Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2018 10:10 - ЗА ДИКТАТУРАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1753 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 24.02.2018 21:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 КАК ГЕОРГИ СЕДЕФЧОВ МЕ УЧИ НА ДЕМОКРАЦИЯ

Днес по една телевизия се появи лицето Седефчов и започна да ме учи на демокрация и политика. Това не ме притеснява, защото Сдефчов е последното лице, което може да ме убеди в нещо. Притеснява ме, че неговите клиширани дрънканици се приемат от една значителна безмозъчна група, особено възрастни хора, които са свикнали с клишетата и ги приемат безкритично.
Да си марксист и демократ едновременно е възможно само ако лицето е с тежко раздвоение на личността, което се фиксира от психиатрите и подлежи на незабавно лечение, включително чрез използване на усмирителна риза.
Самият марксизъм твърди открито, че става дума за диктатура. Това Седефчов го знае чудесно и като историк, и като марксист, и като агент на ДС. Битността му на подчинен на много господари-партията, оперативния работник и Кремъл и на кого ли не, го прави напълно излишен като политик, /х/историк и експерт. 
Ние сме малка държава. Това ни задължава да бъдем по-умни от големите държави и стратегически и експертно по-подготвени. Но с хора като Седефчов далече няма да стигнем. Ако ние не мислим повече и по-качествено сме обречени на заличаване.
Седефчов взе отношение и относно нова ядрена мощност в енергетиката ни. Всеизвестно е, че именно той, в качеството си на назначен президент пробута руските интереси в енергетиката под името "Голям шлем". Естествено нито той, нито тези, които го слушат си дават сметка, че една инвестиция от десетки милиарди за един малък бюджет е едно, а за една Германия е плюнка. На всичко отгоре тази инвестиция се изплаща за не мо-малко от 30-40 години. Кой ни дава гаранция, че тази инвестиция ще се изплати? Нима технологиите не се развиват и кой ще ме убеди, че утре ще се появи нова-евтина и мощна-технология, която ще направи ядрената енергетика скъпа и неефективна, да не говорим, че тя е и много опасна. Още повече във време, в което тероризмът придоби сериозна инерция. В момента ние не се нуждаем от нови мощности и е по-добре да помислим за създаване на нова енргийна стратегия, която да бъде съобразена не с чужди интереси, а с тенденциите в науката за нови енергийни технологии и по-нискоенергийни консуматори. Много е глупаво един политически никаквец да получава възможност да дрънка глупости, при това без никакъв отпор. В момента се говори за дерогация на централите на въглища, поради директивата на ЕС. Нашите синковци във властта като нищо могат да се съберат довечера и да вземат решине да закрият "Мариците". Без предварително да са проучили колко хиляди семейства на миньори и енергетици ще останат без средства. Без инвестиции за нови работни места, без преквалификация, без финансиране на приложими проекти за частен бизнес.
Всъщност, проблемът у нас е, че само седефчовци се допускат и назначават във властта на всички нива.
Това ме ужасява!




Гласувай:
4



1. attila - Не е Толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР а КОТИЛОТО Му !
24.02.2018 20:43
Синът на ПЕДОФИЛА от ДС Гоце Първанов и Дъщерята на КОПЕЛЕТО от БКП Кольо Добрев Краднаха Хотел Стримон Спа в Кюстендил за СЕДЕМ Милиона !

Както Не Веднъж Съм Казвал:

Не е Толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР, Колкото да Избиеш Децата и Внуците му, за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !

Не че Копелетата и Курвите ИЗСРАНИ в Семейства на Членове на БКП, МВР, ДС и ДАНС Могат да се Нарекът Деца !

Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото ЛАЙНО !

Спасението на БЪЛГАРИЯ е ПРОЧИСТВАНЕ от Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !

Членове и Семейства на Членове на Престъпни Организации като:

БКП Преименувана на БСП !

ДС Преименувано на ДАНС !

МВР Преименувано от Народна МИЛИЦИЯ на Национална ПОЛИЦИЯ !

Подлежат на ЛИКВИДИРАНЕ по ЧЛЕН 8 от БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ:

"За Измяна на Държавата се УБИВАТ не само Виновните,но и Техните Най-Близки Родственици"

Член на ДС-УБИВА се Потомството !

Член на БКП-УБИВА се Потомството !

Член на МВР-УБИВА се Потомството !

Член на ДАНС-УБИВА се Потомството !

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
2. kolevdobri - СедеФчов!
26.02.2018 14:49
"...неговите клиширани дрънканици се приемат от една значителна безмозъчна група, особено възрастни хора, които са свикнали с клишетата и ги приемат безкритично." В това твърдение съм се убеждавал лично, по време на президентските избори, когато избраха Плевнелиев за президент. Често го споменавам. Питам 73 годишна жена, която според мен е все още с акъла си - "Ти за кого ще гласуваш?" "За Първанов - отговаря тя". Аз обяснявам, че не може да гласува за него, защото той няма право да се кандидатира отново и че ако иска да гласува на избори, трябва да си избере друг кандидат. След 15 минути задавам същия въпрос. Отговорът беше - "За Първанов. Ние си го познаваме, той е млад и хубав". Но казвам аз, нали ти обясних, че не може да се кандидатира. Той няма да участва. "Аааа, така ли?. Сигурен съм, че ако бях задал същият въпрос след половин час, щях да получа същия отговор. Та точно затова много ми хареса цитираното по-горе определение за клишетата и за хората, които ги поддържат. На децата не им разрешават да гласуват на избори. Изкукуригалите обаче, могат да гласуват.
цитирай
3. vladtepes - За Първанов и Станишев
26.02.2018 16:44
Първанов е сериозен учен историк с важни изследвания върху земеделското и социалистическото движение в България. Станишев има важни изследвания върху руската история. В политиката е пълно с хора на далеч по-ниско ниво без никакви научни постижения.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737999
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031