Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2012 22:50 - Ескалация на ракетния обстрел върху Израел. Цел - да го въвлекат в нова война
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 11085 Коментари: 24 Гласове:
6

Последна промяна: 12.11.2012 11:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

     Човечеството очаква война между Иран и Израел. Въпреки че между двете страни все още не е имало открити нападения,  от известно време се води една необявена война. 

       На 25  октомври, посред нощ, в суданската столица Хартум е унищожена фабрика за оръжие,  произвеждаща ракети за Иран и за терористите от  „Хамас в ивицата Газа, откъдето терористите ги изстрелват срещу израелската държава. Суданските лидери обвиниха Израел, въпреки че това беше предположение.

   Напоследък, терористите от Газа започнаха да изстрелват и ракети  „Град”, имащи за цел да поразят ядрения реактор на Израел в Димона. Лидерите на „Хамас” отдавна са предоставили ивицата Газа на Техеран, за да бъде използвана като южна оперативна база на Иран срещу Израел, което се допълва от действието на  „Хизбула”  на север от Израел – откъм Ливан. Получавайки нови, усъвършенствани ракети земя-земя, „Хамас” вече  насочва обстрела си към важни стратегически цели освен израелския ядрен реактор, но базите на израелските военно-въздушните сили, американската радарна станция в Негев, както и намиращите се наблизо  се наблизо израелски градове.

   

 image

   Както се вижда, ракетите са изстрелвани от жилищни райони в Газа. Целта е, ако Израел направи опит да унищожи ракетните площадки и батареи, то неизбежно е разрушаването на жилищни сгради и жертви сред живеещите в тях. А след това идват медиите, които ще разнасят по света "жестокостта" на "окупатора-агресор" . 


image

    Последните дни са белязани от сериозна ескалация в необявената война, която се води от Иран, „Хизбула” и „Хамас” срещу Израел. Израелската държава едва ли ще продължава да стои със скръстени ръце и ще гледа безучастно как ракетите продължават да летят за да взривят ядрения реактор в Димона, с което да се предизвика ядрена катастрофа с размери по-големи от тази в Чернобил.

    Голямата „игра” на Иран с тази ескалация на ракетния обстрел над Израел е да го накара да отвърне на тези предизвикателства „твърдо” – с военен удар, военна операция, война. По-този начин Иран ще помогне на изпадналия в беда свой съюзник Сирия. Една НОВА война на Израел с арабски терористични групировки неизбежно ще обедини ВСИЧКИ араби и мюсюлмани за да воюват с Израел, включително и тези, които сега се опитват да завзеват властта в Сирия.

   Иранските лидери се оплакват, че Израел има ядрено оръжие,  защото те самите все още не притежават такова,  но стремглаво напредват в тази посока. Но Израел усилено разработва  технологии,  чрез които ще обезвредят тези нови заплахи. Иран наскоро обвини „Запада”,  че се опитва да влияе на атмосферните условия в Иран.   Затова, няма да е изненада, ако се окаже, че Израел влияе на времето в Иран.  


   Обхват на ракетите, изстрелвани от терористите в Газа. Ракетната система "Град" е разработена в няколко модификации. В тях далекобойността - обхвата, на ракетното поражение е в диапазона 35-70км. Израелският ядрен реактор в Димона е на 42,5км от Газа. На 28 октомври световните медии съобщиха новината за директна ракетна атака откъм Газа към ядрения реактор, която е била парирана от израелската противоракетна система. Парирана сега. А следващите?! А когато Иран се сдобие с ядрен материал, и ако вече не се е сдобил? Тогава ракетите няма да носят само конвенционален експрозив... (Това допълнение е отговор на направените вече коментарии).

 

War(Война) - Edwin Starr 

 

http://youtu.be/bX7V6FAoTLc

 

  image

http://youtu.be/bX7V6FAoTLc


   




Гласувай:
6



1. neznayko - Война?
11.11.2012 23:10
Както обикновено, добре написано и обосновано. В тази връзка ще ми е интересен твоят анализ на фондацията Кеше.
цитирай
2. x2012x - То е започнал отговора с артелерийски обстрел над Сирия
11.11.2012 23:28
http://www.newsru.co.il/mideast/11nov2012/golan_120.html
цитирай
3. watchtowerman - Много ми се щеше да бъде правдоподобна. Но го пропагандираха твърде детински.
11.11.2012 23:34
Поради, което не го взех за сериозно. Знаеш, че биха и отбой - насрочиха нови дати. И нови изисквания.
цитирай
4. neznayko - И все пак...
12.11.2012 00:48
Тук http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/11/blog-post_5740.html се цитират италиански източници. В коментариите също има интересни линкове. Трудно ми е да отсея дезинформацията и да проумея целта на тази шумотевица.
цитирай
5. podvodni - Подводни
12.11.2012 01:04
Айде сега! Ракетен обстрел над Израел с цел да го въвлекат във война.
Близо до истината но не съвсем.
Реално, Израел силно желае да нанесе удари по Иран с цел "достоен отговор" от негова страна, като по този начин, САЩ ще бъдат принудени да влязат във военни действия на страна на Израел. В този случай, Иран ще бъде изправен срещу военният блок НАТО и Израел. По неизвестни, за широката общественост, причини, САЩ осуетиха за 4 години дузина опити на Израел да започне тази авантюра.
Обратното на това цели Иран. Чрез Хамас, Хезбула и Сирия, Иран цели отклоняване на удара в друга посока. "Ангажирането" на Израел с арабите ще има много по-силен в арабският свят, отколкото евентуални удари срещу Иран. Иран не е арабска държава. Още повече, че Иран най-малко желае конфликт, с когото и да е, на този етап и в близките 20 години.
цитирай
6. samvoin - Абе на какво основание (Питам от ...
12.11.2012 02:25
Абе на какво основание (Питам от позицията на православен християнин, макар и не силно религиозен, но все пак вярващ!) Израел - чиито национални медии дават Спасителя като маймуна и които сатанизират България в пропагандата си, с некъв измислен "холокост" и още по - измислено "участие на български войски в Македония" в него, ще има право да ми разработва ядрено оръжие, Израел - обявил маса войни на своите съседи и заплашващ постоянно други точки на света, опитващ да упражнява пряк контрол върху вътрешните работи, че и националната Памет на маса народи?!
А на какво основание, Иран пък трябва да стои "със скръстени ръце" и да няма такова и кой определя това "право" точно и на каква база?
На какви критерии?
Кой определи правото на такова оръжие на САЩ, Англия, Франция, Китай, Русия или СССР преди, та не на първите - германската глупост и наивност, пред един лукав датски чифут и главен престъпник срещу човечеството, а после и на останалите - верижно, та сега трябвало тези от статуквото, да определят с двойните си стандарти "безправието" на Иран и "правото" на агресивната и отявлено - антихристка държава Израел, при това нелегитимна и обявена за расистка от Резолюция на ООН, някога?!
От къде на къде?
После, кое точно ни доказа, че Иран разработвал атом с военни цели?
Това което ни "доказа", че и Саддам имал тогава оръжия за масово поразяване, тоест пълното опровержение от самите лъжци и агресори ли?
Това което ни "доказа", че в Освиенцим имало и "газови камери", които никой не видя ли?! Както и хитлеров план за изтребление на чифутите или на въображаемите и несъществували според техни източници дори под хитлерова власт някога, "6 000 000 обгазени и горки евреи"...
Хех...
А тази пропаганда с "обстрела" на Палестина срещу Израел и прочие, е пълна безсмислица.
И така да беше, защо продължава безнаказаното израелско етническо прочистване на Палестинци в ивицата Газа?
Нима не са рушани села и градове там, всеки ден и не са прогонвани палестинци от родните си домове и вероломн
цитирай
7. samvoin - о и башибозушки клани и избивани - от ...
12.11.2012 02:33
о и башибозушки клани и избивани - от най - малото, до най - голямото по талмудски указания, ако откажат да предадат своето на "богоизбраните"?
Нима някоя клауза в прословутото Международно право на двойния стандарт и от тези които ние сме подписали и там където членуваме, допуска подобно нещо?
Нима не се бомбардираха страни, с предтекст срещу подобни действия и не работи Хага - ужким с мотиви срещу такива престъпления, ама само срещу някои?
Кое оправдава тези действия на Израел?
Дори и така да беше, нима такъв обстрел не е предизвикан от този факт, а той не е и доказан, нито поражения от него?
Къде е доказано, че Иран участва в такъв обстрел, а?
Вече всеки мислещ и неподкупен човек, е наясно кой извърши и кой има интерес от атентата в Бургас или от 11 септември и кой печели или опита да спечели.
Познавайки малко поне силите на Иран, ако Иран верно участваше в обстрел на Израел, няма как да няма много сериозни поражения срещу Израел, малко поне - като тези в Палестина от чифутската (талмудо - хазарска и ционизирана) богоборческа напаст!
После, династиите във въпросните арабски страни, са твърде купени и зависими от Уиндзърите и банките на Родшилд, златото им е там, за да последват волята на своите народи и да нападнат Израел, при това заедно със Сирия и омразната им национално - прогресивна и освободителна власт там, неподчинена на никого или поне стремяща се да е такава, според реалността и допустимото.
Чест прави на Иран и Президента му, че оценява правдата на законната власт в Сирия, макар да е наричан "верски фанатик", а точно фанатиците от Ал Кайда да тероризират мирното население в Сирия, да предаде законната власт и верската и социална хармония в страната днес.
Това показва и Ал Кайда и верския фанатизъм, на кого служи и не е ли на "громителите си номер едно" от 11 септември 2001-а?
Световния тероризъм - въображаем или реален - също...
Само аятоласите, дано не клекнат и не предадат Ахмадинеджад.
Той има достатъчната воля, да се изправи срещу световната хидра
цитирай
8. samvoin - и доста по - категорично, при повече ...
12.11.2012 02:37
и доста по - категорично, при повече военна и стопанска мощ, към каквато решително върви братски персийски Иран.
Другите които е важно, да не го предадат и узурпират, както направиха това със Саддам и Кадафи (Българите имаме причини за ненавист към последния и дали е "цвете за мирисане", това е друг въпрос...), това са Русия и Китай.
Обезпокоително е като се сетим, кой има силна икономическа власт и в Русия и че авоарите на Китай са в същите банки, чии капитали са в Китай и също, че все пак е макар и вече повече фетишистки, определящ се като "комунистическа страна".
Не е маловажно да се сетим, кой стоеше зад болшевизма на Ленин в Русия и кой ликвидира руската династия и защо...
С чии пари и помощ, както и истинските имена на основните "революционери" и техните истински цели, както и тези на състава, особено втори на така наречения "народен съд" у нас - след 9.09.1944-а...
цитирай
9. d3bep - Имам следните въпроси. Приемаме ...
12.11.2012 09:14
Имам следните въпроси.
Приемаме теорията ти за вярна, макар че за мен е под въпрос,но да кажем, всичко което си написал е факт.

1. Как ракетите Град, според общата им характеристика с максимален обсег 20 км ще стигнат пустинята негев на 50-60 км.? При това те имат обсег от катюша. В жилищният блок едва ли ги е изстреляла катюша, респективно обсегът им намалява.

2. Как ракетите Град, които по принцип не са много точни ще бъдат изстреляни от самоделна установка на окомер и ще уцелят ядрен реактор със секретно местоположение в пустинята Негев, свръх максималният им обсег....

3. Ако ракетите Град приемем че стигнат все пак до ядреният реактор и се изшият отгоре му, какъв би бил все пак техният шанс да го размажат, при условие, че наличният реактор там е на няколко десетки метра под твърда скала и има броня, издържаща на директна бомбардировка(той е освен че нормалн озащитен, каот нашият, койот издържа директен удар от боинг - камикадзе и седма по рихтер -стандартни разчети в атомната промишленост, и брониран, защото е създаден за производство на ядрено оръжкие, а не за граждански цели), а израелските военни сили са разположили щит за противоракетна отбрана в непосредствена близост.

На мен цялата тая работа ми намирисва на пълни глупости и пропагандна статия.
Въпросният реактор послужи за незаконно, почти терористочно производство на ядрено оръжие преди години.
И тъй, каот целта м уе била винаги ядрено оръжие, а не електроенергия, енергийните му реактиви вероятно не са поддържани кой знае колко добре.
В следствие на това реакторът се топи. От десет години има ноти към Израел за ликвидиране на този реактор поради опасност.
2004 имаше теч от този реактор. Израелците раяздадоха на хората наоколо йод и други средства за радиоактивна защита.
А сега, проблемът бил че от стадиона в Газа го стреляли с ластика тоя реактор.

Над този реактор да дойде катюша и да изпука всичките ракети град подред в една точка над него, пак е вероятно да не го достигне... Камо ли с пневматични оръжия от 100 километра да го "нацелват".
Тая статия е някаква евтина пропаганда, за да обвинят пак "газаджиите" в нещо, в което израелците са се осрали ,а може би ида накарат някой да им плати за реактора, който не е в час.

Това да не се разбира като критика към автора; очевидно тук са ползвани данни от някоя "специализирана" статия.
цитирай
10. watchtowerman - samvoin - "Абе-е-е- на какво основание..."
12.11.2012 11:06
Тревата, която зобят някои коментатори ги кара и да бле-е--е-ят. Езикът на "блеенето" не го владея и затова не мога да им отговоря.
цитирай
11. patzolino - Да, да, да ...
12.11.2012 11:25
"На 28 октомври световните медии съобщиха новината за директна ракетна атака откъм Газа към ядрения реактор"

Винаги, когато се намесят "световните медии", мед ми капе на сърцето. Как пък веднъж не отразиха простотиите на Израел? Ще кажете, че няма такива. Но дали? :)

А иначе посланието е ясно - цели се Иран да се изкара по-черен от дявола, за да може обединявайки всички араби срещу Израел, от другата страна да застане целият свят и да ни въвлечат в Трета Световна война. Тъй като тя е планирана за догодина, за сега се действа на пропагандно ниво. Евреите хич не са глупави, но да видим дистанцираната политика на Обама до какво ще доведе.
цитирай
12. watchtowerman - А Вие,
12.11.2012 12:07
patzolino написа:
"На 28 октомври световните медии съобщиха новината за директна ракетна атака откъм Газа към ядрения реактор"

Винаги, когато се намесят "световните медии", мед ми капе на сърцето. Как пък веднъж не отразиха простотиите на Израел? Ще кажете, че няма такива. Но дали? :).

откъде се осведомявате?
цитирай
13. patzolino - "На 28 октомври световните ...
12.11.2012 15:07
watchtowerman написа:
patzolino написа:
"На 28 октомври световните медии съобщиха новината за директна ракетна атака откъм Газа към ядрения реактор"

Винаги, когато се намесят "световните медии", мед ми капе на сърцето. Как пък веднъж не отразиха простотиите на Израел? Ще кажете, че няма такива. Но дали? :).

откъде се осведомявате?


Опитвам се да чета между редовете. Предвид страховитите манипулации на масите с помощта на въпросните световни медии, общо взето съм се научил да обръщам на 180 градуса техните твърдения и да търся истината там някъде.

За това ми помагат и много "неофициални" източници - медии, блогове и новинарски сайтове, които не са сред водещите "световни медии". И тъй като на никой не може да се има 100% вяра, се ровя в много такива и се опитвам да намеря пресечни точки.

Ще дам няколко примера за световни манипулации:
- 11.09.2001 - атентатите на кулите в Ню Йорк от арабски терористи и последвалите кощунства на САЩ над арабските държави
- убийството на Осама бин Ладен - страната, която уж се бори за световни човешки права, нахлува в къщата на терорист номер 1 и го разстрелва на място, при условие, че същият е бил невъоръжен. Страната, която винаги е зачитала правото на човек да живее, раздава правосъдие без съд и присъда?
цитирай
14. watchtowerman - Фактите са, че
12.11.2012 22:38
patzolino написа:
общо взето съм се научил да обръщам на 180 градуса техните твърдения и да търся истината там някъде.

кулите в Ню Йорк са взривени, а Ладен е убит. Понеже не вярваш на световните медии, затова като обърнеш тези факти на 180 градуса излиза, че кулите не са вривени, а Осамата е жив и здрав. Не знаеш колко си прав! Консумираш българско сирене, това си е факт. Обаче, за да откриеш истината в този факт го обръщаш на 180 градуса. И се получава, че консумираш сирене, което не е сирене. И е абсолютно вярно - в българското сирене няма грам мляко. Същото е и с българския салам. В салама трябва да има месо, докато в българския месото напълно отсъства. Такава е цялата българска действителност - обърната на 180 градуса от онази - заявената, че е. Но дали българската действителност е завладяла и света, това трябва да го провериш лично, като излезеш извън България.
цитирай
15. staler - по принцип разприте между родни...
13.11.2012 05:49
по принцип разприте между роднините семити,каквито са арабите и евреите,не биха интересували никои друг на тази земя ако последните не бяха успели да налазят така здраво в сащ.за никои не е таина/може би единствено за гледащия на маината си от кулата/че театъра наречен близко- изт.конфликт има за цел да дестабилизира непрекъснато раиона-световен доставчик на петрол и газ,така че юес армията да се явява гарант на доставките.нещо като мутрата която първо ти пали магазинчето а после за да те предпази от подобни неприятности те застрахова срещу известна сума.
цитирай
16. watchtowerman - Подобен коментар е
13.11.2012 11:07
staler написа:
по принцип разприте между роднините семити,каквито са арабите и евреите,не биха интересували никои друг на тази земя ако последните не бяха успели да налазят така здраво в сащ.за никои не е таина/може би единствено за гледащия на маината си от кулата/че театъра наречен близко- изт.конфликт има за цел да дестабилизира непрекъснато раиона-световен доставчик на петрол и газ,така че юес армията да се явява гарант на доставките.нещо като мутрата която първо ти пали магазинчето а после за да те предпази от подобни неприятности те застрахова срещу известна сума.


да се твърди, че създаването на България след 1878г има за цел да прокара руските петролни и газови интереси към балканските и европейските страни.
Преди двеста и петдесет години не е имало ни САЩ ни петролни интереси, а тази част на света пак са се водили битки. Мотивите за тези Битки са заложени в далечните хилядолетиея и тяхното най-пълно и достоверно разкриване може да ни даде Библията. Така, че приятелю, почерпи сведения за Конфликта в Близкия изток от Библията.
цитирай
17. patzolino - общо взето съм се научил да обръщам ...
13.11.2012 16:58
watchtowerman написа:
patzolino написа:
общо взето съм се научил да обръщам на 180 градуса техните твърдения и да търся истината там някъде.

кулите в Ню Йорк са взривени, а Ладен е убит. Понеже не вярваш на световните медии, затова като обърнеш тези факти на 180 градуса излиза, че кулите не са вривени, а Осамата е жив и здрав. Не знаеш колко си прав! Консумираш българско сирене, това си е факт. Обаче, за да откриеш истината в този факт го обръщаш на 180 градуса. И се получава, че консумираш сирене, което не е сирене. И е абсолютно вярно - в българското сирене няма грам мляко. Същото е и с българския салам. В салама трябва да има месо, докато в българския месото напълно отсъства. Такава е цялата българска действителност - обърната на 180 градуса от онази - заявената, че е. Но дали българската действителност е завладяла и света, това трябва да го провериш лично, като излезеш извън България.


За съжаление още от едно време е било така. Прегледай есето на Георги Марков тук:
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=166&WorkID=4624&Level=1

Ето и един цитат: "Това са два различни езика, толкова различни, колкото ако единият се чете отзад напред. Защото съдържанието е точно обратното. Точно на 180 градуса! Например, ако аз дойда и ти кажа „нека да ти ПОМОГНА в нещо си“, това означава, че ти предлагам помощ, че можеш да разчиташ на мене. Но когато в предприятието директорът каже „нека да ПОМОГНЕМ на другаря да се оправи“ , това означава „нека го натопим докрай, нека натиснем главата му в кюпа, та по-бърже да пукне!“

Така че явно винаги е било така.

А за фактите - да, кулите са взривени - факт. Но факт ли е, че са взривени от самолетите? Да, дадоха, че убиват някакъв човек, който прилича на бен Ладен. И после уж са му изхвърлили тялото в морето? Това не ти ли звучи съмнително?
Защо не дадоха тялото му на експерти, да се определи дали наистина е той? Всички големи са имали двойници, а тия директно мятат в морето. Да имаш други факти?
цитирай
18. watchtowerman - За кулите, моето мнение.
13.11.2012 18:31
[quote=patzolino]кулите са взривени - факт. Но факт ли е, че са взривени от самолетите? Да, дадоха, че убиват някакъв човек, който прилича на бен Ладен. И после уж са му изхвърлили тялото в морето? Това не ти ли звучи съмнително?[/quote
ден-два след 11.9.2001 експерт от ФБР коментира, че за да бъде осъществено подобно събитие е нужна логистичната подкрепа на поне 2 000 човека и то на територията на Америка. Това не може да бъде осъществено от талибаните с калашници. Това касае голяма тайна организация...
Бин Ладен. Все пак е човек на ЦРУ. Дали е излязъл от контрол или си е свършил добре работата?! Ако е първото, трябваше да постъпят, както еврейте с Айхман - публичен процес за да се изяви по-категорично една истина - Холокоста, пък и за морално овъзмездяване на жертвите. Американците не го направиха, макар че имаха тази възможност. А, ако второто - заслужава почивка, я колко урбанизирани островчета по света, но има и почивки на едни други места, където си завинаги. А ракетният обстрел е от друга категория факти, те се вместват и взаимно обясвяват с други - като например, сваления безпилотен разузнавателен ирански самолет над същата местност - ядрения реактор при Димона.
цитирай
19. staler - библията има стоиност в морно-е...
14.11.2012 00:42
библията има стоиност в морно-етичен,религиозен и т.н.аспект,не и като база за полит.анализи.конфликта може и да е хилядолетен,но на кои му е дремело за някакви изостанали,дрипави козари--на древните египтяни,гърци,римляни ли?може би на траките,персите или китаиците?това което казвам е--тесен кръг мегабанкери от евреиски произход са яхнали сащ/едно време -пример за млада,прогресивна,демократична страна/а от там/доколкото сащ е наи мощната държава в момента/се опитват да обяздат и целия свят.близко-изт.конфликт е само едно от средствата за постигане на тази цел.ако я нямаше многомилиардната,дългогодишна подкрепа на сащ за израел,евреите щяха да си седнат на шилявите задници и да си живеят по цигански задружно с първите си братовчеди--разните му там палестинци и прочие.
цитирай
20. watchtowerman - В "тесния кръг мегабанкери" евреите са 10%.
14.11.2012 08:35
staler написа:
тесен кръг мегабанкери от евреиски произход са яхнали сащ

И както си я подкарал сякаш всичко започва с Америка. Че банки и банкери не е ли имало и преди създаването на САЩ?! Ама къде, и кои са били те!?
цитирай
21. staler - не зная на кои свят живеят наблюд...
14.11.2012 16:23
не зная на кои свят живеят наблюдателите от кулите,но твърдения и въпроси като по горните могат да се припишат или на болен ум или на оскъдно платен контрадезинформатор.
цитирай
22. watchtowerman - "Мегабанкерите" са преди всичко масони и илюминати.
14.11.2012 16:55
staler написа:
не зная на кои свят живеят наблюдателите от кулите,но твърдения и въпроси като по горните могат да се припишат или на болен ум или на оскъдно платен контрадезинформатор.

А някои евреи са част от тоя кръг - като дъвкания Ротшилд например. Ама не се говори, че Ротшилд става банкер благодарение след като е приет за член в кръга на илюминатите. В Америка НЯМА ЕВРЕИСКИ капитали, докато ТАМ не отива Ротшилд в края на 19 век. Дотогава САЩ са под опеката на чисто масонки банки и управленски структури. Да не разбираш тези факти е израз на невежество или неосведоменост, другото е - да си представител от масонска организация.
цитирай
23. samvoin - От Вайшоп насам, масонските ложи са ...
14.11.2012 20:58
От Вайшоп насам, масонските ложи са обладани изцяло от еврейски тайни общества, тоест от ционистки - от потомците на талмудизираните и антихристиянизирали се през 9 век хазари в днешната територия на Русия, а не старозаветните юдеи - семити, тоест палестинци, имам в предвид.
Не че днес няма и семити - талмудисти и ционисти, но те са еничари, както и македонистите на Балканите срещу своите.
Това обладаване и израстването на Родшилд, става с "благословията" и покровителството на сатаниската страна и "нация" - Англия и англичаните, които са обявили преди евреите още, с техните тамплиерски тайни общества война на християните и старото Християнство и първата му разновидност - Православието.
Започва борба на ересите, да го разядат.
Англичаните прочие, първи започват поход срещу нас, а техния поход - първо почнат от Ватикана, но обсебен от тамплиерите, наречен погрешно "Кръстоносен", е само прикритие на дуалистични, богоборчески и сатанински цели.
В редиците на "кръстоносците" още, цари сексуална вакханалия, хомосексуализъм, пиянство и разгул...
За това и слава Богу, просто губят.
Цялата работа е била, да се вземе и фалшифицира Евангелието, никаква 'свещенна война" срещу Исляма, която е предизвикана изкуствено и като оправдание.
После, трябва да се заграбят нашите земи и едва след това арабските и далекоизточните, на наши събратя.
Жалкото е, че талмудизираните хазари, са потомци наистина на наша далечна разновидност, но старата им омраза срещу нас, е още по - ожесточена от тая на македонистките неотитови предатели към нас.
Хазария е наша наказателна древна колония за отпадъка на нашата общност и криминалните елементи, за "периферията".
Обърканата генетично същност на днешните "евреи" я има и с англичаните, особено с аристокрацията им си приличат по нея.
Те не са заради никакви "расови смешения", както Хитлер твърди, а напротив - по - скоро заради РОДСТВЕНИ БРАКОВЕ!
Не че при евреите и в ционистката държава, няма расови смешения и не е мултирасова, но въпреки това - расизма
цитирай
24. samvoin - в поведението на много евреи и в т...
14.11.2012 21:03
в поведението на много евреи и в теориите на тази геноцидна държава, никак не е чужд.
Те верно си вярват, че "еврейската нация е расово - превъзходна и чисторасова", както и "уникално - велика", а ни сочат с пръст още нацисткия "фантом", без да кажат, че онези на които е последовател геноцидната им партия "Ликуд" - "Иргун", създават легион в Африка в подкрепа на Мусолини и че един техен "герой" - Жаботински, го има сниман във фашистка униформа...
Внушават ни и че били "антикомунисти" днес и че "комунистите им били врагове", че и че имали работа с някакви измислени "десни", ама не казват нищо за имената на октомврийските болшевишки "революционери" - превратаджии в Русия и кой стоеше зад тях, с чии пари и оръжия.
Не казват нищо и коя страна ги призна първа след ВСВ, а да не говорим за едни интересни кинопрегледи от СССР след смъртта на Сталин, които скоро ще ги пусна, освен ако проследим действията на СССР и комунистите, за да видим колко е била някога реална, "борбата" между ционизъм и комунизъм.
Понеже днес в съзнанието на много тъпаци битува, че "ционизма бил традиционно свързан с десните" в Европа, без да се замислят що за "десни" са тези...
Особено е хубаво да се замислят, вярващите още в комунизма върху това и може ли да има евреин - антиционист сред комунистите или "евреин - работник и пролетарии" и кога е имало такова понятие? :D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265498
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол