Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2015 18:42 - Гръцкият държавен дълг Е НЕЗАКОНЕН, не е държавен и не е гръцки !!!
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 3674 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        До това ЗАКЛЮЧЕНИЕ стигна Комисията за „Истината за държавния дълг” на Гърция, създадена на 04.04.2015г. в Гръцкия парламент.  Задачата, която имаше тази Комисия бе  да разследва по какъв начин е натрупан този дълг, от кога, каква сума, кой го е натрупал и пр.?

      В доклад от 9 глави в директно заседание, излъчвано на живо от телевизията на Гръцкия парламент и чужди телевизии на 1 юли 2015г., от 11:00 до 15:00ч. и на 2 юли 2015г., от 12:00 до 17:30ч. беше представен подробно от различните експерти с правни доказателства - съгласно вътрешното право на Гърция, Правото на Европейския съюз и Международното право, научни аргументации и анализи на специалистите от различни области на науката, с превод на английски, френски и испански език, наблюдавано и следено от милиони хора по целия свят… 


ЗАКЛЮЧЕНИЕТО:

  Гръцкият държавен дълг Е НЕЗАКОНЕН, не е държавен и не е гръцки !!! 

     В следствие, на което Гърция няма да плаща чужди задължения. 

 Дългът е ЧАСТЕН, СЪЗДАДЕН ЧРЕЗ МЕЖДУНАРОДНА  ПРЕСТЪПНА ИКОНОМИЧЕСКО-ФИНАНСОВА ГРУПА  от ФРЕНСКИ, НЕМСКИ и НИДЕРЛАНДСКИ БАНКИ със СЪУЧАСТИЕТО на МВФ, ЕЦБ, ЕК, политици от висшите етажи на властта във Франция, Германия и Европейския съюз чрез ИЗМАМА, ПОДПРАВЯНЕ на документи, ПОДКУПИ на политици от редица държави ( от гръцка страна- Нова демокрация и ПАСОК), служители на международни финансови организации, обучаване в семинари и плащане на ЖУРНАЛИСТИ от Гърция и всички държави, които са взели заеми от МВФ (почти всички държави в света, вкл. и България). ( Сега разбирате ли защо е тоя организиран вой срещу гърците ВЪОБЩЕ в българските медии ?!...)
     Тези журналисти чрез медиите, където работят са имали задачата, така да бъде преставена кризата в Европа и особено в Гърция, че да се създаде впечатление у хората, граждани на Европейския съюз, че Гърция е натрупала този дълг с годините, тъй като взимала заеми, които не е погасявала, че е жизнено важно да се сключат първото и второто споразумение (договор) с Тройката кредитори за „спасяването“ на Гърция и ЕС от фалит. 
      Проблем не е имало, създаден е изкуствено, за да се платят чужди дългове чрез Гърция (предполага се, че и чрез Португалия, Испания и Ирландия- в тези държави също са заинтересовани и също имат желание да създадат подобни комисии и да получат този доклад от Гръцката комисия, за да започнат и те разследване).

    Жан Клод Юнкер, председателят на ЕК, който постоянно укорява Гърция, че трябва да си плаща задълженията, се оказва замесен в тази престъпна международна организация, още от времето, когато е министър-председател на Люксембург. Той лично е съдействал на мултинационални фирми и организации, действали в държави от ЕС, вкл. Гърция, Испания, Италия, Португалия, Ирландия, дори и България, да избегнат данъчно плащане и заплащането на данъци в Люксембург, т..е. изнасяване на пари от тези държави. Действията, които са извършели, според едни специалисти се квалифицират като престъпления срещу човечеството. Отделно, всички договори и споразумения за кредитите с Тройката кредитори са незаконни и противоречат на Международното и гръцкото право, поради което те няма да произведат никакво правно действие !!!
       image

   В Европа се чудят, как да прикрият престъпленията си, освен чрез медийно затъмнение и манипулавция чрез техните медии. 


http://bg-vest.info/?p=46285




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. kolorado - Красен Станчев: Ципрас и Варуфакис ...
07.07.2015 15:55
Красен Станчев: Ципрас и Варуфакис провалиха Гърция с риторика на Ленин, Че Гевара и Кастро

комунистическите лъжи и дезинформации на тая шайка от сириза ги доведе до тук гърците.
цитирай
2. watchtowerman - "Ципрас - комунист", "Урбан - фашист".
08.07.2015 09:59
Туй повтаря всеки чикиджия-онанист... Гледа, а не вижда в Брюксел болшевишките ченгета - комунисти, социалисти, маоисти, анархисти, либертисти, транс-сексисти - все артисти на банкери-сатанисти...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265543
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол