Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2014 12:51 - На 5 август отдаваме почит на Януш Корчак. Човекът, който разказваше на децата приказка, докато дишаха отровния газ Циклон-Б...
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 4641 Коментари: 8 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Януш Корчак разказваше на децата приказка, докато дишаха отровния газ Циклон -Б...

 

http://watchtowerman.blog.bg/politika/2011/08/05/ianush-korchak-razkazvashe-na-decata-prikazka-dokato-dishaha.796762




Гласувай:
7



1. tit - Светла му памет!
06.08.2014 00:30
"...прошката изисква тежък труд, и всеки трябва да го вземе върху себе си."
цитирай
2. injir - ,,Хора, бдете !,, Юлиус Фучик.
06.08.2014 15:48
,,Хора, бдете !,, Юлиус Фучик.
цитирай
3. nkf - Само че никой и никога не е дишал н...
10.08.2014 13:22
Само че никой и никога не е дишал никакъв "Циклон - Б", съгасно някакъв планомерен геноцид.
цитирай
4. watchtowerman - Може да се преведе автоматично
10.08.2014 23:23
http://topdefinitions.getenjoyment.net/?definitions=Zyklon_B
цитирай
5. nkf - http://topdefinitions. geten...
24.08.2014 16:09
watchtowerman написа:
http://topdefinitions.getenjoyment.net/?definitions=Zyklon_B

Късна прпаганда, нагоден, както и кумините на концлагерите са строени в началото на 50-те години и още доста неща. Има достатъчно литература по този въпрос. Ако действително е имало планомерен геноцид и шест милиона жертви, то тогава защо на процеса в Нюрнберг липсва такова обвинение? Та там, на този процес, няма и думичка за "Циклон Б", газови камери, планомерно изтребление. Един единствен документ дори няма. Хайде бе, най-големите бюрократи - германците, няма да имат и една хартийка, която да засяга такъв грандиозен план, свързан с изтреблението на милиони човешки същества. Никоя статистика не отчита спад на еврейската популация с цели 6 милиона, по онова време. Знаеш ли, веднъж гледах по "Хистори чанъл" разказ на еврейн - очевидец, който обясняваше как на някаква поляна, нейде из Западна Украйна, в някакъв огромен ров, който бил запален с нафта и бензин, нацистите, разбира се с помоща на местни украинци, романци и поляци унищожи ли два ДВА МИЛИОНА души. Само на упоменатата поляна. Съжалявам, ама или трябва човек да е кръгъл идиот - мазохист за да вярва на тая глупост - "холокоста" или трябва сериозно да се облажва от това. Никой здрав, смислен разум не може да приеме такава вулгарна фалшификация. А и ако беше истина, нямаше нужда тая "изтина" да се брани с наказателни норми. Тоест да се лежи в затвор, ако си позволиш да не вярваш в това. Със здраве.
цитирай
6. watchtowerman - nkf, ти изкара и Цар Борис III, че е "кръгъл идиот",
24.08.2014 20:34
след като е не ВЯРВАЛ, а е ЗНАЕЛ, че над евреите се провежда "холокост", поради което е ОТКАЗАЛ на германските претенциите да отведат и БЪЛГАРСКИТЕ евреи на изтребление. Знаеш ли, че с това си изказване НАЛИВАШ ВОДА в МЕЛНИЦАТА на съвременните комунисти и масони, които НА ВСЯКА ЦЕНА ИСКАТ ДА ОПРОВЕРГАЯТ УЧАСТИЕТО СИ в ХОЛОКОСТА, и затова НА ВСЯКА ЦЕНА ИСКАТ ХОЛОКОСТА ДА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ. ИМАЛО ЛИ Е ХОЛОКОСТ, значи е ИМАЛО ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЗАСЛУГА на Цар Борис III в спасяването на българските евреи от унищожение. Във време, когато Великобритания и САЩ ОТКАЗВАТ да се АНГАЖИРАТ със спасяване на европейските евреи, то ЗАСЛУГИТЕ на Българският Монарх в това начинание се оказват ОГРОМНА ДИСКРЕДИТАЦИЯ на политиката и Морала на посочените Велики сили по онова време. ЗАТОВА НАПОСЛЕДЪК ТЕ НЕ ИСКАТ НИ да е СЪЩЕСТВУВАЛ Холокост, ни да е съществувал НЯКАКЪВ Монарх, доскредитиращ Демокрацията на посочените на страни. И понеже няма да схванеш защо си се хванал в капана на ДЕМОКРАЦИЯТА, ще ти изясня, че становището ти е подкрепа за СЪВРЕМЕННАТА Демокрация, която се съдира от противоречия, корупция, кражби и престъпления, изход от които хората съзират в модела на Монархията. И Затова НАПЪНИТЕ на Демокрацията са да дискредитират Монархията - няма ли ХОЛОКОСТ, няма стойност и уникалния пример на Монарха в България.
цитирай
7. nkf - watchtowerman, съжалявам, че т...
02.09.2014 23:10
watchtowerman, съжалявам, че трябва да го кажа, защото те уважавам като блогър, както и по-голямата част от позициите, които защитаваш, но в случая пишеш абсолютни глупости и направо несвързани неща. Ти не може да твърдиш със сигурност какво е ЗНАЕЛ или не Царя. Недопустимо е да се облягаш на хипотезата, че Царя "знаел", а в същото време да няма ни един факт, включително и от нюрнбергския процес, който да доказва по безспорен и несъмнен начин, че ръководството на НСДП е запланувало, провело и извуършило геноцид над еврейте, като са били унищожени 6 милиона от тях. Такива факти, пак повтарям, няма Не искам да ми обясняваш какво царя е знаел или не, а да ми обясниш защо статистическите данни от 1944-45-46 г. в световен мащаб не отчитат спад на еврейската популация с 6 милиона души? Къде са документите ( заповеди, протоколи и др.), които недвусмислено показват действията на администрация, военни, полиция, сс и др. служби по изтреблението на 6 милиона еврей? Само че такава документация просто не съществува, а не съществува, просто защото никой не е целял избиването на еврейте. Окончателното решение на еврейския въпрос е просто преселването на еврейте в Палестина и нищо повече, то и затова ционистките организации са подкрепяли Хитлер. Само дето Великобритания не е давала и дума да се издума, за какъвто и да е отказ от колониалния статут на Палестина. За каква демокрация закакви масони, за какви пет лева ми говориш? И кога комунистите са седнали да отричат имагинерния холокост? Занеш ли защо съществува мита за холокоста и се поддържа с цената на репресии? За да се държи Германия - сърцето на Европа винаги виновна, несамостоятелна и зависима от победителите (сащ, англия, русия); да може да се извършва своеобразен геноцид и обществена и национална деконструкция; з ада не може никога Европа да стане ония център на силата, науката, и цивилизацията като цяло, какъвто беше до 1945 г.
цитирай
8. nkf - Искаш ли да ти кажа нещо, което на...
02.09.2014 23:17
Искаш ли да ти кажа нещо, което най-вероятно ще ти прозвучи кощунствено? - Ще ти го кажа, защото това са думи на очевидец на немски концентрационен лагер. Тя казва, че условията на живот на концлагеристите са били повече от добри (спяли са на бели чаршафи, имало е пералня, баня, кухненски персонал, медицинско обслужване, родилен център, отопление, шивашки и фризьорски услуги, сладкарници...). Геноцид!!! Сега, ако на теб ти харесва да вярваш, че еврейте са някакъв "богоизбран" народ и някой дявол вечно ги гони и тормози, то си е твоя работа - варявай в каквото искаш, но не ме обвинявай в някаква подкрепа за някакви криминални световни сили, само защото категорично отказвам да възприема за чиста монета грандиозната и нагла измама наречена "Холокост". Щото аз пък в ответ мога да ти кажа, че си застанал на страната на тези, чийто баща е дявола, и които разпнаха нашия Господ Бог Исус.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265794
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол