Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2009 09:47 - Гладолечение на диабет
Автор: watchtowerman Категория: Технологии   
Прочетен: 34532 Коментари: 13 Гласове:
2

Последна промяна: 08.03.2012 12:45


       

     Уважаеми г-н Станев,

      Благодарността ми към Вас е неизмерима.

      Изминаха 72 месеца от както ликвидирах злокобния “Диабет” и многото тежки болести в тялото си.

     

      Казвам се Донка Лазарова от гр. Варна. На 66 години съм. Страдах от много болести: кървящи хемороиди – вътрешни и външни, невродермит – екзема, от 1953г. с дълбока бразда в тила, гастрит, болни бъбреци – с пясък и полинефрит, мастопатия на двете гърди, дясната оперирана през 1988г., а другата, поради сърдечна слабост не бе оперирана, хипертонична болест 3-та степен – високо кръвно налягане. На 25 януари 1985г. получих исхемичен мозъчен инсулт – запушване на мозъчни артерии с парализа на дясната ръка и десния крак. През 1986г. ми откриха, че имам и диабет. Започнах с диета, а след това преминах на хапчета “Манинил” и “Диапрел”. В резултат на диабета раната на оперираната дясна гърда зарасна едва на четвъртата година. Получих и диабетна невропатия, главоболие и т.н.

      За горните болести вземах: Пирамен, Агапирин, Нифидипин, Уростин, Пефлавит – за очите(бях с 2,5 диоптъра очила), витамин В1, Байер аспирин, Индовазин, Фелоран за коксартрозата на левобедрената става и шипове.

      Голяма мъка изпитвах, когато трябваше да си бия инсулина, три боцкания на ден. Разтрепервах се, изпотявах се и изпитвах силен глад, което ме принуждаваше след полунощ да ставам и да се храня. Сутрин се събуждах разтреперена и без сили. Бях станала 96 кг и едва ставах от леглото.

     Случайно се запознах с книгата на г-н Димитър Станев “Самолечение само с вода”. Това ме накара да помисля за здравето и живота си. По телефона се посъветвах с г-н Станев след новата 1996г. Той ми предложи да променя начина си на живот и да премина на нов режим на хранене. Аз приех даденото ми указание и го помолих да дойде за Великден в гр. Варна, за да мога под негово ръководство, наблюдение и компетентни съвети да започна самолечението на вода. И така, за Великден г-н Станев дойде във Варна. На 13 април 1996г. “Велика събота” сутринта спрях да взимам шепата лекарства и да си бия инсулин. Вместо лекарствата и инсулина вземах в 07. ч по една пълна лъжица чист пчелен мед, който беше донесъл г-н Станев. В резултат на това мое първо самолечение постигнах следните здравословни резултати:

-         престанах да вкарвам инсулин в тялото си 3 пъти на ден и да взимам шепата лекарства за другите болести;

-         стабилизира ми се кръвното налягане;

-         намалих телесното си тегло от 96кг на 85кг;

-         имам вече спокоен сън и не ставам често през нощта да ям  и да уринирам;

-         престанаха да ми пресъхват устата и от там нуждата дапия постоянно вода;

-         не чувства вече безсилие, а ствам бодра;

      Така завърши първото ми самолечение

      Постигнатите резултати ме вдъхновиха  реших да проведа пълноценно самолечение само с вода по методиката на книгата. И на 12 август 1996г. преминах на самолечение само с вода  от три дни. Още от първия ден при първата клизма започнаха да излизат глисти и тении до третия ден сутринта. Когато г-н Станев дойде с племенника си да ме види, окуражена от състоянието си аз га попитах може ли да продължа още три дни, за да се включа  в пълноценното  самолечение само с вода от 6 дни + 6 дни захранване.

      Той се усмихна и каза:”Да разбира се. Това очаквах да ме попиташ. Това е желателно за да постигнете още по-голям резултат за здравето си.”

      Продължих самолечението само с вода. Освен непрекъснато излизащите при клизмите глисти и тении на шестия ден, въпреки направената сутрешна клизма в 08ч, към 11ч бях принудена да отида отново в тоалетната. В легена излезе голяма черна лъскава топка, колкото средно голям домат и друго по-малко. Залях ги със студена вода и водата стана жълта като лимонада, а в нея плувнаха жълти пръчици, топчета – бели, черни, червени, жълти и кафяви.

      Сутринта на първия ден от захранването – 18 август 1996г., от клизмата излязоха уникални животни, едно голямо сиво с глава на крокодил с дължина около 12см, една бяла дълга тения над 20см и към 6-7 дребни червеникави тела на крокодилчета. Станев дойде да ме види и с голямо учудване разглеждаше животните в легена. Аз реших и сложих тези животни в един голям буркан със спирт, който показвах на близки и съкварталци.

      В резултат на това самолечение само с вода свалих 6кг и от 85кг станах 79кг. Нямаше го вече и главоболието. Но най-интересния резултат беше, че зрението ми се е нормализира, вече чета и пиша без очила 2,5 диоптъра. Левият ми бъбрек беше със задръстено легенче и не функционираше, но след преглед на ехограф се установи, че функционира съвсем нормално, а в десния бъбрек има още малко камъчета.

      Съгласно методиката за самолечението само с вода и указанията на г-н Д. Станев след пълноценно проведено самолечение само с вода, един месец от деня на преминаване на нормален режим на храна, следва да се проведе второ за да се затвърдят постигнатите резултати от първото самолечение.

      Ето защо от 10.11.1996г. аз преминах на второ самолечение само с вода – общо 13 дни – 7+6.

      При това самолечение излязоха много бели глисти с червени топчета . На 5-ия ден почувствах болки в десния бъбрек и по този повод наблюдавах урината си – тя беше тъмночервена и с утайка от дребни песъчинки.

      На 6-ия ден – 15.11.1996г., от клизмата в 08ч. излязоха кафяви глисти острици и други глисти дълги 10-12см и слуз.. Преди обяд чувствах болки в дясната оперирана гърда и в десния бъбрек. С урината изхвърлих ситни песъчинки и чувствах болки в левия яйчник.

      На третия ден от захранването от клизмата излязоха два броя глисти дълги около 10см.

      Проведох трето самолечение от 1 до 7 февруари 1997г. По време на него излязоха по-малко глисти и слуз.. Теглото ми стана 75кг.

      От 16 юли до 5 август проведох 4 самолечение. Продължиха да излизат паразити в различна форма и цвят, със слуз, но бяха сравнително по-малко от предишните самолечения. По време на самолечението езикът ми беше винено-червен. След това самолечение станах 67кг.

 

      Уважаеми г-н Станев

      ...с уважение към Вас, че ми помогнахте, като диабетичка да се освободя от инсулина и шепата лекарства...

 

      Нека милионите диабетици и всички болни повярват във Вашия метод на лечение и без страх да го приложат, щом искат да оздравеят и още дълго да живеят.

 

    Варна 10.08.1997г.       Д. Лазарова

 

 

Анализ

(от Димитър Станев)

 

      Когато се запознах с тежкото здравословно състояние на г-жа Лазарова през 1995г пред мен стоеше важния...и труден въпрос, защото всички хора, боледуващи от диабет, са така програмирани от “медицинските компютри”, че всеки диабетик казва:” един ден, ако не вземам инсулин ще получа хипогликемия или ще изпадна в кома”

      Г-жа Лазарова, макар и трудно, преодоля страха...и постигна изумително самолечение – ликвидира диабета си.

 

    Писмо на г-жа Донка Лазарова

 

      Искам споделя своята голяма радост, която изпитах на на 20.02.1998г. в кабинета на д-р Мариана Христова – ендокринолог, в присъствието и на нейната медицинска сестра. Отидох в кабинета по повод направеното ми изследване за кръвна захар –14.6 милимола. Заболяването ми настъпи следствие от силна уплаха от кучета, които ме нападнаха.

      Когато д-р Христова ми зададе въпроса:”Къде остана толкова дълго време?Не си идвала в кабинета за изследвания на кръвната захар?”, реших да й разкажа подробно и открито, че от година и десет месеца живея без инсулин и лекарства.

     ....

      Д-р Христова пожела да се запознае с метода за самолечение само с вода на Димитър Станев и каза, че вече има много последователи(и диабетици) на този метод за оздравяване.

 

     Уважаеми г-н Д. Станев

     

      Безкрайно съм Ви благодарна, че ми помогнахте да укрепя здравето си и вече трета година живея без инсулин. От 16 годишна носех очила, а сега съм на 67г и чета и пиша без тяхна помощ. Нормализирах кръвното си,  намалих теглото си – от 96кг на 67кг. Левият бъбрек не функционираше, а в десния имах камъчета, установено на ехограф преди. А след петото самолечение, прегледана на ехограф, и двата бъбрека функционират нормално. Хемероидите – вътрешни и външни, спряха да кървят. Изхвърлих много паразити.

     .....

   

   С почит и уважение:

    Донка Лазарова Йорданова - поетеса; Варна тел.: 052/77-37-42

     

                                      ( със съкращения )



       image

        Бай Димитър с жена си - Витоша 29 декември 2008 - над Железница, местността Казана. 
        През 1973г. - на 47 години Димитър е с два инфаркта, с тромбофлебити и на двата крака. Лекарите отказват операция(премахване на част от крак), защото няма да издържи операцията. Оставят го да изживее няколкото месеца...
       През това време Димитър научава за методите на гладолечението и ги прилага върху себе си. След години на упорито трупане на опит и знание напълно излекува тялото от многото и тежки болести, пред които и съвременната медицина е безсилна. 
     Това, че е жив и здрав 35 години след като съвременната медицина го отписва от живите е нагледното доказателство за ефективността на метода на гладолечение само с вода. 
      Бай Димитър обикаля планините, бере билки и гъби, къпе се зиме и лете в предпочитана от него река до с. Железница. Не е въздържател - САМО домашно вино и ракия, а такива има, защото, в благодарност за помощта му, излекуваните хора от провинцията го даряват по този начин, (той пари не само че не иска, но и ги отказва), употребява и месо. Противник на цигарите, кафето, колатар газираното...Но казва, че поне веднъж на сезон трябва да провежда гладолечение...  
( По молба на многото читатели давам GSM връзка към бай Димитър
   0888-931-390
       



Тагове:   диабет,


Гласувай:
2



1. hinki - Истина ли е това?
28.01.2009 00:27
Възможно ли е да се излекува диабетът по такъв начин? Има ли други излекувани?
Ако има такава информация, споделете я.
цитирай
2. watchtowerman - hinki,
28.01.2009 10:00
имам много информация - и от книгите на "бай Димитър", и от личните ми срещи с него. Наясно съм, че съвременната медицина твърди, че диабетът е доживот. Ама тя твърди и че има 16 аминокиселини, намиращи се САМО в месото и които били "незаменими" - без тях не можело. Ами аз, като преминах на безмесна храна от 1992г. как я карам? Ако кажа, че се чувствам по-здрав и жизнен отколкото на 25г няма да повярват, но е факт...Ами йогите как изкарват до 200-300 години без месо?...
Не случайно дадох случая с излекувана диабетичка и връзка с нея. Нямам време за момента за да публикувам и други автентични случай. Затова ще дам GSM-a на самия "бай Димитър" - 0888-931-390. Той е "отворена" душа, готов е да помага, да дава съвети, както и писах - "без плата".
цитирай
3. hinki - Blagodarja.
28.01.2009 19:36
:)
цитирай
4. анонимен - ОТНОСНО БАЙ ДИМИТЪР СТАНЕВ
10.02.2009 20:50
Уважаеми, господин Мачканов, Вашият блог ми бе даден от случайно срещнатия от Вас Георги Желязков. Така с Ваша помощ установих телефонен контакт с него и получих надежда за подобряване на здравословното ми състояние. Двамата с жена ми сме диабетици. Страдаме и от други заболявания. Искам да Ви попитам дали ще бъде удобно чрез Вас да изпратя няколко снимки, които бай Димитър ми ми поиска? Ако бъдете любезен, моля дайте ми електронния си адрес, защото живеем в Йоханесбург. Моят е <gabramin@gmail.com>. Сърдечно Ви благодаря за кармичната намеса в живота ни за добро!
Презокеански поздрави от Цветан Цветанов!
цитирай
5. watchtowerman - Здравейте г-н Цветанов!
11.02.2009 09:52
Преди 16 години имах шанса, и късмета, и щастието, да срещна "бай Димитър". Прилагайки метода му върху, себе си разбрах, че Здравето на Човека е в самия Него, само Му трябва Знанието. Оттогава посещавам моя личен лекар само за да му кажа някои виц или да споделим битието и житието - лично, обществено, глобално, Кармично, Божествено...
И когато човек Познае, че здравето му е в собствените ръце, той става по-отговорен и по-взискателен към себе си. И понеже, човек е и обществено обвързан, той започва да е по-отговорен и взискателен и към другите. Разбира, че е необходимо да раздаде натрупаното Знание и Опит.
Да съм част от тази верига на раздаване, дава на разума и съвестта ми смисъла, че животът ми на тая земя е пълноценен.
Ето и моят e-mail адрес, на когото може да изпратите снимките за "бай Димитър":

todor_mach@abv.bg

В началото е най-трудно, най-много усилия са нужни, когато трябва да се отмести камъка за да го затъркаляш - когато се променят житейски програми, стереотипи, чрез които, и с които досега са функционирали и тялото и душата. После идва сладостта от резултата, че е твое дело, и постижение.

Стискам палци за съвместния - със съпругата ви, успех: Тодор Мачканов


цитирай
6. simona34 - как е възможно!
11.03.2009 00:24
Това не са просто ГЛУПОСТИ, има наивни хора които биха могли да ви повярват и ще се подведат по простотиите, които пишете, с което ще навредят на здравето си практически необратимо.

Обръщам се към модераторите ва blog.bg с молба подобни реклами на "лечители" подкрепени с "доказателства" от типа "чух как една жена на опашката каза..." да бъдат изтривани за да не нанасят ущърб на наивниците, вярващи в тях.

Диабетът бива два типа, като придобитият(т.нар Втори тип), този който се появява в годините на старческо оглупяване (виж писмото на въпросната Донка от Варна) е само подтисната функция на панкреаса. Т.е възможно е регулиране стойностите на кръвната захар чрез хранителен режим и при обостряне - медикаментозно или с инсулин. Но никога и никой лекар не би предписал едновременно Манилин и Инсулин. Да не изброявам списъка с другите лекарства посочени от пациентката- явно някой "лекар" здравата е ползвал плацебо ефекта натъпквайки я с подсилващи витамини и и аспиринчета. Ясно е колко е била "болна". Всъщност хипохондрията също е болест, но се лекува от психиатри.

Въобще не ми се споменава за "животинчетата" които е изходила- тук статията става направо смехотворна... Бих посъветвала автора да се пробва във фентъзито :-)

Още веднъж, драги съблогъри, НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ПОДОБНИ СТАТИИ КОИТО МОГАТ ДА НАВРЕДЯТ НА ЗДРАВЕТО ВИ!!!
цитирай
7. watchtowerman - simona34,
11.03.2009 10:59
всеки има право да бъде информиран или да си е невежа. Често срещано е последното да е и агресивно.
Аз САМО споделям това, което виждам, а то е, че много мой приятели и познати са живи, въпреки опитите и диагнозите на Вашата медицина - simona34, която ги е отписала преди години и десетилетия като "безнадеждни". Ако Вашата медицина - simona34, беше читава, нямаше да има такива "търгаши" като Лидия Ковачева, Пол Брег, Малахов, Мария Требен, д-р Памуков, и мнооого други...
simona34, Ваше право е да се осланяте на химическата индустрия, наречена медицина, и оставете от това право да се възползват и другите, за които здравето и дълголетието се дължат на съвсем други Принципи...
цитирай
8. simona34 - Вие, господине
14.03.2009 04:40
изнасяте невярна по смисъл и съдържание информация, написана от неграмотни хора, която може да навреди на други неграмотни хора, виновни само в това че са наивни. Когато става въпрос за живот и здраве подобни действия би трябвало да бъдат осъдителни.
цитирай
9. watchtowerman - simona,
14.03.2009 14:58
напълно разбирам мотивите Ви. Това, че сте завършили химическия институт, и че правите кариера там, изглежда Ви е повлияло драстично на нетолератното мислене. Понеже храните ни са химия, и питиетата, и водата, и въздуха, и дрехите и обувките - също, сте останали с убеждението, че и медицината, призвана да се грижи за здравето ни, трябва да е подвластна на химията. Моля Ви, оставете на хората правото на ЛИЧЕН ИЗБОР. И не им налагайте схващането си, че Химията е здраве, напротив, колкото по-малко химия - толкова повече естествени природни процеси - и толкова повече здраве и дълголетие...
цитирай
10. анонимен - "Самолечение само с вода"
28.03.2010 20:45
Успях да намеря книгата на Димитър Станев само като антикварен екземпляр от този сайт: http://knigite.eu/dimitar-stanev-samolechenie-samo-voda-p-809.html . Написаното в нея изглежда толкова фантастично, че още не мога да повярвам! Това е първата книга за човешкото здраве, която ми е попадала и в която е отразен живия човешки опит. Надявам се да помогне на много хора.
цитирай
11. watchtowerman - Животът
29.03.2010 19:28
и здравето са фантастични! И само ЖИВИЯТ ЧОВЕШКИ ОПИТ може да докаже, че тази фантастика е реалност и достижима. Именно, защото е помогнала на МНОГО ХОРА !!!
цитирай
12. анонимен - Самолечение с вода
02.04.2010 12:25
В книгата на Димитър Станев не е указано как точно се правят клизмите. Може би този сайт ще е от полза: http://www.zemianazaem.com/archives/149 !
цитирай
13. анонимен - Нищо фантастично!
05.03.2011 14:58
Уважаеми дами и господа,
Лечението с временно неприемане на храна и пиене на вода и др. прилежащи упражнения е било известно още преди Христос.
Всеки, който иска, може - след поне 2 лечения с ръководител, да се избави от много болести, да подобри изключително своето зрение, слух, полова потентност, детеродна способност, алергии, кръвно налягане и пр.... Противопоказанията за този метод са много малко, срещат се рядко.
Разбира се, както всяко друго нещо, ако се практикува грешно, е опасно. (Както е опасно примерно да се предозира някое лекарство).
Практикувам метода от 1988 г.,след като за малко не загинах в болница...

Володя Коцев, тел. 0887 199 141
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265098
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол