Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2014 00:00 - РАЗКРИТИЯ ЗА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАНИПУЛАЦИИ НА ПРОТЕСТИТЕ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 2305 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Разкрития за най-големите манипулации на протестите (снимки) image Сподели    

Първи ви разказахме за измамата на „пребитата“ протестираща, за „плачещата“ Деси. Е, днес се оказа, че всичко това е ФАКТ! Вижте допълнителните разкрития: Блогърът Асен Генов, който през последната година се изживява като водач на интелигентните протестиращи срещу правителството на Пламен Орешарски, се оказа духовен последовател на Кришна. Допреди няколко години Асен-винода дас бе борец за религиозни свободи и раздаваше бисквитки на редовните сбирки на кришнарите пред НДК.  Тогава настоящият протестър мечтаеше да живее в кришнарска комуна, в която всички се трудят и молят заедно, без лична собственост. Днес обаче животът му е поел съвсем различна посока. Той е захвърлил убежденията си, че човек живее по-добре без собственост и с всички сили защитава кредото „Дават ли ти, вземай! Разобличат ли те, отричай!“.
imageПолитическото искане за оставка на кабинета „Орешарски“, е подплатено със солидна политически и финансова подкрепа и Генов е един от първите облажили се. Асен Генов, който бе администратор на събитието #ДАНСwithme, е получил и 79 960 долара само от Тръста за гражданско общество, САЩ, по проект Отговорни политики, прозрачност и неприкосновеност на личния живот в дигиталната среда.Днес обаче Асен Генов вече не обича да говори за духовното си име Радха-винода дас. Изглежда той е заменил духовния си учител Бхактивайбхава Свами с Бойко Борисов, а духовните си въжделения с материалните стимули на прословутите вече „Отворено общество” и „Америка за България“. Съпругата на Асен Генов също се оказа видна кришнарка. Името на профила и в социалната мрежа „Фейсбук“ е озаглавена Чандраканти Даси. Една от грандиозните манипулации беше снимката на плачещо момиче, което държи за раменете полицай. Снимката била направена случайно от фотограф, който случайно станал неволен свидетел на трогателната сцена. Обаче, истината е само на половина истина. Както са написали журналистите от сайта, Деси Николова не е отишла да прегръща някой непознат униформен, а нейния брат.
imageАко снимката не беше направена, никой нищо нямаше да разбере. Но понеже тя се появи в публичното пространство и развълнува толкова много хора, Деси разказваше пред ТВ медии как казала на полицая да се пази, а той отговорил, че няма нищо страшно. В очите му се появили и сълзи.
Млад поет даже съчини стихотворение за любовта между хората – протестиращи и полицаи, принудени да стоят на жълтите павета и да пазят властта.
В същото време разкрития доказаха, че Деси е от приближения кръг на Генов, с когото са организирали целия фарс със снимката. А как са се вдъхновили? Много лесно, изкопирали са снимката на италианска студентка, която беше обвинена в сексуален тормоз, след като по време на протест в Милано срещу строежа на ново високоскоростно жп трасе целуна един от полицаите от частите за борба с масовите безредици.
imageПодлият план на Генов и компания обаче не спира дотук. С всички сили той организира манипулации и запомнящи се фалшиви сцени, за да провокира състрадание у хората, да провокира безредици и, в крайна сметка, да заслужи хонорара си. В стремежа си да слугува на своите спонсори, той не се свени да използва деца, да лъже, да копира несполучливо, да подтиква към бунт.
imageОще една манипулация беше разобличена и това е „пребитата“ протестираща, обляна в кръв, която потресе социалните мрежи. Случката се оказа обаче поредния фарс, а злият кукловод е отново Генов. Оказа се, че въпросната жена отново е от обкръжението му.
imageЗаради платените постановки, които разигравате не мислите ли, че някой път може наистина хората да имат нужда от помощ и заради вас никой да не им повярва?
imageСнимката която взриви нета. На нея въпросната “страдаща” жена изглежда повече от брутално. Ако се вгледаме можем да се усъмним в истинността на кръвта.
imageТук виждаме групичка, която определено не страда, а се забавлява на скроения номер.
imageНа следващия ден въпросната “окървавена” жена си стои абсолютно здрава без никакви следи от рани и насилие по нея! Така пребитата протестираща, а както в последствие се оказа, че не е била докосната, тъй като медиите гръмнаха с нейни снимки в продължение на два дни, в които незнайно как синините са изчезнали, близка приятелка на Асен Генов, е изиграла ролята си повече от добре. Плачещата Деси е негова близка, най-вероятно също на хонорар, която обаче успя да залъже хората, че плаче заради жестоката действителност в родината. Така Генов се изявява като кукловод и пресметлив играч на протестите. Той много добре знае какво преследва и не се свени да използва всички средства.
imageАсен Генов трябва и да се отчита все пак. Навсякъде по протестите той заснемаше всичко много прецизно и детайлно. Всяка негова манипулация беше документирана прилежно, за да послужи след това като доказателство за добре свършената работа.image/bezpartien.com
image





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10358309
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930