готов при сгоден момент да те нападне за да те окраде, изнасили и убие. Това е сган, която се озаптява и разбира единствено от млатене за да не ти посяга.
А православните в Газа и Палестина, попитах от кого са мачкани днес, а?
А през петте века Османска сеч и при превземането на България от тях, от чия страна бяхте вие или твоите любимци?
А по време на Руско - турската Освободителна война?
Прочие, книгата на Варшавски и други, си го казват. ;)
На Никола Николов, който е заклет антинацист и антикомунист - също, а комунизма да припомняме ли с чия помощ идва в Русия, че го намесваш като "силно антиционистки"?!...
цитирай
5. kito - watchtowerman,
22.11.2012 02:08
все си мислех, че ще изровиш нещо за да опиташ да ме обориш, но няма какво, защото пред фактите и боговете мълчат.
Значи в прав текст одобри избиването на невинни хора! Къде отиде цивилизацията? Кои сте вие, че да се самоопределяте за избрания народ? Tакива сте само в собствените си очи, а всъщност не сте нищо повече от останалите. Щом одобряваш насилието, не се чуди, че ви отвръщат. Не виждам нищо странно, а още по-малко нередно в това.
цитирай
6. watchtowerman - На хитрец ли правиш, на невежа или си двете?!
22.11.2012 09:10
samvoin написа:

А през петте века Османска сеч и при превземането на България от тях, от чия страна бяхте вие или твоите любимци?
А по време на Руско - турската Освободителна война?
Прочие, книгата на Варшавски и други, си го казват. ;)
На Никола Николов, който е заклет антинацист и антикомунист - също, а комунизма да припомняме ли с чия помощ идва в Русия, че го намесваш като "силно антиционистки"?!...

Не ми разтягай лакърдии колко лоши били евреите, аз искам да ми докажеш дали мюсюлманите са изобщо добри, или по-добри от евреите, поне един факт?
С парите от плана "Маршал" германците дръпнаха и станаха водеща икономическа държава в Европа. Християнският Запад даде на палестинските араби 25 пъти повече средства от тези по плана "Маршал" само и само да се оправят и какво? Тотална изостаналост и мизерия. Защото арабските палестински вождове прибраха, прибират и ще прибират парите за себе си. А за продължават да бъдат "вождове" им трябват врагове - кеф ти евреи, кеф ти християни, кеф ти хиндуисти, будисти - дал Аллах свят широк. Че да има пари да плащат и за твоето денонощно спамене в интернета...
цитирай
7. podvodni - Преди 2000 години един пич, е казал ...
22.11.2012 09:22
Преди 2000 години един пич, е казал следното - Ако не съществуваха евреите то и животните не биха се изяждали.
Ако се чудите кой е бил той, то ще ви улесня- Исус !
цитирай
8. watchtowerman - Чел съм само откъси.
22.11.2012 09:42
mglishev написа:
Ориана Фалачи - намери си книгите й и ги прочети. Ще ти харесат.

Първо, дали ги има някъде из Интернет-а за свободно изтегляне, защото за закупуване ще ми е проблем, но все пак къде може да се намерят?!
цитирай
9. kito - Не ми разтягай лакърдии колко лоши били евреите, аз искам да ми докажеш дали мюсюлманите са изобщо добри, или по-добри от евреите, поне един факт?
22.11.2012 10:15
Не си го казал на мен, но искам да отговоря. Не става дума за по-добри. Не съм привърженик и на мюсюлманите. Против съм всякакви мераци за завладяване на света, включително на религиозна основа. Факт е, че именно евреите държат всички световни лостове и се пишат за богопомазани миротворци заради същите действия, които при мюсюлманите се наричат тероризъм. С тази разлика, че го правят открито и не се самовзривяват, а пращат други да измират вместо тях. Омразата няма националност и трябва да се изкоренява без уговорки, в двете посоки.
цитирай
10. rustama - муслимани казваш
22.11.2012 11:28
терор над врагъ
цитирай
11. watchtowerman - Искаш да онагледиш
22.11.2012 12:00
kito написа:
Не си го казал на мен, но искам да отговоря. Не става дума за по-добри. Не съм привърженик и на мюсюлманите. Против съм всякакви мераци за завладяване на света, включително на религиозна основа. Факт е, че именно евреите държат всички световни лостове и се пишат за богопомазани миротворци заради същите действия, които при мюсюлманите се наричат тероризъм. С тази разлика, че го правят открито и не се самовзривяват, а пращат други да измират вместо тях. Омразата няма националност и трябва да се изкоренява без уговорки, в двете посоки.

как се става невинна жертва ли, като поемаш критика, която съм я адресирал до друг? Все пак благодаря за изразената позиция, тя е различна от тази на самотния войн.
цитирай
12. staler - че то и децата знаят кои са двете с...
22.11.2012 21:30
че то и децата знаят кои са двете световни религии в които основополагащ принцип е понятието рая/гои/.нормално--нали са си братовчеди.хеле пък за комунизма да не говорим-то бива чифутска наглост бива ама....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265451
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол