Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 14:04 - Балонът, че евреите управляват света, се спука ! Светът се управлява от илюминати-комунисти, масони-социалисти и халифат-ислямисти
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 8897 Коментари: 8 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


         Тази нощ българско време – 29/30 ноември 2012, глобал-сатанистите, чрез своя световен инструмент - ООН, сътвориха поредния, но един от последните, елементи на глобалния си пъзел за тотален контрол над света като вдъхнаха живот на поредната - 22-та арабска и 56-та ислямска, държава.

 image

       Президентът на Палестинската автономия Махмуд Абас. Известен в ООП и по света с революционно-терористичното си име Абу Мазен. Осигурил финансирането на терористична атака на ООП срещу израелския олимпийски отбор по време на Олимпиадата в Мюнхен `72, "доктор" на Ориенталския институт в Москва през 1982 г. с дисертацията: "тайните връзки между нацизма и ционисткото движение", чрез която „доказва”, че в Холокоста не загиват 6 милиона евреи, а само...800 000. Махмуд Абас - архитект на стратегията за унищожаването на Израел - не с един удар, а постепенно, поетапно, като създаването на палестинска държава е част от него.

 

 

    Новосъздадената държава няма споразумение за признаване правото на съществувание на държавата Израел. Този факт, автоматично превръща новосъздадената държава в инструмент, претендиращ да владее и териториите на държавата Израел - недвусмислено декларирано в не един нейн – арабско-палестински,  официален документ.  И този апетит за анексии е официално представен пред ООН. И световната организация, с гласуването си със 139 гласа „за”, одобрява тази арабско-палестинска  претенция - столицата на новосъздадената  държава да е столицата на държавата Израел – Йерусалим. С други думи, глобалистите-сатанисти чрез ООН отричат „лигитимността” на съществуванието на Израел. И с това поощряват по-нататъшните ислямистки апетити за „поглъщането” на Израел.

     Този сатанински „нов световен ред” от една страна ме натъжава, защото е свързан и ще е свързан с небивали обществени катаклизми. Но от друга страна ме обнадеждава, понеже е Знак, че този „нов световен ред” ще бъде пометен от Небесните Войски на Господа Христа

    Още преди повече от 2500 години съвременната ситуация с Йерусалим е описана чрез Божествените думи

     “Ето, Аз правя Йерусалим омайна чаша на всичките околни народи...В оня ден ще направя Йерусалим тежък (утегчителен) камък на всичките народи; всички, които се натоварят с него, ще се съкрушат (смажат); и против него ще се съберат всичките народи на света (Захария 12:2-3).

     В тези думи е описан онзи детайл от историята на цивилизацията, който е логичният завършек не само на битката на “народите” за “разделяне” “земята” на Бога, но е и краят на едно управление, което узурпирало властта в света, надменно поставя своите принципи над Божествените.

     “Аз правя Йерусалим омайна чаша на всичките околни народи “ - и продължението – “ще направя Йерусалим тежък(утегчителен) камък на всичките народи” - дават точна характеристика на времето, когато тези пророчески думи трябва да имат своето изпълнение. Никога досега Йерусалим не е бил проблем от световно значение, както го виждаме да е днес.

     До юни 1967 г. пророчеството е в латентно състояние. Тогава Йордания владее Стария, древния, свещения (Източен) Йерусалим, завзет по време на войната от 1948 г. от Арабския легион. На 5 юни 1967 г. йорданската армия напада Израел, като завладява еврейските квартали в Йерусалим. Два дни по-късно израелската армия контраататува, отблъсква нашествието и завладява целия град.

   Оттук нататък арабските страни получават възможността, наред с исканията за завземане на израелски територии, да издигнат апел и за ислямската принадлежност на Йерусалим.

     Казусът “ООП”, измислен през 1973г., дава шанс на арабския свят да претендира и за Йерусалим, като го обявява за столица на палестинската арабска държава. По този начин, издигайки в ранг на столица на арабска държава, арабският свят започва да придава на Йерусалим смисъла, посочен от пророчеството: “омайна чаша на всичките околни народи”.

     И ето, че в Близкоизточния конфликт, след 1973г. ,  все по-отчетливо се включва и ООН. И Йерусалим от “омайна чаша на всичките околни народи” се превръща в “тежък  (утегчителен)  камък на всичките народи”. Възниквайки през 1967г. като регионален,  проблемът „Йерусалим” прераства в глобален.

      Но пророчеството продължава:

      “Всички, които се натоварят с него, ще се съкрушат (смажат)”.

      Политическите решения на “всичките народи”, които искат да решат въпроса с принадлежността на Йерусалим, са опити да се повдигне тежест, за която обаче световната общност няма нужната сила. Тежестта на проблема “Йерусалим” надхвърля възможностите на глобалистите-сататинсти да го решат в своя полза. Това е “тежест”,  под която световното управление ще се окаже затиснато и “смазано”. Това не е някакъв мъгляв символизъм, а нещо, което ще бъде съвсем буквално. Защото “народите”, като се опитват да наложат едно Противо-Божествено решение, което ще искат да наложат дори и “силово” – с войски: “против него ще се съберат всичките народи на света”.

      “Против него”, против Йерусалим, против онези, които го владеят – народа Израел. Фактите са красноречиви - светът, в лицето на ООН, вече се е противопоставил на Израел, независимо дали става въпрос за Йерусалим, земите, и прочие. “Народите” здраво се наливат със съдържащото се в “опиянаващата чаша”, и то може да се нарече както антиеврейство, така и Безбожие.

       Планът на международната общност не приключва, а започва със създаването на палестинска арабска държава. След нейното създаване идва ред и на проблема с принадлежността на Йерусалим.

       Втурнал се да обсебва материалните богатства на света, Новият световен ред потъпка Морала и Етиката на Духа и ги подмени с угодни нему Техни заместители, чрез които думите изгубиха значението си, компромисите станаха ежедневие, а словото, вречено в обещание, заприлича на измама. Но ако това слово е Божие Обещание...?

        Ако Бог е обещал да прекрати изгнанието на израелския народ?

        Ако Бог е обещал да върне Израел в земята му?

        Ако Бог е обещал да възстанови Йерусалим като тяхна столица?

        Ако този Бог не е измислица, мит, легенда, а съществува?

       Ако този Бог има намерение да спази Обещанията Си ? ТОГАВА?!

  Категорично: Небесният Удар върху земните йерархии на Злото става неизбежен!


image


       “В оня ден ще изтребя всичките народи, които нападат Йерусалим (Захария 12:9).

       Този пророчески стих е красноречив и показва:

1.     Че политическият натиск над Израел ще прерасне и във военен;

2.     Участниците в тази военна коалиция ще бъдат “изтребени” чрез Свръхестествена Намеса.

     „Ето какво ще бъде поражението, с което Господ ще порази всичките народи, които са воювали против Йерусалим: ПЛЪТТА ИМ ЩЕ СЕ РАЗПАДА, ДОКАТО ОЩЕ СТОЯТ НА НОЗЕТЕ СИ" (Захария 14:12) (подчертаното  от автора).

       Земните армии, дошли да воюват срещу Израел и да завземат Йерусалим, ще претърпят  поражение, наподобяващо онова, от  взривяването на атомните бомби над Хирошима и Нагасаки през август 1945 г. 

       Това ще е Намеса, унищожителна за йерархията на  Новия Световен Ред, и за всички, свързали се с Него.

        

    Допълнителни сведения по темата:

      1. „Това е краят. Обещаното завръщане на Израел”:

http://watchtowerman.blog.bg/politika/2011/08/24/tova-e-kraiat-obeshtanoto-zavryshtane-na-izrael.807522

   2. „Това е краят. Арабско-израелският конфликт. Създаване на държавата Израел”:

http://watchtowerman.blog.bg/politika/2011/08/30/tova-e-kraiat-arabsko-izraelskiiat-konflikt-syzdavane-na-dyr.811053

 

  3. „Арабско-израелският конфликт. Манипулативни аспекти. От поредицата "Това е краят":

http://watchtowerman.blog.bg/politika/2011/09/01/arabsko-izraelskiiat-konflikt-manipulativni-aspekti-ot-pored.811969

 

       4. „ Битката за Йерусалим. Това е краят”:

http://watchtowerman.blog.bg/politika/2011/09/02/bitkata-za-ierusalim-tova-e-kraiat.812846

 




Гласувай:
13



1. tikoev - Това, приятелче. . . с пълна сила се ...
30.11.2012 14:30
Това, приятелче...с пълна сила се отнася и за "създаването" на Израел, Косово, Македония, Бангладеш, разделянето на Кореите и много други още! И пак ли те са виновниците? Не. Помисли си добре кой работи във фабриката за ла*на и кой в мармаладената!
цитирай
2. watchtowerman - apostapostoloff - Светът се управлява най-вече от хрантутника на баба ми !
30.11.2012 14:54
Не оспорвам !
цитирай
3. watchtowerman - Даваш за пример глобалистки мешавици, а не принципи.
30.11.2012 16:20
tikoev написа:
Това, приятелче...с пълна сила се отнася и за "създаването" на Израел, Косово, Македония, Бангладеш, разделянето на Кореите и много други още! И пак ли те са виновниците? Не. Помисли си добре кой работи във фабриката за ла*на и кой в мармаладената!

Държавата произлиза от нация, а нацията се определя от уникален език и територия. Израелската държава е класически пример. Арабите, Косово, Македония и т.н. не , защото езикът им е идентичен с околни, близки народи. Това е претеция за автономност, а не за държавност. Но тези каламбури се разиграха от глобалистите за да разцепят и обезличат националните държави.
цитирай
4. watchtowerman - Ами, apostapostoloff, вземи че отиди на баня, а после и на лекар, барем ти помогне на изпускането,
30.11.2012 19:59
apostapostoloff написа:
Мочко ми викаше някога баба, не можех да уддържам бая години. А дедо ме хокаше "пезевенк, па си се опикал ! Марш на реката да се окъпеш! " Ама мен ме беше страх от водата, та затова все подех вмирисан. И за то момите ме отбягваха. Та, тъй си останах ерген, клатикурец с козите по баирите, те поне не придирят.


че да заприличаш на човек и с хора да пообщуваш, а не сал` с едните кози, горките животинчета.
цитирай
5. believer23 - http://www. ynetnews. com/art...
01.12.2012 11:30
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html
цитирай
6. watchtowerman - както всеки човек на земята има право на лична оценка,
01.12.2012 12:47
believer23 написа:
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html

така и евреинът Rabbi Baruch Efrati от клипа изразява своята. Моята лична оценка като християнин е, че приемам за верни думите на евреина Исус Христос, който казва:" спасението е от юдеите"(Йоан 4:22). Пък ти имаш също право на свободен избор от думите на кой евреин да градиш оценката си за евреите. Все пак не забравяй, че преди две хиляди години между самите евреи започна една битка, която продължава и до днес - между ези от тях , които приеха Христос и станаха Новозаветни, и онези, които Не-приеха Христос и поискаха смъртта Му, и си останаха в Старозаветността. Новоиграждането на Израел изпълнява Христовото пророчество в Лука 21:24 и следователно мисия е на християните да отстояват изпълнението на това Божие Намерение, което е по причина на проявата Силата на Господа, а не на еврейския старозаветен етнос.
цитирай
7. samvoin - Не знаех, че и "Великия Окт...
16.12.2012 01:39
Не знаех, че и "Великия Октомври" 1917 година, бил дело на мюсюлмани и ислямисти.
За атомната бомба - също, както и че Родшилд бил ислямист, че Обама бил с майка - ислямистка, че Младенов служел на "Исляма".
Требва пак да прегледам и имената на съставите на "народния съд", та белки открия там и некое "ислямистко" име, че нещо недовиждам...
Да не би и Сорос да е "ислямист"?
Лени - с презиме Бланк?
Троцки - Бромщайн или Зиновиев - Алфелбаум, те също ли са "ислямисти" или Марко Фридман?
А Лазар Коен и убийците на Търновския ни национален и църковен елит, при идването на османците?
Около Живков и прочие, също беше фраш от ислямисти.
Ран и Ът, също са "ислямисти"...
"Балкан" я разори "ислямист", "Лев инс" е "ислямистка" та "дрънка"...
Парламента ни, също "дрънка" от ислямисти и двойни граждани, с втори "ислямистки" паспорти...;)
Може би на Египет и може би с офицери на Мурси ядат и пият...
И Франклин Делано Розенфелд, беше ислямист, а мините - играчки и писалки-бомби над България, за нейните деца - също.
Османлиите и техните еничари и башибозук, също потушиха въстанието и изгориха Батак с помощ на "ислямисткото" модерно оръжие, по онова време...
Виждам също, днес "ислямисткото" ООН санкционира Израел за безконтролната им ядрена програма, а Иран хич не го закача, както и Сирия...
У нас медиите работят за Иран и в името на Иран, ни забраняват да не пишем улици на велики наши професори и политици - обединители на изконни български земи или на велики български генерали - бранители на Кюстендил от сърбите и възстановители на Българската армия - след ПСВ...
цитирай
8. samvoin - А да не говорим, че в Търново има и...
16.12.2012 01:45
А да не говорим, че в Търново има ислямистки град, в Русе се готви също такъв, селата ни и недвижимите ни имоти, се изкупуват от ислямисти, последните сеят секти - произвеждащи убийци и самоубийци и отричат масово православните българи от вярата им, водейки ги до смърт и търгувайки с органите им.
Последните се гаврят с Христа, че е "маймуна" в телевизиите си.
Последните произведоха специално за нас, противозачатъчни за мъже и жени...;)
Изобщо - ясно.
Ама не е зле, първо да ни докажеш някъде, че Исус е с "ЕВРЕЙСКА НАРОДНОСТ" и че според нашата вяра, изобщо като Син Божии - има такава.
Че тогава "евреин", е нация или народност, а не религия юдеин.
После, че автентичния Юдаизъм е ционизъм и че Талмуда е първата и автентична юдейска книга, където християните са определени преди да ги има, като "говеда за клане".
А после, чрез ДНК - ато на днешните чифути, че са генетични потомци на старозаветните юдеи и семитите и е първите християни, са само семити...
Прочие, семейството в което Исус се ражда, също никъде, поне в нашето Евангелие, не е определено като "еврейско по народност и произход".
Еврейски народ, там също не се споменава, но това е друга тема...
Ама интересно, ако Исус е "евреин", защо и как тогава, обявилите се днес за негови "наследници", ни го дават като "маймуна" по медиите си и притежаващи нашите свещени земи по право?
А уж "враговете му" - "ислямистки злодеи и антихристи", го славят като Пророк - редом с Мохамед, респективно все едно да дадат последния, като "маймуна"?
Поне имам в предвид, истинските последователи и чели и знаещи Корана...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2276043
Постинги: 468
Коментари: 1662
Гласове: 10562
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол