Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2015 20:30 - Статията се посвещава на фатмака „kushel”, който остана да живее във времената на доктрината Брежнев...
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 4692 Коментари: 6 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЕДИН ДЕН НА ИВАН- РУСНАКА

Иван се събуди, изми си зъбите с американската четка, изстисквайки американска паста за зъби, обръсна се с американската бръсначка, изми се с френския сапун, нанесе американския гел за след бръснене, кипна вода в шведския чайник, изпи бразилското кафе в полска чашка, облече италианския костюм, поля се с немски одеколон, заключи входната врата с две английски секретни брави, седна в американския си автомобил, купен с еврейски кредит,
включи японското радио, избра "Европа+", излъчваща английска песен, подкара по руския път, псувайки на руски език, заобикаляйки руските дупки, купи си два "Биг Мак" и "Кока Кола" в "Макдоналдс", пристигна в офиса, паркира на паркинга с швейцарска сигнализация и канадско видеонаблюдение, изкачи се с финландския асансьор, влезе в кабинета с надпис "Марчандайзинг",, включи американския компютър, с американска операционна система, влезе в интернет, създаден от американците, въведе с английски букви уеб- адреса на американската социална мрежа, влезе в своя "акаунт" и написа в блога: НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ НА ЗАПАДА ДА ЗАРОБИ РУСИЯ...!!!

 

 

https://www.facebook.com/afidanov/posts/868788123241903




Гласувай:
8



1. getmans1 - Забрави, че шапката му хамерика...
23.11.2015 20:37
Забрави, че шапката му хамериканска и маркова с емблема на „Мерцидес“ :)))
цитирай
2. 1997 - Наистина ли?
23.11.2015 20:48
Така ли се живее в Русия?
Да не повярва човек...
цитирай
3. alibaba4 - Браво!
23.11.2015 20:58
От мене плюсче!
цитирай
4. raders - :))) Обувките може и да са китайски. ...
23.11.2015 21:18
:))) Обувките може и да са китайски. Но оръжието си е руско
цитирай
5. podvodni - Хи-хи-хи, това беше приказка за ...
24.11.2015 20:52
Хи-хи-хи, това беше приказка за безработният Джон Американски, но некой я е турнал за руснак. Щеше да бъде вярно ако бе истита, но повсичко изглежда, че "автора" знае за Русия и живота на руснаците в днешно време това което му се каже в "Клуба на младият соросопитек".
цитирай
6. zaw12929 - Малко от блога на фатмака „kushe...
11.12.2015 12:47
Малко от блога на фатмака „kushel”

" не се вписва в границите на здравия разум. Една група извънредно вредни идиоти искат да зачеркнат мъките и страданията на българския народ под 5 вековното турско робство, милионите жертви на насилие, жестокости и унижения, потушените с много кръв въстания, честта и достойнството на българските поборници, стотиците хиляди жертви дадени от Русия за освобождението ни, за да обслужат интересите на една вражеска нам еврогейска сган, за да получават редовно грантовете си и да живеят охолния живот на предателите. Гнусна сган, заплювам ви от името на Ботев и Бенковски!!!

“…Всички реформатори ще се постараем в България да се разбере и научи, че Русия никога не е правила нищо добро за България…”

Това е позицията на реформаторите

След създалият се конфликт между Турция и Русия много политици се изказаха в подкрепа на едната или на другата страна. Това обаче как ще се учи историята от българските ученици зависи най-много от министъра на образованието – Тодор Танев, който е от квотата на Реформаторския Блок.

Тодор Танев стана известен с изказванията си срещу руски учени като Михаил Ломоносов и Дмитрий Менделеев, принизявайки откритията им като нещо напълно безполезно и безсмисено. Това дали е така ние не можем да коментираме, защото в екипът на podoko не присъстват видни и изтъкнати химици. Ще оставим сами да прецените.

Според реформаторите България трябва максимално да се разграничи от Русия. Влиянието на Империята винаги е било негативно върху страната ни и е било по-добре никога да не сме имали общо с тази държава. Според тях за България е било много по-добре да е останала в Османската империя и да не се отделя от съюза си с Турция, който е продължил успешно почти 500 години.

Какъв е нашият коментар по повод позицията, която заемат реформаторите:
1. Реформаторските изказвания са в ущърб на българския народ и българската държавност. Историята не трябва да бъде реформирана или деформирана.
2. Българският народ никога не е бил в съюз с Турция и никога не е желал да бъде част от Османската империя.
3. Разбира се, както сега, така и до преди 150 години в България е имало хора, които са били облагодетелствани, от това, че сме били част от Османската империя.

Това, което се наблюдава, откакто Реформаторският Блок е начело на българското образование е малко по-малко премахване на всички литературни произведения и исторически факти около българската история, които подсказват за конфликт между България и властта на Османската Империя.
С премахването на възрожденски стихотворения и изрази като робство и владичество българската история се подменя и бъдещото поколение няма как да бъде ориентирано, когато трябва да вземе решения за страната си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265386
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол