Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2013 20:11 - Контактен дерматит – Гладолечение с фантастични резултати, онагледени със снимков материал
Автор: watchtowerman Категория: Рецепти   
Прочетен: 22019 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 07.04.2013 19:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   След струпали се проблеми психиката ми изглежда се претовари и не издържа.... По дланите на ръцете се появиха подкожни малки, като върха на карфици, с белезникава течност, мехурчета, над които кожата се разпукваше. Обхващаше се все повече нова тъкан...Разбрах - няма да се оправи от самосебе си, отидох на лекар – кожен специалист. Диагнозата му: контактен, атопичен дерматит. Даде ми два крема-мазила, един за през деня, другият - преди лягане. След двайсетина дни да отида на нов преглед...

    Според мен диагнозата беше: неврогенен дерматит – понеже обхвана едновременно не само двете длани, а и пръстите на ходилата отдолу и табаните, с ходилата нямаше как да съм бил в контакт с някакъв алерген...

   В резултат на кремовете, предписани от кожния специалист, се образуваше нова покривна тъкан, която изобщо нямаше вид на здрава кожа. А под нея продължаваха да си се появат мехурчетата, и новата покривна тъкан скоро „цъффаше“... Осъзнах, че с мазане(замазване) на проблема няма да се получи оздравителен ефект, все едно да мажеш с гипс влажна стена – прикрива влагата, но скоро се разронва и пада...

   Онова, което създаваше мехурчетата – стафилококите(?!), бяха ВЪТРЕ в организма ! Трябваше да „изчистя“ организма ОТВЪТРЕ !  А това се оправя най-бързо и ефективно с лечебен ГЛАД...

   И организмът ми даваше индикация – нямаше позивни за „глад“.

   Напълних две 10 литрови бутилки с изворна вода от Витоша – Железница. И започнах гладолечението... Имах план за 6 дневно гладуване само на вода и 4 дневно захранване.

  Направих снимки на дланите в самото начало на гладолечението - бях уверен, че то ще има ефективен целебен резултат, който трябва да се докумeнтира. Резултатът го онагледявам със снимките по-долу.

   Малко информация от проведеното гладолечение.

   На втория ден, видимата клинична картина се влоши – екземата бурно обхвана и пръстите на двете ръце. Това не ме разтревожи, напротив, обнадежди ме – типичен пример, че при провеждане на  гладолечение заболяването се „извежда“  в  „остро“  състояние.

   Пиех вода по няколко глътки, не се насилвах, не ми се събираха повече от литър и половина на денонощие. Провеждах задължителните клизми през 12 часа, с това организмът поддържаше водния си баланс.

   Клизмите са много важен фактор за „изчистването“ - оздравяването. Останал без храна, организмът започва да се „храни“ с вътрешните си запаси – мастни натрупвания, болествотворни, нездравословни тъкани. В голямата си част това е отрова, която  организмът „извхвърля“ в дебелото черво. И ако последното не го „почистите“, отровите започват процес на отравяне на организма – силно главоболие, гадене, повръщане. Клизмите през 12 часа ще спестят тези проблеми, иначе може да ви наложи да прекратите и гладолечението. Клизмите ще ви дадат възможност и да се уверите с очите си какви отрови е имало в организма ви.

    Още от първия ден клизмите изхвърляха зелени „водорасли“ - някаква материя с такава структура и цвят, но освен това и някакви дълги  – 10-20 см, на места прозрачни, пълни със зелена субстанция,  плоски като червеи, може би, тении?!. Зеленикавият цвят  ми подсказва, че се „чисти“ животинския свят в организма. Това продължи три поредни денонощия.

    През това време епителната тъкан по дланите бурно се подобряваше, видимо, с всеки изминал  ден. 

    След 4-ия ден клизмите изхвърляха почти чиста вода с някой безеникави, като малки речни камъчета материи. През нощта започна да ме „върти“ и боли дясното коляно. Преди 4 години се възпали, и макар че го третирах с мазила от съвременната медицина, ми създаваше проблеми – особено като съм в планината – като се качвам, не можех да го ползвам, а го замествах винаги с левия крак. Там, преди повече от четийресет години, при спречкване в казармата, ме цапардосаха с каска...

   Друга – режеща, болка имах и много ниско, вляво на корема. Там, си казвах, не може да има функционален орган – дебелото черво е поне 5 см по-високо. Но щом има болка, значи се лекува някакъв проблем.

   На 5-ия ден клизмите изхвърлиха „нефтопродукти“ - черна  вода като нефт, като мазут, щото  мирише също като някакъв отпадъчен нефтопродукт, течност – сигурно се чисти черния дроб.

   На 6-ия ден – клизмите са сравнително чисти.

   Нямам усещане за глад – единият от признаците, че гладолечението трябва да продължи. Но езикът започна да се изчиства – розов отстрани. Езикът е вторият признак, чрез който организмът показва дали да се продължи с глада или не. Решавам да прекратявам гладолечението.  Преминавам на програма за захранване – 4 дни.

   1 ден захранване – сутринта – пресно изцеден сок от моркови – 100грама + 100 грама чиста изворна вода, през 2 часа, пие се на глътки. После, сок от портокали; после – от ябълки. Повтаряте или включвате сокове от други плодове или от зеленчуци.

    2 ден – отново сок от моркови, но вече(!) 200 грама, без или с малко вода. След 4 часа – отново сок – по избор. До 18 часа.

    3 ден; сокове – сутрин 200-400 грама. На обяд – настъргани ябълки – включване на дъвкателния режим; нужда от скорбяла за перисталкитата на червата, трябва да се включат в процеса на самоизхвърляне.

    4 ден, сутрин – сокове, после плодове, обяд – зеленчукова супа(сготвих си двойна проция, за следващия ден)– варена глава лук, 2 картофа, домат, зелена(червена) чушка, без подправки и мазнина. Вечерта – плодове – диня, пъпеш.

    5 ден – преминаване на нормално хранене – сутрин – сокове, 2 часа по-късно – две препечени филли с малко масло и сирене, чай от билки, айрян, чушка, домат, краставица. Страшно вкусно е! Сетивата са избистрени, изчистени!

   Обяд – зеленчуковата супа от предишния ден, допълнена със шепа варен ориз, може и сирене. Салатите са задържителни!

   Вечерта – запечени картофи със сирене, салата. Вече и 1 бира, не студена, а с температура на тялото, аз я разреждам с топла вода.

    Следва редовен режим на хранене – избягвайте рязкото замърсяване с нездравасловни храни – изчистеният организъм може да реагира бурно с отхърляне – криза!

       Преди гладолечението бях 79 кг, след него - 72 кг. Организмът се е освободил със 7кг патологична и предразположена към заболявания биологична маса, химикали - хилядите Е-та в храните, отровите от въздуха... Най-малкото - натоварванията на ставите намаляха, не ходех, а летях, такава лекота в походката и движенията, която може да бъде разбрана само, ако се преживее... 

      Това е!

    А сега визуализация на резултатите.

   Лява и дясна длан преди започване на гладолечението – долу :

image


    На 5-ия ден след началото на гладолечението - долу:

image

   На 8-ия ден от началото на гладолечението - долу:

image
   На 12-ия ден от началото на гладолечението - долу :

image

   На 15-ия ден от началото на гладолечението, или на 5-ия ден от приключването му - бурни, оздравителни процеси - долу :

image

   На 22-ия ден от началото на гладолечението, или на 12-ия от приключването му


image

   На 26-ия ден от началото на гладолечението, или на 16-ия от приключването му, оздравителните процеси не стихват -долу : 

image

   На 33-ия ден от началото на гладолечението, или 23 дни след прекратяването му - долу :

image
На 38-ия ден от началото на гладолечението, или 28-ия от прекратяването му - долу :

image

   Състоянието на пръстите на 8-ия ден от началото на гладолечението - долу :

image

   И състоянието им седмица по-късно - на 15-ия ден от началото на гладолечението, или на 5-ия след приключването му - долу :

image





Гласувай:
12



1. antoninus - Здрасти,
02.04.2013 16:50
В България са доста популярни книгите на Малахов за клизми с урина. За мен водата е по-добрият вариант, колкото и да се препоръчва в нета другия. Аз лично обаче съм гладувал до 5 дни и не съм правил клизми или очистителнми (придържам се основно към системата на Пол Брег). В тази връзка клизмите с обикновена чешмяна вода ли ги правите? Вие с обикновена чешмяна вода ли ги правите клизмите?
А какво приспособление се изполва за клизми и откъде се купува - доколкото знам може да се намери в аптеките?
Поздрави,
Антон
цитирай
2. watchtowerman - Клизмите ги правих с вода от водопровода.
02.04.2013 18:03
Водата трябва да е с 2-3 градуса по-топла от тази на тялото. Знам, че намалявам ефекта на очистването, но нямам друго решение. Изворната вода трябваше да я пазя само за пиене. Иначе, моят приятел, и учител в гладолечението - Димитър Станев, не започва гладолечение, без да се е заредил с такова количество изворна вода от Железница, която да му стигне и да провежда клизмите.
Навлизането ми в "ладолечението" започна с Пол Брег, но за мен то се оказа неудачно - едва ли не след 24 часа и/или 36 до 48 ме спохождаше такова страшно главоболие и гадене, че се принуждавах да прекратявам гладолечението, защото трябваше да взимам аналгин или други обезболяващи...Може би причината при мен е невъзможността да гладувам активно сред чиста природна среда, което Брег е имал. Чрез осмисляне приех тезата на Станев за по-удачна, че по време на гладолечение не трябва да принуждаваме организма да изразходва енергия за други процедури, защото тя е необходима за очистителните процеси. Брег се изчиства с изпотяването и активното дишане, но ако си статичен, както аз, отровите отиват в дебелото черво, а не се изкарват чрез потта. И затова са необходими клизми. Още повече, че това решение "сработи" при мен.
Чел съм и Малахов, но методите му не съм прилагал, само варианти по захранването. Човек може да експериментира, ако не е доволен от резултатите. Поне засега аз налучках мойте и съм удовлетворен от тях.
За клизмите трябва да си купиш иригатор - пластмасова кофичка от около 1 литър и да е от поне леко прозрачна материя. За да виждаш отстрани нивото на водата, когато започнеш да я въвеждаш в организма. Защото трябва да закачиш иригатора на място по-високо от теб за да има налягане на водата. А понякога се случва, особено първия път, че изпълването на дебелото черво е максимално, а в същност водата в съда да е стигнала до половината, което означава следното - че водата е изпълнила само низходящото дебело черво, и не е проникнала в хоризонталното. Там, при връзката между хоризонталното и низходящото черво има ЕДНО ОСОБЕНО УСУКВАНЕ, което е наситено и с много нервни окончания, и при стрес, и нервни състояния, ТОВА МЯСТО се стеснява още повече. При клизмата е необходимо да прекараш вода за очистване и на хоризоналното черво. Затова, ако е изтекла водата от съда само наполовина, това означава, че трябва да стегнеш мускулатурата около ануса, за не допуснеш водата да се върне и излезе навън, а да я накараш да преодолее свиването при усуканото място. Така хем ще прочистиш и "хоризонталата", хем ще накараш мускулатурата около свивкака да освободи "примката", защото това освобождаване означава и увеличаване на проходимостта за след периода на гладолечение. Голяма част от туморите на червата са в тая област, тук се затлачват отпадъците най-често, и ферментират, и гноясват...Та, затова гледай нивото, ако е до половината принуждавай водата да преодолее стеснението на усукването. Ако не можеш - изчисти водата от низходящото черво, напълни отново до горе - 1 литър , съда, и започни клизмата повторно. При втория път ще е по-лесно да се преодолее спазъма при усуканото място. Това ще го разбереш като видиш, че водата в съда вече стига дъното. А стигне ли дъното, целта е постигната - влязла е вода за да изчисти и хоризонталата, Чиста ли е тя, ще подобриш дишането - над нея е диафрагмата, а над нея - сърцето. Набъбнала хоризонтала, означава по-малък обем за диафрагмата, която пък се опитва да го компенсира за сметка на обема на сърцето, което пък се съпротивлява, като увеличава налягането(кръвното) или пък се примирява с по-малкия си обем за обитаване и така намалява работата си, което означава по-малко кръв за крайните участъци на организма...Разприказвах се, но ако имаш въпроси не се притеснявай да ги задаваш.
цитирай
3. stix - Ако ви сполети някой друг път ато...
02.04.2013 23:57
Ако ви сполети някой друг път атопичен дерматит пробвайте да намазвате дланите със сок от лимон няколко пъти на ден, чувала съм, че до 2-3 дни всичко отминава без проблеми...
цитирай
4. watchtowerman - Благодаря за информацията. Не съм я знаел.
03.04.2013 13:38
stix написа:
Ако ви сполети някой друг път атопичен дерматит пробвайте да намазвате дланите със сок от лимон няколко пъти на ден, чувала съм, че до 2-3 дни всичко отминава без проблеми...

Може и да е ефективна. Преди да проведа гладолечението пробвах около месец всевъзможни други рецепти. Оказа се, от материали в Интернет-пространството, че подобни проблеми хората ги влачат с години. Случи ми се месец свободно време и се реших да задействам процедурата по ВЪТРЕШНО ПРОЧИСТВАНЕ на организма. Публикувах материала за да дам надежда на ония, които влачат с години такива пробелми, че има начин да се излекуват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265591
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол