Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2012 19:34 - Новото Ислямско Нашествие в Християнска Европа
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 10102 Коментари: 13 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Новото Ислямско Нашествие в Християнска Европа

 

    Пожарът се разпространява – от проливите на Гибралтар до фиордите на Сорой, от скалите на Дувър до плажовете на Лампедуза, от степите на Волгоград до долините на Лоара и Тоскана. Във всеки от нашите градове има втори град. Разрастващ се град, като онзи от 70-те, когато хиляди палестинци се заселиха в Бейрут и създадоха държава в държавата. Правителство в правителството. Мюсюлмански град, управляван от Корана. Сцена на ислямското нашествие. Нашествие, което до днес никой не е успял да спре. Защото в едно синовете на Аллах нямат равни – в изкуството на нахлуването, завладяването, подчиняването. И най-желаната им плячка винаги е била Европа, християнския свят.

       През 635 г. сл. Хр. три години след смъртта на Мохамед, армиите на полумесеца нахлуват в християнска Сирия и християнска Палестина. През 638 г. те превземат Йерусалим и Божи гроб. През 640 г. след като са завладели Персия и Армения, навлизат в християнски Египет и в християнския Магреб. Това са днешните Алжир и Мароко. През 668 г. нападат Константинопол. През 711 г. прекосяват Гибралтар и атакуват католическия Иберийски полуостров. Завладяват Португалия и Испания и владеят Иберийския полуостров цели осем века.

      Привържениците на мита за „мирното съвместно същестуваване с исляма”, нека да прочетат разказите за изгорените мъжки и женски манастири, за осквернените църкви, за изнасилените монахини, за християнките и еврейките, отвлечени в харемите на победителите, за разпъванията на кръст в Кордоба, обесените в Гранада, обезглавените в Толедо и Барцелона, Севиля и Замора. Християните в Севиля били обезглавени по заповед на Мутамид,  който украсил двореца си с отсечени глави на евреи и християни. Само споменаването на името на Исус означавало мигновена екзекуция чрез разпъване на кръст, обезглавяване, обесване или набиване на кол. Същите наказания се прилагали за всеки, който бие камбана в църква. За всеки, който носел дрехи в зелено – цвят, запазен само за мюсюлманите. Всички християни и евреи били длъжни да се покланят и да правят път на мюсюлманите на улицата.

      От Испания в 721г., те преминали в католическата Франция. Прекосили Пиринеите и превзели Нарбона. Там изклали всички мъже и взели в робство жените и децата. После продължили към Каркасон. Оттам отишли в Ним, където избили монасите и монахините. От Ним поели към Дижон и Лион, където ограбили и разрушили всички църкви, до една.

     През 731 г. пристигнали пред Бордо с 380 000 пехотинци и 16 000 конница. Градът се предал. От Бордо тръгнали към Поатие, сетне към Тур. През 732 г. Карл Мартел ги победил в битката при Поатие. Ако това не беше се случило, днес европейците щяха да танцуват под ударите на дайрето.

     През 827 г. завоевателите се появили в Сицилия. Като колели, обезглавявали и набивали на кол, както им бил обичая, те завладели Сиракуза и Таормина. След това – Месина и Палермо. Останали в Сицилия два века, докато норманите не ги прогонили. Но през 836 г. пристигнали в Бриндизи. През 840 г. – в Бари. Ислямизирали и Пулия. През 841 г. превзели Анкона. После прекосили Адриатика, върнали се в Тиренско море и през лятото на 846г. се появили в Остия. Ограбили и опожарили града и като се придвижили нагоре по устието на Тибър, стигнали до Рим. Обсадили го и една нощ нахлули в града. Ограбили и опустошили базиликите Св. Петър и Св. Павел. За да се отърве от тях, папа Сергий II се съгласил да им плаща годишен данък от 25 хиляди сребърника. Наследникът му Лео IV издигнал лъвските стени около Рим, за да го предпази от бъдещи нападения.

   Напуснали Рим, но се появили в Кампания. Унищожили Монтекасино и обезлюдили Салерно. В този град се забавлявали, като отнемали всяка нощ девствеността на една монахиня. Знаете ли къде? На олтара, в катедралата. През 898 г. нахлули в Прованс, по-точно в Сан Тропе. Заселили се там, и в 911г. прекосили Алпите и влезли в Пиемонт.

       Окупирали Торино и Казале, изгорили всички църкви и библиотеки, избили хиляди християни. Сетне се отправили към Швейцария, към долината Граубунден и женевското езеро. Но снеговете ги отблъснали, затова направили кръг и върнали в топлия Прованс. През 940г. окупирали Тулон…

       Днес е левичари и ислямисти много обичат да обвиняват Християнството заради Кръстоносните походи. Но походите, организирани за Божи гроб и Йерусалим са отговор на четиривековното мюсюлманско нашествие и окупация на Европа. Първият кръстоносен поход е обявен чак през 1095г., от папа Урбан II.  Походите били контранападение срещу ислямското нашествие в Европа. Опит за отклоняване на нашествието. Именно, след края на Кръстоносните походи мюсюлманите възобновили и засилили репресиите срещу християните.

       Този път турците се заели с тази задача. През 1356 г., 84 години след Осмия кръстоносен поход, турците превзели Галиполи, полуостровът, който се простира на сто километра по северните брегове на Дарданелите. Оттам те завладели югоизточна Европа и окупирали Тракия, Македония и Албания. Покорили Сърбия. Парализирали Константинопол. Нахлули във Валахия, Молдова, Трансилвания, България и Румъния.  През 1430 г. окупирали Венеция. Разгромили християнските армии край Варна през 1444 г. През 1453г. паднал Константинопол. Вероятно не сте чели хрониките на писаря Фаранцес за падането на Константинопол? Защото Европа плаче само за страданията на мюсюлманите, а не за християните, евреите, будистите, хиндуистите.

     За левичаро-ислямистите не е политически коректно да се знаят подробности за падането на Константинопол. Да научат как са били изклани жителите на града, много от които потърсили убежище в църквата „Света София”, докато Мехмет II обстрелвал града. Патриархът отслужил литургия в опит да успокои хората. Децата плачели от ужас. Османските войски отблъснали защитниците на града от Венеция, Генуа и Испания и ги изклали. После нахлули в катедралата и обезглавили всички, дори и бебетата. Забавлявали се, като гасели свещите с малките им отсечени глави. Константинопол горял, турците разпъвали на кръст, бесели, набивали на кол. Еничарите насилвали и колели монахините – четири хиляди за няколко часа! Султанът Мехмет имал слабост към малки момчета. Затова заповядал да доведат първородния син на византийския аристократ Нотарас14 годишно момче. Пред очите на всички Мехмет го изнасилил. После заповядал да доведат и семейството на момчето. Родителите му, бабите и дядовците, чичовците, лелите и братовчедите. Султанът собственоръчно им отсякъл главите. Константинопол станал Истанбул.

    Три години по-късно, през 1456 г., турците завладели Атина. Там Мехмет II превърнал всички църкви в джамии. После се насочили към Венецианската република. През 1476 г. войските им се появили във Фритули и в долината Исонцо. През 1480 г. се нахвърлили върху Пулия и на 28 юли Ахмет паша превзел Отранто. Нахлули в катедралата и веднага обезглавили архиепископа. После отсекли главите на всички свещеници. Отвлекли младите жени и ги хвърлили на войниците. Останали осемстотин оцелели момичета и момчета на около осемнадесет години ги докарали в лагера на Ахмет паша, който им предложил избор: „Какво искате – да приемете правата вяра, или да умрете?”

     „Искам да умра!” – отговорил 16-годишния Антонио Грималди Пецула, тъкач на дрехи. Другите го последвали: „И аз, и аз, и аз!” Ахмет паша изпълнил желанието им – всички да бъдат обезглавени. На ден падали по сто глави. Клането продължило осем дни. Само един човек на име Марио Бернабей спасил живота си, като приел Исляма. Но скоро след това се оказало, че е лош мюсюлманин и го набили на кол.

     От ислямизираната Румъния през 1526 г. Сюлейман се отправил към католическа Унгария. Стигнал пред портите на Буда. Опожарил столицата и отвел в робство в Истанбул 100 хиляди души - мъже, жени, деца. Това е същият този Сюлеман Великолепний, за който тия дни, по българска телевизия, започна облъчване на българската аудитория с турски сериал в чест на възхвала на един от най-големите мародери над Християните...

    Сюлейман събрал втора армия и през 1529 г. от Унгария потеглил към католическата Австрия. След 5 седмици на неуспешни атаки той отстъпил. При остъплението си султанът набил на кол 30 000 селяни, не считал, че са ценни, за да бъдат продадени в робство. Цената на робите в империята била  паднала, имало твърде много – три милиона и сто хиляди.

     Сюлейман искал да превърне Европа в Ислямски европейски щати. Но мечтата му била разрушена едва през 1683 г. Тогава великият везир Кара Мустафа събрал армия от 600 000, хиляда оръдия, 40 000 коне, 20 000 камили,  20 000 биволи, 20 000 мулета, 20 000 бикове и крави, 10 000 овце и кози. И пристигнал пред вратите на Виена и обсадил града.

       Но за разлика от днес, през 1683 г. европейците се вдигнали да защитават Виена - крепостта на Християнството. С изключение на французите, които и по онова време обичали да блудстват с Исляма – Луи XIV, кралят-слънце, подписал Договор за съюз с Отоманската империя. Но французите обещали да пазят неутралитет. Но всички останали европейци – англичани, испанци, германци, украинци, поляци, италианци (хората от Милано, Генуа, Венеция, Тоскана, Пиемонт, поданиците на папската държава) на 12 септември 1683 г. удържали необикновена победа. Европейската армия, водена от полския крал Ян III Собиецки, изтласкала Отоманската империя до Белград – 1687г. За съжаление не продължили към поробените България и Гърция.

    През последните десетилетия Европа отново е обект на ислямско нашествие. Нашествие от имигранти, които се заселват в християнските страни. Без никакво уважение към нашите закони те ни налагат техните закони. Техните обичаи, техният бог. Знаете ли колко са те в Европа? 60 милиона! В Европейския съюз са 25млн мюсюлмани. Извън ЕС живеят други 35млн. И те се множат. Не само поради неумолимото нашествие, но и защото мюсюлманите са най-бързо увеличаващата се етническа и религиозна група в света.

    За 50 години броят на мюсюлманите се е увеличил с 235 %, докато християнското население се е увеличило с 47%. През 1996 г. мюсюлманите са били 1 млрд и 483 млн, през 2002 г. – 1  млрд 657 млн. Нарастват с 33 млн всяка година.

     През 60-те мюсюлманите в Косово са били 60% от населението, през 90-те – 90%. Днес 100%. Новородените деца в мюсюлмански семейства в Европейския съюз нарастват с 10% всяка година. В Брюксел те нарастват с 30% годишно, в Марсилия – почти със 70%! В италианските градове този процент нараства дори по-драматично.

  Емигриралите мюсюлмани не знаят езика. Проблемът се задълбочава, когато започнат да учат, защото европейската култура е свързана с християнството. Как мюсюлманите ще разберат Данте? Как да им обясним нашите произведения на изкуството, картините на Исус и Дева Мария, на светците? Или Венера на Ботичели? Мюсюлманите искат да бъдат забранени „богохулните” книги на Волтер и Юго,  биологията и анатомията, считани от тях за „нескромни, защото се занимават с човешкото тяло и секса”. Как да им разкажем нашата история, от нашата, християнска гледна точка? Не е случайно, че много мюсюлмани възразяват срещу този начин на обучение. Освен това съществува проблемът със смесените класни стаи. Мюсюлманските родители не искат момчета и момичета да учат заедно, не искат дъщерите им да присъстват в часовете по физическо възпитание, или да плуват в басейна, защото не могат да се упражняват с бурка и чадор. Искат да премахнат законите, забраняващи многоженството, прогонването на съпругата...И в същото време родителите на италиански, френски, английски, испански ученици мрачно протестират: „Мюсюлманите ли трябва да се интегрират с нас, или ние с тях?!” Очевидно ние трябва да се интегрираме с мюсюлманите.

       Хуари Бумедиен, президент на Алжир, през 1974 г. в реч пред Общото събрание на ООН заяви: „Един ден милиони мъже ще напуснато Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят, за да покоряват и ще покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си”.      

      Речта на Бумедиен в ООН трябваше да предизвика тревога. Но не би!

 В същата 1974 г. Организацията ислямска конференция в Лахор, Пакистан, приключи срещата си с решение за увеличаване потока на имигранти към Европа. В резолюцията се казва, че континентът трябва да бъде покорен чрез „демографско превъзходство”.

    От тогава този план е закон. Във всяка джамия в Европа, на петъчната молитва, имамът се обръща към мюсюлманските жени: „Трябва да родите поне пет деца...” Пет деца на семейство. Ако имигрантът има две жени, децата стават десет, ако има три жени – петнадесет. Не казвайте, че в Европа полигамията била забранена. Ако са италианци, французи, немци многоженците отиват в затвора. Но никой не докосва с пръст алжирските, мароканските, пакистанските, суданските, сенегалските многоженци.

   По материал от:

„Не ми харесва да казвам, че Троя гори”

http://www.mak-bg.eu/%D0%9D%D0%B5%20%D0%BC%D0%B8%20%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B2%D0%B0%20%D0%B4%D0%B0%20%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC%2C%20%D1%87%D0%B5%20%D0%A2%D1%80%D0%BE%D1%8F%20%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8
Гласувай:
12
01. анонимен - страхувам се, те са като скакалци
21.09.2012 22:05
знаех много факти, но статията ме потресе....Ние наистина сме безумци, щом така спокойно приемаме фактите. Те ни превземат, претопяват, унищожават...
цитирай
2. watchtowerman - Отвратителното, но и поучителното е,
21.09.2012 22:37
че в тази битка срещу Християнството, рамо до рамо с мюсюлманите-джихадисти, са се включили и Богоненавистниците-комунисти,(заедно клаха християните в Ливан!), паразитиращи от богатствата, създадени от Християнската цивилизация.
цитирай
3. nkf - Пропуснал си да отбележиш, че през ...
22.09.2012 00:58
Пропуснал си да отбележиш, че през 8-ми век свети Цар Тервел (Тривелий), спасител на Европа и на Христовата вяра, разбива на пух и прах ислямските маймуни изпълзяли от пустините на полуостров Арабия и обсадили Цариград. Царя ни тогава спасява Европа и за векове наред убива мераците на тези циганьори за нахлуване нахлуване на континента ни. Между другото победата при Цариград е много по-значима от тази на Карл Мартел при Поатие ( в никакъв случай не искам да омаловажа победата на майордома). Сега обаче вече нито има владетели, като тогавашните, нито така вярващи Християни, както в онези времена. Сега си имаме въшливи реСпублики, управлявани от неясни субекти и псевдопатриоти митингуващи с разни дюнерджии от сирия и палестина.
цитирай
4. watchtowerman - Благодаря за забележката, nkf
22.09.2012 09:04
Съществен пропуск от моя страна относно заслугите на Цар Тервел. Както пишат Михаил Сирийски и Теофан Изповедник, в ранната утрин на 15 август 718 г. над арабските войски, обкръжили Константинопол, се изсипва вихрушка от стрели, а след тях връхлита българската конница и докато слънцето изгрее „българите …избили 22 хиляди араби”. Погромът е смазващ. Оцелелите от 200 хилядната армия араби се спасяват, хвърляки във водите на Босфора, корабите им вдигат платна и отплават.
Цар Тервел спира арабската инвазия към центъра на Европа и я спасява за векове от ислямизация. Затова средновековните европейски хронисти го наричат „спасител на Европа”, и заради което е и канонизиран от християнската църква - Източна и Западна, като християнски светец - свети крал Тривелий.
За съжаление, ще ми е трудно да поправя пропуска , статията е по-голяма от обема, предоставен от текстовият редатор, който след "ремонт" ще отреже последните пасажи, оказали се над "норматива".
цитирай
5. анонимен - Сулейман
22.09.2012 16:25
АЛЛАХ Е ВЕЛИК
цитирай
6. анонимен - Същото казват и
22.09.2012 17:45
Същото казват и народите от другата страна на днешна Турция. Перси, асирийци, кюрди, арменци, таджики, азърбайджанци, иракчани, афгани, кавказци, индийци...Приели са исляма, а по-късно е минала Османската инвазия със сеч, насилие, опожарявания, постоянен терор, цели градове и села в Индия са били обезлюдявани, реки от кръв и планини от трупове. За разрушения и поругаване да не говорим. Нашите братя от Волжска България също не са приели доброволно исляма, макар така да ги карат да мислят. И там бунтовете срещу новата ''вяра'' са били потушавани с неописуема жестокост
цитирай
7. анонимен - НЯМА АЛЛАХ НЯМА НИКОЙ......А ТИ ОБИКНОВЕНО ЛАЙНО
22.09.2012 20:19
анонимен написа:
АЛЛАХ Е ВЕЛИК

.....и не забравяй....за вас няма бъдеще.....даже и Земята не ви приема вече
цитирай
8. wolland - И аз бях скочил срещу Брейвик но....
22.09.2012 22:02
Аз говоря от името на много норвежци, скандинавци, европейци, които не искат да бъдат лишени от правата си на коренен етнос, не искат да бъдат лишени от своите културни и териториални права.
Норвежките медии и прокурорите твърдяха и продължават да твърдят, че причините, поради които проведох моята акция за самозащита, се крият в личността ми. Многократно се писа, че действията ми са абсолютна случайност, че съм бил жалък и злобен неудачник, който няма никакви цели, никакво достойнство, и че не може да ми се има доверие. Също така много пъти се каза, че съм лъжец, аморален тип, луд, че трябва да бъда изолиран, както, впрочем, и всички други националисти и консерватори в Норвегия. Опитваха се да внушат, че съм бил безработен, че съм жесток и безумен човек, който с тази постъпка бил искал да привлече внимание. Медиите и прокурорите твърдяха, че съм болен от нарцисизъм, че съм антисоциален психопат, че страдам от различни фобии, които са ме довели до тази стъпка. Стигна се дотам да пишат, че съм бил имал кръвосмесителна връзка с майка си, че съм жалък убиец на деца (въпреки, че аз не съм убил нито едно лице под четиринадесетгодишна възраст). Същите тези медии твърдяха, че съм хомосексуалист, педофил, страхливец, некрофил, расист и социопат; фашист, нацист, ционист и анархист едновременно. Дори заявиха, че коефициентът ми на интелигентност е под 80.
Но дали всички разбират причината, поради която журналисти, прокурори, културен елит, редактори на вестници и списания продължават да ми се присмиват, да издевателстват и да лъжат за мен?
Отговорът е прост. Свободата на словото в Норвегия, а и в цяла Европа – това е понятие без реално съдържание. Норвегия и Европа са почти напълно смазани и в нашите страни е установена истинска диктатура.
Онова, което днес наричат «демокрация», е просто една либерално-марксистка идеологическа диктатура.
"Културният марксизъм", който има надмощие в Норвегия и в Европа като цяло, се засили неимоверно след Втората световна война, като си присвои ролята на победител и водеща сила на човешкия прогрес. Нова идеология на "културния марксизъм" стана мултикултурализмът – а едно от неговите средства е просто забрана на всякаква критика спрямо себе си.
За съжаление, Европа нямаше своя Маккарти, който да спре проникването на марксисти в медиите и в образователните институции. Марксистите използваха това с пълен размах. Нахлуваха също в социалдемократическото движение, за да го подчинят на интересите си. Но най-ефективният начин, чрез който се добраха до властта в Европа беше чрез образователните институции: училища, институти, университети... И това се случи не само в Норвегия, но и в цяла Европа. Институциите на образованието и културата бяха лесна мишена за марксистката инфилтрация.
Ключов момент е разрушаването на старата, традиционна система. Марксистката културна реформа, феминизмът, подкопаването на църквата, сексуалната революция: това са няколко причините за революцията от 1968 г. В резултат от всичко това цялата власт в Европа постепенно премина в ръцете на левите, настъпи упадък и преразглеждане на моралните норми и ценности.
Социално-политическото развитие на Европа пое в съвсем различна посока.
Последиците за Норвегия бяха, че в страната се установи истинска социалистическа система. Един консервативен критик каза през 1968 г.: "Марксистите са по-загрижени за културата, а либералите мислят повече за икономиката." И той е прав. Лидерите на Норвегия и други европейски страни вече презират сами себе си под влиянието на марксистката доктрина и мултикултураната идеология.
Но ние имаме право да зададем два много важни въпроса на политиците, журналистите, учените и обществените дейци.
Въпрос №1: смятате ли за демократично, че норвежкият народ никога не е имал възможност да се изкаже в референдум по проблема за превръщането на страната в мултиетническа и мултикултурна държава?
Нима е недемократично да се допитваш до собствените си граждани?
Въпрос №2: демократично ли е никога да не се попитат гражданите дали искат да посрещнат у дома си африкански и азиатски бежанци; нещо повече, дали искат да се превърнат в малцинство в собствената си страна?
Но и това не е главният проблем.
Анкетите, проведени от политолога Франк Ареборт, показват, че само 1% от студентите по журналистика гласуват за дясно-либералната "Партия на прогреса», а повече от 60-70 процента гласуват за леви партии. Как мислите, каква е причината за това? Отговорът, колкото и да е странно, е много прост: почти всички преподаватели във Факултета по журналистика в Университета на Осло изповядват марксистки възгледи. Интересно, какво ли могат те да внушат на студентите? Отговорът ми се струва излишен.
Нека да погледнем нашия съсед Великобритания. Анкети там показват: 69% от хората смятат, че имиграцията е проблем или много голям проблем. (Източникът на тази анкета е предоставен на съда). Друго проучване сочи, че 70% от британците са недоволни от политиката на мултикултурализъм и ислямизация на страната. Последното изследване показва как 3 от всеки 5 британци смятат, че животът в собствената им страна стана тежък именно като пряк резултат от мултикултурализма (източник – в. "Таймс" от февруари 2010 г.) ...
Това са само част от примерите, които показват как мюсюлманите, левите либерали и марксистите контролират процесите на мултикултурализма и наричат хората, които не са съгласни с тези процеси, «расисти» или дори «фашисти», «фанатици» и «ислямофоби». 70% от британците смятат, че в страната им се живее трудно в резултат на мултикултурализма – но колко ли много хора се чувстват по същия начин в Германия, Франция, Швеция и тук, в Норвегия?
Около 30% от европейците са против политиката на "мулти-култи", но това не е една-единствена организация, а просто граждани. В нормална демократична държава щеше да има медии, които да отразяват и мнението на същите тези 30% от населението – но в Европа 100% от медиите са привърженици на мултикултурализма!
Нормално ли е това?
Няма никакви основания да се твърди, че живеем в демокрация, защото всички наши държавни институции, училища и университети са наситени, пропити с мултикултурализъм и "културен марксизъм." Все повече и повече консерватори и националисти осъзнават, че демократичната политическа борба е безсмислена, след като няма реална свобода на словото. Осъзнаването на този факт ще настъпи скоро.
Онова, което властва сега в Европа, е истинска тирания. Тази несправедливост доведе до това, че аз и моите другари загубихме вяра в демокрацията.
Хората, които ме наричат жесток и зъл, просто не разбират разликата между зло и жестокост. Жестокостта невинаги и не непременно представлява Зло. За да говорим за зло, най-малкото трябва да знаем нещо за намеренията на човека и неговите мотиви. Също така е обикновено невежество да се говори за моята жестокост по същия начин, както и да се обвинява в жестокост американската армия по време на Втората световна война, понеже е убила 300 000 японци с атомни бомби.
Тогава американците са извършили това не защото са били зли или жестоки, не защото не са били силни или са имали психически комплекси – а понеже е трябвало да избират: да пожертват 300 хиляди мирни граждани, или да погребат след това може би милиони войници и също такива мирни граждани. Методите, които са използвали американците, може да се нарекат жестоки – но не може да бъдат наречени Зло.
Аз се намирам в същата ситуация. Ако ние с помощта на демократичните институции можехме да спрем ислямизацията, имиграционната политика, унищожаването на нашите културни ценности, колонизирането на страната ни – тогава тези 70 души нямаше да загинат.
Но с моята постъпка аз дадох приноса си за спасението на моята страна. Защото, ако не спрем тези процески сега, може да изгубим страната си, да се озовем на прага на гражданска война, което никога не се е случвало в Норвегия – и тогава ще загубят живота си стотици хиляди мирни граждани, а не само 70 души...
Аз съм абсолютно убеден, че ако спрем мултикултурния експеримент, който се извършва над Европа, ще спасим живота на стотици хиляди, а може би и на милиони европейски граждани.
И ние не разполагаме с много време, за да седим и просто да чакаме ситуацията да се промени. Не може да чакаме 20, 30 или 40 години – докато етническите норвежци станат малцинство в собствената си родина. Ето защо нито аз, нито другарите ми може да бъдем обвинявани в жестокост и злина. Ако наистина съществува зло в Европа, това са агентите на мултикултурализма, които ежедневно, ежечасно и систематично разрушават европейската култура и европейските етноси.
Мултикултуралистите са решили да променят изцяло нашата страна и Западна Европа, да ги превърнат в мултиетнически и мултикултурни общества, въобще без дори да се допитат до своите народи чрез референдуми. Но тази политика ще доведе до големи сътресения и последиците може да бъдат много кървави. Единственото нещо, което би трябвало да учудва Норвегия и Европа, е защо някой не извърши много по-рано това, което сторих аз. Постепенно Норвегия и Западна Европа се «балканизират» - и тук, у нас, ще се случат същите събития, каквито се случиха на Балканите. И ако ме попитате дали отново бих извършил своята постъпка, моят отговор е категоричен: да! Защото престъплението, което извършват мултикултуралистите срещу собствените им народи и срещу собствената им култура, е много по-страшно от моето.
И щом моето действие се нарича «варварство», това означава, че едно неголямо варварство е необходимо, за да бъде спряно варварство в много по-големи мащаби.
"Културни марксисти" и социалдемократи след Втората световна война имаха стотици възможности да променят политиката и насоката на развитие на европейските държави, но не го сториха. Те предпочетоха чрез системата на образованието и медиите да манипулират мозъците на собствените си граждани, да ни убеждават, че мултикултурализмът, загубата на собствената ни идентичност – това било нещо нормално. Именно затова толкова много компании и фирми дават пари за възпитанието на бъдещите политически активисти, които и по-нататък ще продължат да развиват политиката на мултикултурализъм. Такива бяха събрани и на остров Утейя. Събраните там приличаха на участници в нацистката младежка организация «Хитлерюгенд» - там пред тях на 20 юли, в продължение на няколко часа говори един от най-одиозните комунисти в Норвегия.
Искам да припомня думите на Джон Стюарт Мил: "Човек може да причини вреда на другите не само чрез действия, но и чрез бездействие. И в двата случая той носи отговорност".
Всички политически активисти, които са агенти на мултикултурализма, трябва за в бъдеще да носят отговорност за своите действия – но ние плащаме тази цена сега. И не е странно, че ме наричат терорист, убиец, злодей. Аз написах още преди началото на операцията, че се очаква подобно поведение от страна на агентите на мулти-култи.
Чака ме затвор вероятно за цял живот, но това не ме плаши. Защото ние всички живеем в затвор. Аз съм роден в затвор. В такъв затвор, където няма свобода на словото. В затвор, където бях принуден да гледам как моите собствени народ и култура постепенно изчезват – защото марксистите и левите либерали ги унищожават всеки ден. Ако в този затвор се осмелявате да критикувате съществуващата система, ще бъдете публично унижен, подиграван, ще ви лепят етикети... Този затвор се нарича Норвегия. И какво значение има дали съм заключен в килия или се намирам на "свобода"? Така или иначе съм все в затвор.
Нека да погледнем последния доклад на Статистическата служба на Норвегия. Там ще видим, че имигрантите ще станат мнозинство в моята страна през 2040 г.
Но това не е вярно. Данните, цитирани в доклада, са фалшиви. Те ни заблуждават. В този доклад практически няма информация за взаимоотношенията между норвежците. Освен това в доклада умишлено не се изследват групите на азиатците, африканците и гражданите на другите скандинавски страни. Освен това авторите на доклада преднамерено не изследват третото поколение имигранти, също нелегалните имигранти и децата от семейства, в които единият родител е родом от Азия и Африка или Близкия изток.
Този доклад е поръчан от мултикултуралистите и неговата цел е да скрие факта, че коренните норвежци ще бъдат малцинство в Осло само след 5 години.
Същите статистически данни показват, че 47% от новородените в Осло не са етнически норвежци. Друго проучване сочи, че сред първокласниците в някои училища коренните норвежци са малцинство.
Много хора искат да манипулират обществото и да внушат, че ние, ултранационалистите, искаме да създадем терористичен режим. Това е лъжа!
Аз просто подкрепям японския и южнокорейския културни модели – нито повече, нито по-малко. А нима Япония и Южна Корея представляват държави с ужасни терористични режими? Не, това са високотехнологични монокултурни страни. Тези държави са доказали, че могат да бъдат твърде успешни и без масова имиграция, а още повече без размиване на националната култура и традиции. Моделът на тези две държави в момента е най-съвършената система от всички политически модели.
У нас, в Европа, всичко е наопаки. Ние лишихме нашите граждани от работа, защото пренесохме работните места в Азия. Нашите марксисти и леви съсредоточиха цялата политика върху подпомагането на социално слабите граждани...
Лидерът на норвежките консерватори от 70-те - 80-те години на 20-ти век Бьорн Бенков казва: "Само етнически еднородното общество е хармонично общество." Но ако обществото е разделено в културен и етнически смисъл, тогава е налице липса на доверие между гражданите. Това никога не може да се преодолее и не само се отразява на взаимодействието между различните групи, но в крайна сметка води до конфронтация. Именно това се случва пред очите ни.
Пример за това е ислямът, който доминира в Норвегия и в Европа. Европейските леви политици, учени и журналисти твърдят, че мнозинството от мюсюлманите са мирни граждани и отдавна са се отказали от насилие. Но това е просто лъжа и пропаганда! Коранът и хадисите изискват всеки мюсюлманин да следва пътя на джихада. 25% от мюсюлманите във Великобритания оправдават терористичните актове в лондонското метро с обстоятелството, че сили на НАТО се намират в Афганистан! 40% от мюсюлманите във Великобритания оправдават терористичните атаки в Ню Йорк, при които бяха убити 3 хиляди души – това се показва от изследване, проведено през 2006 г.
Лъжа е, че мюсюлманите са се отказали от насилието. Нашата управляваща Партия на труда, журналистите, учените, политиците и политическите коментатори са наясно с това – но или не придават значение на тези факти, или дори ги смятат за неверни. Така ясно виждаме как европейските леви си сътрудничат с ислямистите, за да продължат мултикултурния експеримент върху Европа.
Слабите и разпокъсани етнически групи водят до слаба култура. Именно етническата група е в основата на всяка култура. А онова, което се случва днес в Европа, може да се определи само като размиване на европейските етнически групи. Това ясно се вижда чрез примера на Осло и други европейски градове, където ислямът започва да доминира все повече и повече. Мюсюлманските анклави в Европа се разрастват бързо като ракови тумори – и един прекрасен ден ислямът ще се превърне в доминираща сила на континента.
Наистина ли е толкова трудно да се разбере това?
Най-важните неща, които има нашият народ – свободата и независимостта, винаги са били пряко свързани с целостта на нашата, на норвежката етническа група. Това лежи в сърцето на нашата култура – но в същото време се оказва, че тази етническа цялост е извънредно крехка. През последните 60 години левицата и марксистите разрушиха тухла по тухла онова, което е било създавано с векове, което винаги е било грижливо пазено и за което са се полагали много грижи: нашата култура, идентичност, религията ни, свободата и независимостта ни.
Сега в Норвегия възниква демографски проблем, защото повечето новородени деца в страната са мюсюлмани. Това означава, че в крайна сметка ще ни сполети същата съдба както християните в Ливан. Ливан някога е бил християнска страна – през 1911 г. християните са били 80% от населението му. Оттогава демографската ситуация е променена и сега Ливан е мюсюлманска държава с християнско малцинство... Християните са преследвано малцинство в Ливан, постоянно са подложени на нападения и агресия от страна на мюсюлманите – и вече са не повече от 25% от населението.
Така стигаме до друг важен въпрос – ислямизацията на Европа. Колкото повече се увеличават мюсюлманите в Европа, толкова се увеличават техните изисквания към коренните жители и властите на съответните страни: да имат специална храна «халял» в магазините, отделни гробища и отделни басейни, банките да функционират според ислямските традиции, да се въведат шариатски съдилища в Европа, да имат отделни училища и отделни детски градини, навсякъде да се изучава арабски език...
Всичко това се финансира не само от ислямски държави като Саудитска Арабия. Норвегия също плаща за "ислямските удоволствия".
Саудитска Арабия от 2007 г. насам е похарчила 600 млрд. долара за ислямизацията на Европа, Канада, Австралия и Америка. Построени са 1500 джамии, 202 ислямски колежи, 210 ислямски културни центрове ...
Журналисти и коментатори ме упрекват, че позволих на един имам да бъде свидетел на моята защита по делото – за да потвърди, че се води война между исляма и европейската цивилизация.
Естествено, всички хорово заявяват, че това са глупости – но мнозинството от мюсюлманите мислят също като мен по този въпрос! По-голямата част от мюсюлманите в цяла Европа. Имам много доказателства за това от открити източници. Така, според изследване, проведено в Германия, 56% от мюсюлманите там смятат, че се води война между исляма и Европа. Ето защо се оказва, че глупости брътвя не аз, а точно политическите коментатори...
Лидерът на египетските "Братя мюсюлмани", вече заяви, че в Египет ще бъде изградена държава именно върху принципите на шариата, че няма либерални или светски мюсюлмани, а има само един ислям.
И ето, че нашите европейски мултикултуралисти са отворили вратите на страните ни за последователите на исляма. Вече повече от 30 милиона мюсюлмани живеят в Европа. 150 хиляди от тях са в Норвегия. И от 1960 г. насам, когато първите мюсюлмански имигранти идват в страната ни, досега са изнасилени 90 000 норвежки жени, много от тях групово, някои се самоубиха. Повече от 300 хиляди момчета и момичета, мъже и жени са подложени на различни форми насилие от страна на мюсюлманите през това време. От 1960 г. насам стотици норвежци са убити от мюсюлмани. Всичко това е престъпление срещу народа на Норвегия, и голямата част от отговорността лежи върху норвежката управляваща Партия на труда.
Освен това виждаме, че норвежците, коренните жители на тази страна, бягат от областите, където се заселват мюсюлмани. Тези области вече са опасни за обитаване.
Причината за всичко това е, че нашата управляваща партия отвори широко всички пътища за нахлуване на мюсюлманите в страната ни. Разбира се, пълни глупости са изявленията на много норвежки политици, че мюсюлманите били искали да се интегрират, да станат пълноправни членове на нашето общество. Напротив! Мюсюлманите презират нашето общество, културата ни, нашите обичаи и езика ни. Повечето от тях искат собствена автономия в Европа: шариат и самоуправление. Това вече съществува в много градове на Норвегия и Европа, например в Лондон и Париж, Берлин и Марсилия.
Ако погледнете към ситуацията в целия свят, ще забележите, че там, където мюсюлманите са мнозинство, те започват да искат своя културна и религиозна автономия. Така се случи в Индия и Ливан, сега в Израел, Филипините, Южен Тайланд, Западен Китай. Няма страна в света, където мюсюлманите да живеят в мир с народа, който ги е приел в своя дом. Тогава с какво нашата война, на коренното население на Северна Европа срещу мюсюлманите, е различна от войната, водена в Тибет срещу Китай или от коренното население на Боливия, което се бори за независимост?
Ние живеем тук от началото на света.
И това е нашата страна!
Но защо, тук, в Европа, местните хора, които искат да живеят сред собствената си култура, сред своята собствена етническа група, биват наричани «нацисти» и «расисти»? Какво ни прави различни от коренното население на Боливия и тибетците? Защо те да са герои, а ние да сме «нацисти» и «расисти»? Нашите предци са живели в тази страна 12 000 години и ние, като коренно население, имаме право да отхвърлим колонизацията на страната ни и си запазваме правото да се борим срещу колонизаторите.
Аз зная, че информацията, която съобщавам, е трудна за възприемане, защото медиите постоянно внушават на хората точно обратното. Трудно е да се мисли против течението, когато 100% от медийните компании се занимават с мултикултурна пропаганда. Но скоро по-голямата част от норвежците и европейците ще осъзнаят, че това, което казвам сега, е истина.
И аз питам: как може да бъде недемократично да водиш въоръжена борба срещу онези, които унищожават твоя народ, унищожават една вековна култура, унищожават етноса ти, унищожават нашите традиции; срещу всичките тези професори, учени, журналисти, политици, които проповядват мултикултурализъм?
Томас Хиланд Ериксен, професор в Университета в Осло и един от идеолозите на мултикултурализма, веднъж заяви: "В Норвегия мнозинството хора са от бялата раса. Но ние ще се справим с тях по такъв начин, че те никога вече няма да бъдат мнозинство".
С думите си той всъщност излага плана, който мултикултуралистите искат да реализират. Естествено, те се надяват, че няма да има никаква съпротива против този процес на унищожаване на норвежкия етнос. Но дълбоко грешат. Гражданската война срещу мултикултурализма едва сега започва. И по улиците на нашите градове вече се лее кръв, достатъчно е да си спомним Париж и Мадрид, Лондон и Тулуза, Лиеж и Орхус....
Ние искахме мирно решение на проблемите, но левите и марксистите не желаят да водят диалог. Те предпочитат да налагат цензура, да се гаврят и да преследват дисидентите – но по този начин само радикализират все повече хора.
Нашето правителство, независимо, че добре вижда провала на мултикултурализма, продължава да пълни страната ни с имигранти от Азия и Африка. Ето защо гражданската война няма да бъде изненада.
Ние искаме европейските либерално-марксистки елити да престанат водят за наша сметка политика, която разрушава Европа. Нямаме нужда от шенгенски правила или квоти за допускане на бежанци от Африка и Азия. Не искаме да използват Норвегия като сметище за боклука, от който либераломарксистите получават своите баснословни печалби. Искаме да си останем норвежци, нация от норвежци, християнска нация. Искаме да останем членове на семейството на северните народи, членове на голямото европейско семейство.
Но сега се намираме в ситуация, когато губим нашите градове, губим страната си, губим всичко, което ни е било скъпо в продължение на 12 000 година от нашата история.
В рамките на 5 – 10 години ние, норвежците, ще се превърнем в малцинство в собствената ни столица и в много други градове. Политическият елит на страната ни стана толкова нагъл и се държи толкова високомерно, че очаква от нас с радост да приветстваме собственото си национално унищожение. А онези, които отказват да приемат правилата, наложени от левицата, биват наричани «фашисти» и «екстремисти».
Но това е окончателното безумие. Не аз, а именно тези политици трябва да минат на психиатричен преглед! И не само политиците, агенти на мултикултурализма в Норвегия – но и всички европейски политици. Всички онези, които подкрепят мултикултурализма. Истинското зло е да напълнят нашите страни с азиатски и африкански имигранти, да унищожат християнството и да го подменят с исляма.
Това е истинското зло, а не борбата срещу него.
Всеобщата декларация за правата на човека и международното право позволяват на коренни народи, които са подложени на системно унищожение, на разрушаване на тяхната религия, традиции и култура да се защитават дори и със силата на оръжието.
И аз не признавам вината си! Постъпката ми бе извършена по необходимост в името на моя народ, моята култура, моята религия, моя град и моята страна.
Ето защо настоявам да бъда оправдан по всички точки на обвинението!
14 годишно момиче се самоуби след брутално изнасилване в Норвегия
цитирай
9. germantiger - Гласувам за с една корекция
24.09.2012 14:52
Една грешка watchtowerman - армията при вторара Виена от 1683г. НЕ е водена от Ян Собиески и заслуга за победата не е негова, а на първо място на германските войски, които са и повече от поляците, които и бне се отделят по време на сражението да грабят лагер като поляците и които колят еничарския корпус в ръкопашен бой в траншеите пред Виена и това решава битката.

ИНФОТО Е ВЕЛИКОЛЕПНА ПОДБОРКА И ЩЕ СИ ГО СВАЛЯ НА ХАРДА КАТО ХРОНОЛОГИЯ, СЕГА ЩЕ ГО ПОПУЛЯРИЗИРАМ ЦИТИРАЙКИ ТЕ И В ЕДНА ДРУГА ГРУПА ЗА ВОЕННО ИЗКУСТВО във вибокс7

Ако желаеш да конкретизирам цялото сражение имам го в няколко книги и съм набирал неколкстраничен текст за развитието му в детайли.
цитирай
10. watchtowerman - Благодаря за предложението. Приемам го.
24.09.2012 15:22
germantiger написа:
Една грешка watchtowerman - армията при вторара Виена от 1683г. НЕ е водена от Ян Собиески и заслуга за победата не е негова, а на първо място на германските войски, които са и повече от поляците, които и бне се отделят по време на сражението да грабят лагер като поляците и които колят еничарския корпус в ръкопашен бой в траншеите пред Виена и това решава битката.

ИНФОТО Е ВЕЛИКОЛЕПНА ПОДБОРКА И ЩЕ СИ ГО СВАЛЯ НА ХАРДА КАТО ХРОНОЛОГИЯ, СЕГА ЩЕ ГО ПОПУЛЯРИЗИРАМ ЦИТИРАЙКИ ТЕ И В ЕДНА ДРУГА ГРУПА ЗА ВОЕННО ИЗКУСТВО във вибокс7

Ако желаеш да конкретизирам цялото сражение имам го в няколко книги и съм набирал неколкстраничен текст за развитието му в детайли.


Трябва да попълвам умствения си информационе багаж. Особено, що се касае за бляскави моменти от историята, с която трябва да се гордеем и да ни бъдат за вдъхновяващ пример.
цитирай
11. анонимен - Спокойно пич. Дори и да завладеят ...
25.09.2012 00:29
Спокойно пич.Дори и да завладеят светът след известно време сами ще се унищожат.Лабави си ще почнат да се стрелят с атомни бомби химически и бактериологични оръжия.И тъй като са жестоки микроби облечени в човешки тела просто ще започнат да измират.Със десетки милиарди.И когато цялата патардия утихне човечеството ще се заеме с нещо градивно.Значителна част от маймуните няма да ги има а това което ще остане зад тях никак няма да долюбва Алах.Щото Алах ги учи на това.Да мразят и убиват.Погледни ги.Няма една ислямска страна където да са нормални.Поради тази причина бих желал да изпържат иранците час по-скоро.Мисля,че и конфликтът в Сирия има твърде малко жертви.За сега се споменават само 10000 души.А трябва да са милиони.Трябва да се избиват по-интензивно а също така да им бъде даден достъп до тактически ядрени бойни глави.Нека ги използват интензивно помежду си.Незнам де времето ще покаже.
цитирай
12. анонимен - pak balgarite 6te badat pojertvani
27.09.2012 08:40
evropa 6te hvarli nas v neravnostoina bitka s musulmanite,za6toto te 6te minat ot bosfora.tejki vremena 6te nadvisnat pak nad balgaria.da vidim dali i tozi pat evropa 6te ni ostavi 500 godini da ni kolyat turcite.
цитирай
13. анонимен - radi
12.10.2012 02:35
Evropa vinagi 6te si ostane hristqnska :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 1686838
Постинги: 410
Коментари: 1588
Гласове: 10458
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Блогрол