Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2012 20:37 - Днес - 14 ноември, израелската армия предприе военна операция срещу терористичната мрежа в Газа, изстреляла стотици ракети срещу Израел.
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 3841 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
       Днес 14 ноември 2012, в 16:10ч., началник на генералния щаб, генерал-лейтенант Бени Ганц одобри атака срещу Хамас, Ислямски джихад и други терористични организации, подвизаващи се в ивицата Газа.

  Генерал-лейтенант Ганц подчерта, че са отворени всички възможности за нанасяне на сериозни щети на "Хамас" и други терористични организации.

image

   Вторият в командването на "Хамас - Ахмед Jabari, е бил убит днес от израелската армия, докато е пътувал в колата си. Jabari е отговорен за многобройни терористични атаки срещу Израел, включително отвличането на израелски войник Гилад Schalit

image

     Ahmed Jabari с пленения израелски войник Gilad Shalit


и организирането на изстрелването на стотици ракети през последните години.

image

 

    http://youtu.be/kXatG2Z9Oqc







Гласувай:
4



1. rustam - Няма недосегаеми
14.11.2012 21:11
за Мосад. Впечатляващо.
цитирай
2. watchtowerman - Да се опитваш да воюваш, след като си далеч изостанал във военно-технологично
14.11.2012 21:36
отнтошение, това си чисто безумие. Само с едната омраза не става. Поне да си траят, докато наваксат, а те постоянно дърпат лъва за опашката...
цитирай
3. samvoin - Ще дойде ден и за твоите любимци, да ...
16.11.2012 01:03
Ще дойде ден и за твоите любимци, да си плащат за военните престъпления и престъпленията срещу човечеството, ама далеч по - жестоко от "курортуващите" в Хага - техни великосръбски "побратими" по злодеяния от Сребреница и от неоусташките им противници.
В това можеш да бъдеш уверен.
А това, че пленения от палестинците изверг, все пак е оставен жив, вместо да бъде нарязан жив - къс по къс от родителите с избити вероятно от него деца и пеленачета, само опровергава вашите лъжи, че палестинците са "зверове" и "по - нецивилизовани" от чифутския антихрист.
Изглежда, че палестинците макар и водещи партизанска война за Освобождение от окупация, което коренно променя правилата за водене на война между равностойни противници, все пак спазват Женевската Конвенция и то чак за военнопленници, за разлика от еврейските - ционистки терористи и масови убийци.
Едно време, СССР и неговите червени партизани, бяха оправдавани да разчленяват немски войници, видите ли - само защото последните били "нашественици" и извършвали масови убийства, което е безспорно.
След ВСВ обаче, не само над пленници, но и над цивилни германци от всички страни на Германия - избивани най - зверски и безпощадно, всички зверства над тях бяха оправдани с неверния факт, че Германия била "подпалвачката на война" и с верния, че била "нашественик в СССР".
По тази логика, от къде на къде днес палестинците, трябвало да пощадяват който и да било изверг, независимо въоръжен или не?
Учудва ме тяхната мазохистична жалостивост...
Този е нормално, да бъде нарязат къс по къс и пратен в колет на части, лично на Нетаняху и то по време на неговата закуска или вечеря.
Нали така действаха "богоизбраните" със своите "врагове" или "непокорни" срещу пъклените цели срещу себе си "гои"?...
МОСАД е терористична организация и рано или късно, ще си плаща, пък и явно има "недосегаеми" за нея, защото в Иран например, изглежда са малко успехите им.
Ако бяха всесилни, отдавна да са убили бъркащият в здравето им техен Президент - един велик и
цитирай
4. samvoin - бележит държавник, първия в ист...
16.11.2012 01:05
бележит държавник, първия в историята след ВСВ, който разби на пух и прах техните безочливи лъжи за "уникалното им страдание" ВСВ и измислените "6 000 000 обгазени", които никой не видя - нито тях, нито камерите в които са обгазени и те продължиха в болни фантазии да са си толкова, макар измислените жертви на плочата на Аушвиц, отдавна да намаляха със стотици пъти...;)
Странно...
Все знаехме, че "богоизбраните" правят "чудеса", ама чак пък да летят през комини на "газови камери" и крематориуми...
цитирай
5. samvoin - Как така изстреляла стотици рак...
21.11.2012 23:48
Как така изстреляла стотици ракети, а имало само трима убити цивилни "богоизбрани" при стотици изтребани цивилни палестинци - мюсюлмани и наверно християни също, а?
При кои "масови бомбардировки", загиват само трима цивилни и един военен?
Ако изключим пратените да убиват в Палестина агенти на МОСАД, които бяха съдени и екзекутирани резонно.
При това тези трима убити, ако проследим хронологията на официалната ционистка пропаганда на медиите у нас даже, бяха убити след оповестената геноцидна "антитерористична" операция на Израел - срещу бебета и жени, както и взривения днес автобус за който чухме там, е единствения достоен отговор на безбройните зверства и то неуспешен за жалост, на палестинците срещу Геноцида на Израел, от неговото ново начало...
Нещо май и за най - слепите, няма да се "върже" тезата на вашата пропаганда, както не се връзва и за несъществувалите в Европа "6 000 000" ваши, през ВСВ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2279295
Постинги: 469
Коментари: 1662
Гласове: 10562
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол