Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2012 18:50 - Родни масони - за себе си, но назидават и с глобалните - по bTV. Изключително полезна информация за размисъл
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 8940 Коментари: 13 Гласове:
15

Последна промяна: 09.12.2012 19:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Едночасовото предаване, излъчено на 8 декември 2012  е записано на 4-и части, заради прекъсванията за рекламите.   

   Реших, че ще е от полза да нахвърля няколко факта, които да имате предвид, ако решите да гледате.

      Образец-Молба за встъпване в масонството:

   Аз съм един беден кандидат в страната на мрака, който е богато препоръчан, правилно предложен и одобрен в отворената ложа, и сега идвам по своята собствена свободна воля и съвест, добре подготвен, смирено молейки да бъда въведен и положен в мистериите и привилегиите на фримасонството”.

 

  Тези думи, от клетва за влизане в ложите, онагледяват факта, че зидарите ги  интересува не равенството, а  привилегиите като фримасони. От видеоматериалите ще чуете, че защитават девиза: „Равенство, Братство, Свобода”.

      Масоните твърдят, че изграждат „по-добър свят”. Но за да го постигнат това, те разрушават Християнския .

    В писмо до крал Фридрих II(масон) Волтер пише:

 „Най-сетне, когато цялата Църква бъде достатъчно омаломощена и атеизма набере мощ, финалният удар ще бъде нанесен с обнажения меч на открития безпощаден терор.

      Този меч ще надвисне над целия свят и това ще продължи дотогава, докато християните сами не решат, че времето им да се придържат упорито към християнските ценности е изтекло.”

 

    „Конвенция на Великия изток на Франция” от 1903г.:

      "Напомняме, че християнството и масонството са абсолютно непримирими - дотолкова, че ако се приобщим към едното, това означава, че скъсваме с другото. В такъв случай дългът на масона е един - да излезе смело на арената на борбата и да се сражава."

   На масонски конгрес в Белфьоре през 1911 г. декларират: "Ние като антицърква, ще вложим всички усилия в нашите ложи, за да разрушим религиозното влияние във всички форми." 

      "На тези, които не могат да се отклонят от християнската вяра, ние ще докажем, че Христос също е проповядвал религията на природата и разума. Ние ще добавим, че тази несложна религия е била извратена, и ние сме единствените последователи на истинското християнство. Тогава остава да прибавим само няколко думи против духовенството и монарсите".

      Целите на масоните са:

   -  разрушаване на Християнската Църква и всички форми на Християнството;

      -  унищожаване на монархиите и всички форми на държавна организация, които да бъдат заменени с едно световно, универсално правителство с републиканска   форма на управление;    

     -  унищожаване на семейството, чрез премахване на брака, общо ползване на жените; създаване на институции за комунално отглеждане и възпитание на децата;

    -  пантеизмът е висшата вяра на йерархията в ордена, докато за членската маса и  за обществото да се проповядва атеизъм.

 Ще чуете в края на третата част, че Българската Православна Църква е опазвана от тях за да бъде Днес това, Което Е !!!  

    Ако светът, Европа и България Днес са това, което са, то заслугата за това е на местните, европейските и глобалните масони.  

1.http://www.btv.bg/shows/golemite-zagadki/videos/video/991562950-Kakvo_predstavlyava_masonstvoto.html

 

2.http://www.btv.bg/shows/golemite-zagadki/videos/video/509604790-Tayno_obshtestvo_li_e_masonstvoto_ili_obshtestvo_na_taynite.html

   

3.http://www.btv.bg/shows/golemite-zagadki/videos/video/1534137794-Kakvi_sa_ritualite_za_vlizane_v_bratstvoto_na_masonite.html

 

4.http://www.btv.bg/shows/golemite-zagadki/videos/video/1444298641-Koi_izvestni_hora_sa_bili_chast_ot_masonskoto_bratstvo.html

 

 



Гласувай:
15



1. antoninus - Свидетелството на един илюминат - Марк Клеминсън
11.12.2012 10:15
http://antoninus.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/06/28/svidetelstvoto-na-edin-iliuminat-mark-kleminsyn.973664
Свидетелството на бивш илюминат, за когото левитацията, телекинезата и прочее индийски "чудеса" били нещо нормално. След като на косъм се отървал от изстрел на снайпер се изправил пред въплъщение на древноегипетския "бог" Анубис, заобиколен от множество окултисти. Но макар попаднал в "устата на лъва", благодарение на вярата му в Исус нищо лошо не го сполетява.
цитирай
2. samvoin - От тия масони, дали няма и ни един ...
16.12.2012 01:48
От тия масони, дали няма и ни един "богоизбран"?
Защо ли никой от тях, не казва "гък" срещу "богоизбраните", ами само срещу въображаемата "ислямска заплаха" се намират?
Нали уж за Палестина, излезе, че те, комунистите и мюсюлманите, ми не те, комунистите и "богоизбраните" били в "комбина", та за тва ООН приело Палестина?
цитирай
3. samvoin - Дали целите на ционистите и талм...
16.12.2012 01:53
Дали целите на ционистите и талмудизираните хазари от 9 век, не ще да са същите или идентични с тези на масоните и тамплиерите, та това да ги сплоти?
Независимо, дали последните водят началото си от първите, дали обратното или дали "независимо едни от други", стигнаха до богоборчеството, както и по - късните от тях комунисти - "социалисти"...
Защо ли ги виждаме все, някак в "общ фронт", всички тях?...
Ами то тези дето отричат "Протоколите на ционските мъдреци", отричат и богоборчеството на масоните и са общо взето масони или с промити от тях мозъци.
Да не забравяме, че източниците за същността на масонството и ционизма (Символите им, са прекалено сходни! С на комунистите - също...), са едни и същи, в общи линии...
Странна е вярата в тях за масонството и комунизма, а подборното "съмнение" за ционизма и еврейското (хазаро - талмудско) участие в световната антихристка конспирация?...
цитирай
4. watchtowerman - Прав си, целите на някои евреи са идентични с тези на масоните и тамплиерите,
16.12.2012 14:24
samvoin написа:
Дали целите на ционистите и талмудизираните хазари от 9 век, не ще да са същите или идентични с тези на масоните и тамплиерите,

защото евреи стават силни чрез участоето си в масонските и илюминатските организации. Какъвто е случаят с Ротшилд, дължащ възхода си на участието му в ордена "Илюминати", чрез и от него, захранен с пари и влияние. Булите на папите 19 век - общо седем на брой, са против масонството, а не против евреите. Масонството е сатанинска идеология, докато идеологията на евреите е старозаветна, талмудическа, кабалистична, но в никакъв случай - сатанинска. Но двете групи имат общ враг и това е Христос, Християнството. Когато сметнат, че са победили Християнството, ще започнат борба помежду си.
цитирай
5. samvoin - Дали целите на ционистите и талм...
19.12.2012 14:54
watchtowerman написа:
samvoin написа:
Дали целите на ционистите и талмудизираните хазари от 9 век, не ще да са същите или идентични с тези на масоните и тамплиерите,

защото евреи стават силни чрез участоето си в масонските и илюминатските организации. Какъвто е случаят с Ротшилд, дължащ възхода си на участието му в ордена "Илюминати", чрез и от него, захранен с пари и влияние. Булите на папите 19 век - общо седем на брой, са против масонството, а не против евреите. Масонството е сатанинска идеология, докато идеологията на евреите е старозаветна, талмудическа, кабалистична, но в никакъв случай - сатанинска. Но двете групи имат общ враг и това е Христос, Християнството. Когато сметнат, че са победили Християнството, ще започнат борба помежду си.
Дори да приемем този твой коментар, за абсолютно верен и "чистата истина", то къде е извода от него, че който и да е истински християнин, е нормално днес да има, каквото и да било съчувствие към Израел и ционизма?
Та нима само признанието, че Израел вижда враг в Христос и дори едно солидно болшинство от неговите граждани да е, може да има и миг мисъл, че който и да е християнин, може да има нещо общо с Израел, някакъв общ интерес, солидарност и да се обединява с Израел срещу когото и да било и за каквото и да било?
Нима това не е, като "вълк и стадо", да се обединят в пазене от нещо друго?
После, каква разлика има, между кабализма и откровения сатанизъм?
Нима едното не е именно форма на криптосатанизъм?
Хайде де...
След това, донякъде е вярно, че въпроса е спорен - доколко всъщност, еврейския синедрион и неговите ционски мъдреци всъщност, са баш най - силното световно зло отначало и корена на злото и дали са те в основата и корена или англосаксонските предимно - тамплиери - богоборци (Доминиращо ядро, в така наречените "кръстоносци" - изместили "инициативата" на йезуитите там и в последствие, деморализирали и разпаднали йезуитския орден.) - разгромени прочие от нашия Калоян.
Дори и обаче да е така, дори евреите
цитирай
6. samvoin - да приемем, че са някакъв "...
19.12.2012 15:02
да приемем, че са някакъв "проводник" на техни цели или обслужващо звено, а може би просто "спътник" и съюзник в общата цел, вече вековен и доста твърд и непоклатим, с малки "приливи и отливи", та то не променя с нищо факта, че все пак интернационалното еврейство е заплаха за Християнството, за нашата цивилизация, за Европа, за наследниците на арийството, за древните цивилизации - с голям и градивен принос за човечеството.
Това не отхвърля факта, че ционистите във всички страни и тяхното "лоби" и агентура и особено в нашата, особено в православните, но и в не по - малко ненавижданите от тях католически страни, са категоричен подривен елемент.
В ислямските, просто тази възможност не им се отдава така и за това те със своята подривна и подмолна дейност, днес ни внушават страхове от "разрастващия се ислямизъм" и "мюсюлманска заплаха и инвазия" в Европа, която пак те подтикват, чрез предизвикани бежански потоци от Палестина - чрез Геноцид и етническа чистка в родните земи на истинските семити, чрез терористични атаки и конфликти като този в Сирия, чрез разоряване и унищожаване на някога стабилни държави и чисти от верски фанатизъм, като Ирак или дори "нелюбимата" ми хич, в това число и Кадафи - Либия...
После, това се подстрекава и чрез отделни провокатори от двете страни, в християнските и ислямски или "смесени" верски страни, това се подтиква и чрез прословутите и установени акции на МОСАД, ЦРУ и "Сикрът сървиз", известни като "операции под фалшив флаг" и прочие...
Нима някой опроверга "Протоколите на ционските мъдреци" и тяхната автентичност?
Какво постанови съд в Берн за тях?
Не лъха ли от техните страници, един агресивен антихризъм, сатанизъм и такава кървава омраза към християните и Християнството - без аналог при никоя друга екстремна идеология на някого или някое друго "съзаклятие", по пъкленост, подлост и чудовищност?
Не кореспондират ли тези Протоколи - независимо автентични или не, с действията на държавата Израел към нашата цивилизация, с поведението им и
цитирай
7. samvoin - това на повечето медийно известни ...
19.12.2012 15:10
това на повечето медийно известни евреи у нас?
На евреите - представени в политиката на Европа?...
Евреите са едно изкуствено създадено племе - секта, някакъв "народ" - на базата на псевдорелигия и крепящ се изцяло върху нея, макар с различни прояви и в същото време, съставляващ няколко генотипа от много отдалечени географски ширини.
Отродители от почти всеки народ, раса и под - раса...
Респективно, истината, логическото мислене и допускането да се чуе, биха поставили съвсем естествено съществуването им като "евреи" под въпрос.
Те няма как да оцелеят съответно, без яростта, фанатизма, подмолния натиск за терор и репресии, без заглушаване на истината и всеки спор и диспут на исторически теми, както "македонците" - друга еничарска и отродителска секта на Балканите, макар и по - "млада" от първата.
Всяка истина - базираща се на научни доказателства, установени от традиционните научно - изследователски методи, би разбила на пух и прах, не просто "държавата" им Израел, тяхната война с почти цялото останало човечество, подривната им тайна дейност, митовете за "холокоста", "6 000 000", "газовите камери" и "конвейрите" или "уникалното еврейско страдание" през ВСВ, но и въобще би поставила под въпрос, историческата и научна обосновка, на тяхното съществуване като "народ"...
За това и подобно на всяка секта, те оцеляват по един начин - чрез манипулация.
И не бива да бъркаме Талмуда със Стария Завет или с Танаха.
Последователите на последното, които правилно го разбират - просто са срещу Талмуда и срещу ционизма.
Сред тях има и равини...
Много от тях, осъзнават в Палестина своето семитско робство с палестинците и са за единна нация и държава с тях, с християни и мюсюлмани там.
Има и равини и юдеи - чисти палестински националисти.
Не малка част от иранските последователи на Танаха, застанаха в лицето на немалки техни общности и организации, изцяло зад своята страна - срещу Израел и зад сегашното правителство на Иран.
Да не забравяме, че във "фанатичен и нетолерантен" Иран -
цитирай
8. samvoin - в парламента им има юдейски пред...
19.12.2012 15:17
в парламента им има юдейски представители, има и католически такива (Поне в миналия!), а също и кюрдски и арменски...
Нима в "толерантния и демократичен", за някои западни и тукашни циници Израел, има такова нещо?
Има представителство на други верски общности или други по етническо определяне?
Да, в Иран също има някои "непривлекателни неща", но не Иран се вмешателства подло и подмолно в нашата цивилизация, вяра и в българските вътрешни работи, в българската история и неин прочит.
Не Иран има лобисти - министри и не ирански граждани, се държат като генерал - губернатори и робовладелци у нас, изкупуват земите ни или сеят секти и ереси в Християнството - срещу нашето Православие...
Иранци, не зная да са се гаврили и с Христос или с атрибути на нашата вяра, с наши храмове...
Едва ли не Европа и тукашните медии, бяха "скандализирани" от изказване на унгарски депутат, да се състави списък на налични израелски граждани и лица с двойно гражданство, във властта и парламента на Унгария, че в контекста на конфликта в Палестина - може да въвлекат Унгария в този конфликт и да бъдат опасност със своята шпионска или агресивна дейност и подчинение и лоялност към чужда страна.
Разбира се, у нас беше изопачено едва ли не, че казал "на всички евреи" в Унгария, което излезе лъжа, както може да се види в сайта на партията му.
Че кое му е скандалното на това, когато Израел не е в НАТО и ЕС, ангажира трети страни със своите агресии и войни в онзи регион, а има и съмнения, че е склонен да стои и зад тероризъм и шпионаж, за отвличане на хора от трети страни - против Международното право и споразумения?
На какво отгоре, такива списъци се правеха на мюсюлмани, налага им се облекло и прочие?
А "Патриотичния акт" на Буш в САЩ?
После, от къде на къде в Унгария, България или Европа, ще има лица с израелски паспорти във властта?
Да не би в Израел да има такива с български или унгарски?
На какво основание?
В този смисъл, едно съвсем законно, нормално, логично и най - вече в съобразност с Конституц
цитирай
9. samvoin - ията на Унгария, но и със здравата ...
19.12.2012 15:21
ията на Унгария, но и със здравата логика на опазване идентичността и вярата на страната, беше превърнато в "скандал" и "ужас".
Аз обаче, не мисля, че ролята на евреи и ционисти в масонството е безобидна, макар и обратното да може да се каже.
Независимо кой на кого е повлиял пръв, факт е тогава, че евреите се ползват с масонски световни протекции и на антихристите, а това вече говори.
Защо араби или други общности, не са така привилегировани, толерирани, покровителствани и защитавани от масони, както евреите?
Защо има тясна връзка между двете понятия?
Без значение, срещу кого е била папската була.
Под ударите срещу масонството, падат и много евреи.
Това е факт и в Руската империя и нейните полицейски сводки...
Борбата с масонството, влиза в неминуем сблъсък с евреи, както и с комунизма или либерализма...
цитирай
10. samvoin - И дори да приемем за вярно, че масони ...
20.12.2012 04:04
И дори да приемем за вярно,че масони - "неевреи", са над евреите в йерархията на заговора, то е достатъчен факта, че евреите са най - облагодетелствани и толерирани от тяхната световна доминация, че в Европа има стриктно спазвана про - еврейска цензура, каквато никаква друга и че евреите никога няма да тръгнат срещу пъкления световен заговор срещу Христа и нашата цивилизация и унищожителен за целия свят, дори и за тях да се разбере, че ще се върне към тях като "бумеранг" - рано или късно.
Или, поне повечето от тях...
По коя логика да вярваме, че евреите са повече врагове на тоя заговор или някога ще станат, като са лансирани и толерирани в световните структури да са безнаказани и да мачкат коренните населения на Близкия Изток, пък престъпленията им в Европа и ислямските страни, да са ненаказани и дори да нямат статистика и да не се говори за тях?
Да доминират в чужди страни, със своите израелски паспорти...
Нима ние трябва да виждаме в евреите заплаха за масоните, повече отколкото в мачканите и подтискани палестинци от тях, в оплювания и сатанизиран Иран и други страни от Близкия Изток, най - вече националистите там - които не бяха фанатици, но беше хвърлен света срещу тях и бяха изтребани без остатък и с масова ликвидация на народите им - които бяха зад тях?
Нима не е нормално да виждаме врагове на масонството, сред угнетените в следствие на края на ВСВ народи и нации и техния национализъм, които са изнудвани и рекетирани от Израел и други измислени "народи" - секти след ВСВ и преди това?
А нима този рекет и изнудване, не се пренася вече и срещу потърпевши от Хитлер страни и народи - много повече от евреите и с много повече жертви, окупирани от Германия и които воюваха с него и дадоха жертви?
Ами да видим Полша, да видим решението на колониална "Германия", да плаща обезщетения само на евреите в бившия СССР и да толерира само тяхното обрязване, а да смачка ислямското...
Дори да приемем за вярно, че масоните влияели и движели евреите, за което пак може да се спори
цитирай
11. samvoin - - дали масонството има определящо ...
20.12.2012 04:21
- дали масонството има определящо влияние в ционизма или обратното и кое е "отгоре", то това не променя фактите...
Макар и по това да мога да споря и да не бих се съгласил, че е така, аз мисля, че и да го приемем за вярно, то тезата за пъклената роля на евреите и тяхното определящо значение в борбата срещу нас, не се опровергава, но напротив.
Ни най - малко, това не може и да ги оневини...
Факт е, че те са сред най - облагодетелстваните от масонското влияние.
Респективно, няма как анти - масона, да е израелолюбив и привърженик на Израел, както бих казал и няма как такъв да е изобщо християнина, ценещия Христа, обичащия Природата, околната среда и животните, обичащия децата, хуманиста, ментално здравия и имащ родова и семейна памет.
Няма как да е такъв и ариеца, дори повечето интернационални евреи, да не са генетично и антропологически чужда раса.
Ариеца е състояние на духа и паметта...
Най - после, няма как да е такъв и истинския българин и европеец.
Всеки еколог, "християнин" и "консерватор" - уж "традиционалист", подкрепящ Израел за каквото и да било и искащ изобщо отношения с Израел и особено католика и православния, той не е изобщо такъв, а е лицемер и сатанист!
Всеки демократ по душа, всеки анти - расист и хуманист, уж уравновиловчик - защитаващ Израел, а съжаляващ подборно "жертви на етнически чистки", е лицемер и двуличник!
От там е лицемерието и на целия днешен либерализъм...
От там е лицемерието и на псевдонационализма у нас, на цялото "ляво" и "дясно", на онова което ни внушават като "хуманизъм" и "равенство", защото всички те днес, ако не отявлено и с пяна на уста да защитават Израел, то най - малкото прикриват престъпленията му срещу всичко за което уж издигат лозунги и мълчат гузно за тях, подтискайки и запушвайки чрез медиите си устата, на всеки който би ги питал по тази тема и би я повдигнат със суровите факти, аргументи и доказателства.
Защо ли екскомунистическите и масонски медии, мълчат и прикриват Израел и евреите, антихристките му изстъпления и
цитирай
12. samvoin - идеология, неговата ядрена про...
20.12.2012 04:31
идеология, неговата ядрена програма и нейните цели, а постоянно сатанизират Иран и ни го вменяват като "световна заплаха" и такава за Християнството?
Нима и Саддам Хюсеин и Башар Асад, при които има пълно равноправие на Християнство и Ислям и не водеха религиозни войни и бунтове, също бяха и последния е "заплаха за Християнството и Европа"?
Та нали първия беше въоръжаван и насърчаван от САЩ и СССР, като "по - малкото зло" срещу Иран?
Кога и защо, взеха да ни внушават, че бил "голяма заплаха" за нас?
Когато им взе петролните кладенци и отказа да признае Израел и да има отношения с тях, каквито имат някои монарси в онзи регион.
Значи, нещо тезата, че масоните "работели за Исляма", както и комунистите и либералите в цялата си история, някак не се връзва с фактите...
По - скоро бих казал, че в "охладняването" на отношенията между комунизъм и ционизъм или капитализъм и комунизъм, имаше огромна доза лицемерие и демагогия като цяло и си останаха, почти само "на книга".
Мога да кажа, че днес "спора" между либерализма на Европа и поддръжниците на най - яростните и отявлени форми на екстремен ционизъм, са просто пародия и смях, а от всичко личи, че едните и другите са в пълен синхрон срещу нас.
Че либералните отрепки, заедно с някои псевдо - консерватори и измамни "националисти" - масони като изрода Брейвик и прочие, работят в пълен синхрон, макар по привидно различен начин в ционистите, по тяхното етническо прочистване на Близкия Изток и изгонване на мюсюлманите от там,по превръщането на Европа в "масово културен" континент, което да доведе до сблъсък между Ислям и Християнство или обезличаване и на двете.
Така някога, еврейските банкери и масони зад робовладелците, напълниха Америка и Западна Европа с черни роби, а после станаха някои от тях - в лагера на "защитниците на равенството", а други - зад белия или черен расизъм, сега правят същото.
Кое не е в синхрон с ционистките цели и интереси, от станалото в Европа или с какво комунизма навреди на ционизма, въпреки "деклараци
цитирай
13. samvoin - ите" си за неговото "...
20.12.2012 04:34
ите" си за неговото "осъждане"?
То и Турция "декларира", че е срещу Израел, ама нима насочва своя огън нататък или срещу Сирия, както и своя бойкот?
Нима нахлу в Израел или скъса поне с Израел?
Нима нахлу в Израел, а не в Ирак?
Виждаме, че и отношенията и с Иран, са пред пълен разпад...
С Русия са "относителни", но там е "друга бира" - "играта" на сегашна Русия и Путин, на която няма да се спирам.
Както и на темата, кой държи - макар и по прикрито и предпазливо и там медиите и икономическата власт...
От там и дали Русия ще възпрепятства трайно една война срещу Сирия и Иран и дали ще подкрепи бранещите се и този път или ще видим такова поведение при нея, каквото относно Ирак и Либия или нейния сателит на Балканите и "тил" и "буфер" - Югославия...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265588
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол