Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2013 08:44 - Протестиращите да формулират конкректни искания. С "долу" и "оставка” може и да се ще се докарат „нови избори” , но чрез тях Мафията пак ще изб
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 2598 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 09.07.2013 08:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Протестиращите трябва да формулират конкректни искания. Те трябва  да кажат, че  "има друг път и ние държим той да се следва”. С викове "долу" и "оставка”  може и да се ще се докарат  „нови избори” , но чрез тях Мафията пак ще избере себе си. 

 Безизходицата е, че десните избиратели съществуват и голяма част от тях сега са на улицата. Но не се виждат хора и структури, които могат да получат доверието на този електорат.


http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2127300




Гласувай:
8



1. tit - много си прав!
09.07.2013 08:56
Избираме различни глави от едно тяло:((
цитирай
2. olivie - Поздравления
09.07.2013 09:26
Най - лесният начин да победиш едно недоволство е да го оглавиш. В момента на появата на конкретни искания, това вече ще се случило, освен ако не се цели именно обща дестабилизация. Почвам да мисля вече, че е последното, въпреки, че недоумявам как може да има толкова болни мозъци, които да се надяват, че по тоя начин ще преборят мафията в България /обижда ме сравнението с Косово в лицето на американския посланик-специалист по етнически проблеми оттам/ А целта е да махнат/подчинят мафията на техните интереси. Да, ама не - това е България, която е оцеляла 500 години, без да последва Левски и хората са мъдри, като мислят, че свободата е имагинерна стойност. Да го духате! Тежко ви като се събуди оня, който не очаквате!
цитирай
3. valsodar - И няма как да се видят, без цялостна смяна на политическата концепция
13.07.2013 08:30
В момента в България няма нито Леви нито Десни партии, има единствено партии защитаващи интересите на едрият капитал, който стои зад тях, наричан за кратко Олигархия или Мафия, което в условията на една не-Правова държава си е равнозначно!
За да се промени статуквото, една от първите крачки редом със сериозни промени в Изборния закон, облекчаване на регистрацията на граждански сдружения ( реална форма за граждански натиск) и премахване на 4%-та бариера, трябва да е изграждането на Правова държава!
Именно върховенството на закона е тази непреодолима бариера, която не позволява едрият капитал да се слее напълно с една държава и да превърне населението й в роби за облагодетелстването си.
Настъплението на Рейгъномиката като изразител на нео-либералният мироглед за пълно изтласкване на държавата от управлението за сметка на едрият капитал доведе до поголовното разграбване на националният ни капитал, рязкото обедняване на населението ни и създаването на мощни криминални групировки у нас.
Борба с тях може да се води, но за това се искат нови хора, а зад тях реална гражданска подкрепа, контрол и натиск!
цитирай
4. demograph - Истината е в себеотричащото обединение на почтените
14.07.2013 14:10
Всяко друго обединение е невъзможно. Трябва да се признае правото и на грешниците да се покаят и да станат праведни. В този смисъл отхвърлянето на всяка подадена ръка е грях пред децата ни. Няма значение дали Бойко е бил/може и да си е// грешник, че Хартата е написана и от грешници, че Костов стои зад желаещите да се отърват от греха, че някой идеалист комунист иска доброто на България и българите, че Сугарев се повтаря, че Инджев е бил грешник, че Плевнелиев е от семейство на грешници...Внушиха ни че всички сме грешници, маскари..Нека превърнем това в наше оръжие - да поискаме да станем праведни, да обединим усилията си като праведни хора за Правдата. Другото е лицемерие и безнадежден егоизъм. Защото Исус е казал - Нека който е праведен да хвърли пръв камъка...Все по-ясно става, че мафията поддържа идеята за протест но само от безгрешните, знаейки, че такива няма и че това ще самоубие протеста.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2281485
Постинги: 469
Коментари: 1662
Гласове: 10562
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол