Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2008 18:34 - Параметри на Извънземността II : Между Земята и Луната
Автор: watchtowerman Категория: Технологии   
Прочетен: 1319 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.03.2009 21:49



     “В един от ясните есенни дни на 1944г., по време на тревога, на височина 15 км, беше открит обект, който бързо се приближаваше. Толкова високо тогава не летеше нито една машина. Приближавайки се, апаратът се снижи на около 8км. Тежко зенитно оръдие откри огън. Облакът от разривите на снарядите образува кръг около обекта, но той само се задвижи още по-бързо. Далекомеристите не вярваха на очите си и с ужас извикваха в микрофона измерената скорост: 2000, 3000, 5000 км/ч. Когато бясно летящият обект беше само на височина 2км , небето започна да се замрежва и обектът, изглеждащ кръгъл, стана трудно различим. После, той направи вираж и безследно изчезна от полезрението на 65-те, застинали в ужас зенитчициразказ на немски войник-зенитчик от книгата на Щайнхойзер  "Възвръщане към боговете"”.
   

       "На 26 юли 1965г. ние изследвахме йоносферата и сребристите облаци в наблюдателната станция на град Огр, Латвийска ССР. 
      
В 21,35 ч. забелязахме в полумрака необичайно ярка “звезда”, която бавно се дижеше в западно направление. Телескопът показа следната картина: тялото представляваше лещовиден диск с диаметър около 100 м. В центъра ясно се виждаше надебеляване – малка сфера. Около диска, на разстояние, равно на около неговия двоен диаметър, се движеха три по-малки сфери, като тази, която се намираше в центъра. Те се въртяха бавно по окръжност. Същевременно, цялата тази система постепенно намаляваше, вероятно отдалечавайки се от земята. 15-20 мин. след началото на наблюдението сферите започнаха да се отдалечават от диска, сякаш се разпръсваха на различни страни. Сферата в центъра на диска също отлетя в страни. В 22ч. всички тези тела бяха вече тъй далеч от нас, че ние ги загубихме от погледа си. Те имаха зеленикаво-бисерен цвят. Това явление се наблюдаваше на височинаоколо 100 км. Ние бихме помислили, че виждаме земна космическа ракета или изкуствен спътник на земята, но те биха се движили с много по-голяма скорост, отколкото обектите, които наблюдавахме. Освен това, ракетата или спътникът представляват един предмет, а не съвкупност от предмети”. 

         Това наблюдение документират Роберт Витолниек, научен сътрудник на астрономическата лаборатория към Академията на науките на СССР, Ян Мелдирис и Есмералд Витолниек – членове на Латвийския отдел на Общосъюзното астрономо-геодезично дружество.

         Предлагам видеоматериал. 


         Първият  показва НЛО - назовано "космически дракон". Материалът завършва с интересен откъс от опита на американски астронавти да открият космическата станция МИР за да се скачат с нея. Но докато я открият сред множеството други летящи, мигащи и светещи обекти между тях и земната база се води интересен диалог, кой от многото движещи се обекти може да е станцията МИР. Показателен материал, че "движението" "горе" е доста интензивно.

      Вторият показва стационарни НЛО над земята, а кръгли и кристално прозрачни прелитат покрай американската космическа станция Space Shatlle, откъдето правят и снимките. Във втората част е заснето приближаването на НЛО към земна буря и вмъкването му там, изглежда за зареждане с енергия. В същото време е заснето излизането на друго НЛО, с диаметър 1,5 мили.
          Филмът продължава с автора на "Денят след Розоуел" - капитан Филип Корсо, който твърди, че новите технически постижения са резултат от взаимки от НЛО. Говори и за разработено плазмено оръжие, което в кадрите се вижда, че се задейства, като обстрелва приближаващо към земята НЛО - първоначално движещо се с 1500 мили/ч, после - установяващо, че е под обстрел от земята, се отдалечава със скорост от 16 000 мили/ч(7 км/сек), като тръгва практически от покой, а я достига за част от секундата, и избягва поразяване от плазменото оръжие на земляните.
        Третият акцентува върху движението на НЛО около района на земната буря и показва детайли, на които със сигурност не сме обърнали внимание при първото гледане. 
         Чрез долната визуализация давам възможност да видите видеоматериалите на цял екран, което препоръчвам.
      

        (Този клип вече е премахнат! - 1.1 2009) !

        http://www.youtube.com/watch?v=kKgCXcjDV58

       (Този клип вече е премахнат! - 1..1л2009) !

        http://www.youtube.com/watch?v=-9zg4_Ql-78

         Долният все още остава!



         /www.metacafe.com/watch/538624/nasa_video_sts_80_mission_ufos

     




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2276038
Постинги: 468
Коментари: 1662
Гласове: 10562
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол