Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2012 14:17 - Броени часове до мащабни военни действия на Израел в отговор на ракетните атаки откъм Газа.
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 4016 Коментари: 7 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху обеща да сложи край на ракетния обстрел от ивицата Газа. На среща с посланици на чужди дипломатически мисии  той каза следното: 

      Ако зазвучи аларма, всички ние имаме точно 30 секунди, за да намерим убежище. В такава ситуация се намират един милион израелски граждани. Това са цели семейства, възрастни хора, деца.

       Един милион израелски граждани са всекидневна мишена на хора, превзели области, които ние напуснахме, които правителството на Израел напусна, разположиха се в тях и сега се крият зад цивилните граждани, докато стрелят по цивилни граждани, стрелят по нашите деца. Един милион израелски граждани.

        Знам, че нито едно от вашите правителства няма да приеме подобно положение. Нито един жител на вашите градове няма приеме подобно положение да се счита за нормално всекидневие. Народът на Израел няма да приеме подобно положение, нито ще го приема аз, в качеството си на министър-председател на Израел.

       Затова ще се борим за правата на нашите граждани да се защитават. Ще предприемем всички необходими действия, за да сложим край на това. Това е не просто наше право, също така е наше задължение и е нещо, което осъзнавате не само вие, но го осъзнава и всяко справедливо правителство по света. Те биха разбрали, че е наше право да защитаваме народа си и точно това ще направим.

 

http://youtu.be/Cv1SoFXIhCI

 




Гласувай:
5



1. blagovestie - Ужас!!!
13.11.2012 15:57

цитирай
2. watchtowerman - И то
13.11.2012 17:34
blagovestie написа:


ужасен !!!
цитирай
3. samvoin - Края на смрадните и мизерни чифути ...
13.11.2012 17:46
Края на смрадните и мизерни чифути идва!!!
Дори и най - заблуждаваните и заслепяваните от тях народи, вече проумяват своите истински врагове и тези на целия свят и човечество:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1630913

А ето и доказателство, чие изобретение е прословутата "Ал Кайда":

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1631724

Лошото е, че новата "курва" която ще разпали Третата световна и работи за евреите, е именно уж формално "мюсюлманската", но нямаща нищо общо с Исляма и техния начин на живот - шовинистична Турция, останала си иначе една англо - еврейска и масонска марионетка на Балканите и в Близкия Изток и едно тяхно оръдие.
Надявам се, че този път и тя ще бъде изравнена със земята и е време!
Радвам се, че иранците преразгледаха отношението си към фесовете и надушиха подлостта и лицемерието им, на тези чифутски братя - идентично с това на гърците.
Някога, такава курва беше Полша и нейната хунта през ВСВ, която я разпали, сега това ще е Турция, поляците вече се усетиха, от кого и как са употребени и сваляне маската на чифутите, като рекетираха и тех за измисления "холокост", им помогна много да проумеят някогашните "пророчески" думи на своя окупатор - Хитлер.
Турците обаче, явно няма да проумеят.
Българските националисти и православните особено, изцяло трябва да застанем зад Сирия и верската хармония днес там, както и зад нашите мачкани православни братя в Палестина от чифутския Антихрист и от наследниците на Сатаната, който отвори Търново на османците и чието недоносче раздели Българското Царство на няколко.
Както и на онзи, който вдигна "Света Неделя" с децата във въздуха и онзи, който запали Стара Загора!
Тази кръв и гаврите със Спасителя по гнусните им медии, КРЕЩЯТ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ И ВЪЗМЕЗДИЕ!
цитирай
4. watchtowerman - За да си изълниш заканите спрямо евреите е нужна не само омраза,
13.11.2012 18:46
samvoin написа:
Края на смрадните и мизерни чифути идва!!!

но преди всичко способности. А такива не притежавате. Затова оставате сал` с едната омраза, а това води до инфаркти инсулти. То затуй едва изкретвате до към петдесетте.
цитирай
5. patzolino - По-лошото е друго.
14.11.2012 00:02
Европа ни гледа под лупа, за да вземе становище по въпроса дали да обяви Хизбула за терористична организация. А сме направили грешен ход, а сме станали мишена на Иран (ако вече не сме, предвид американските бази у нас и ракетния обхват на Иран).

Явно все пак WW3 няма да ни се размине...
цитирай
6. samvoin - Края на смрадните и мизерни чифути ...
14.11.2012 00:17
watchtowerman написа:
samvoin написа:
Края на смрадните и мизерни чифути идва!!!

но преди всичко способности. А такива не притежавате. Затова оставате сал` с едната омраза, а това води до инфаркти инсулти. То затуй едва изкретвате до към петдесетте.
Тва май трябва да го разглеждаме като пряка и лична закана ли, що ли?
Че следващата жертва на вашия ритуален "йонки пур" и избиването на неудобните "гои", което иде пак и в Палестина явно, ще да се пренесе и към мен и такива като мен, а?
Не, за съжаление няма аз да я изпълня тази закана, нито българите, май...
Те ще си останат слепи за голямата заплаха, но ще я изпълнят значителна част от останалите народи, които "изтрезняват" и е добър показател, че яко зомбирани от вас народи през ВСВ, все повече изтрезняват, а не само прогледнали тогава и яко и отявлено потърпевши от вас, срещу които настъпвате явно и които имат "щастието" да съседстват с вас. ;)
Вие просто доказахте, че колкото и отстъпки да ви прави човечеството и страни да ви дава, ще си продължите да паразитствате на гърба и на други народи и че претенциите и изнудванията ви, няма да имат граници и спирачки...
цитирай
7. samvoin - Европа ни гледа под лупа, за да вземе ...
14.11.2012 00:23
patzolino написа:
Европа ни гледа под лупа, за да вземе становище по въпроса дали да обяви Хизбула за терористична организация. А сме направили грешен ход, а сме станали мишена на Иран (ако вече не сме, предвид американските бази у нас и ракетния обхват на Иран).

Явно все пак WW3 няма да ни се размине...
И този аспект го има, но не само в това е въпроса.
Въпроса е в моралната страна и съвестта.
Въпроса е, че "Хизбула" няма нищо общо с терористична организация, а още по - малко с атентата в Бургас и само глупак, платен или крайно - зомбиран чифутски сектант, смята или може да смята, че тя наистина е извършила този атентат или че още повече и Иран има общо с него.
Въпроса е в това, че ние нямаме нито исторически, нито демографски, нито национални причини да воюваме с арабите или с иранците.
Какво бихме спечелили от война с тях, дори ако те биха загубили?
Изконни наши територии? Богатства?
Кой ще ни ги даде на нас?
Не, историческият опит доказва, че точно с арабите и иранците, ние можем да имаме чудесни икономически и стопански отношения, че точно те, най - малко ни застрашават културно, териториално или военно.
Че точно с тях, имаме общи исторически врагове.
За евреите, мисля е излишно да правя анализ, както за тяхната "лоялност" като граждани и поданици на България през историята, така и за "вероюто" на повечето, какво казва за нас и на какво ги учи, а също доктрината от която се водят днес.
Излишно е да говоря и за отношението на страната Израел към нас и да давам факти...
Нека знаем, че когато Израел "четка" нашите продажници, това не вещае нищо добро за нас.
цитирай
8. patzolino - до 7
14.11.2012 07:57
Радвам се, че има и други мислещи хора, които четат между редовете! Напълно съм съгласен с теб!
Затова е толкова важно сега да запазим неутралитет, което може би се и опитват нашите. Знаят, че ако кажат това, което Израел иска да чуе, ще стане много лошо за отношенията между БГ и Иран. От друга страна, ако не го кажат - цял свят ни гледа под лупа и очаква заключението от разследването на атентата. Ако не са иранци, кои тогава може да са? Проблемът е, че най-вероятно истинските извършители са самите евреи. Следователно, за да не накиснем Иран (а не можем да кажем и че Израел сам се е гръмнал), трябва да натопим други невинни. Хич не е розова тая ситуация...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2275623
Постинги: 468
Коментари: 1662
Гласове: 10562
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол