Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2012 13:52 - Бивш гей защитава нормалния брак
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 2442 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 04.07.2012 14:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    На 2 ноември 2004 г. жителите на американския щат Охайо гласуват чрез референдум към конституцията на щата да се добави поправка, която изрично да дефинира брака като съюз между мъж и жена. С цел да защити брачната институция, поправката също така забранява юридическото признаване на всякакви форми на съвместно съжителство освен брак между мъж и жена.

   Ето и текстът на поправката:

 

   „Само съюз между един мъж и една жена може да бъде брак валиден и зачитан от този щат и неговите политически подразделения. Този щат и неговите политически подразделения няма да създават или зачитат със законен статут взаимоотношенията на неженени лица, когато те са подобни по дизайн, качество и значимост на брака.”

   В подкрепа на конституционната поправка за гласували 3,202,272 (61.64%). Против за гласували 1,992,561 (38.36%).

   В подкрепа на закона свидетелства г-н Грег Куинлан.     Неговата реч:

   „Г-н Председател и членове на сенатския Комитет по финанси и финасови институции, благодаря ви за възможността да свидетелствам в подкрепа на охайовския закон за защита на брака.

   Аз съм Грег Куинлан и това е моята красива жена Шерил.

   Аз се отказах от хомосексуалния начин на живот преди повече от 11 години. Жена ми стори същото преди повече от 4 години.

   Хомосексуализмът е разстройство на половата идентичност. Има много научни изследвания по темата и хиляди отделни случаи, които доказват, че хора с хомосексуални чувства могат да се променят чрез терапия и квалифицирана помощ. Няма нито биологично доказателство, нито пък изследване, което да е било повторено, нито пък генетичен тест, който да придава валидност на тезата, че хомосексуализмът е вроден. Никой не е роден гей, никой! Хомосексуализмът е емоционално разстройство, патология, която може да бъде променена, когато човек е силно мотивиран.

   Ние с жена ми сме били жертви на сексуално тормоз като деца. От първа ръка знаем, че да си гей не е весело, а начин на живот, в резултат на който се чувстваш отпаднал и подтиснат.

   Много хомосексуалисти са преживели емоционални травми като развод или смърт на родител, сексуален тормоз или други катаклизми по време на своето детство.

   Като фелдшер аз гледах как 100 от моите приятели и познати умряха от СПИН и други болести. След това спрях да броя. Неизчислима е вредата, която хомосексуалното поведение е нанесло и продължава да нанася.

   Аз живях като хомосексуалист повече от 9 години. Основах Дейтънския комитет на Кампанията за човешки права и събрах хиляди долари за най-голямата американска гей организация.

   През 1998 г. основах организацията Про-фамили нетуорк. Почнах и да помагам на тези, които искат да се откажат от хомосексуалния начин на живот.

   Какво общо има всичко това със закона за защита на брака в Охайо?

   Десетки хиляди хомосексуалисти са се променили и много други искат да се променят. Хомосексуализмът е поведение, не генетична особеност. Въз основа на доказаните факти няма никакво основание за еднополов брак, еднополови съжителства и партньорста. Никакво. 
   Ние с жена ми, заедно с хиляди други, сме доказали, че лица с хомосексуални наклонности могат да се променят. Ние сме избрали да следваме указанията на нашия Създател. Това означава, че сме обвързани един към друг като мъж и жена.

   Охайо трябва да защити своите граждани като защити брака, не да поощрява хомосексуализма.

   Политиката на този щат трябва да бъде да помага на тези, които искат да им се помага.

   Вие, членовете на Комитета по финанси и финансови институции, имате задължението да не поощрявате пагубно поведение.

   Благодаря ви

  
Грег и Шерил Куинлан”

   (със съкращения)

   (http://mamaitatko.com/top_news.php)



Тагове:   брак,   болест,   гей,


Гласувай:
4



1. анонимен - minio uishiba
04.07.2012 17:10
edin vapros zatvornicite ,za kvi se broiat isno za gayska lubov a tei kat jenite im nea gi cakaty stata prostotutkasti d
se e ti dva razbiti jivota s edna prisada a s moita mai ne sa samo dva nali policaiki i sadiki hai:P.
цитирай
2. kritikar - Тези неща се подразбират и ги знае ...
04.07.2012 20:26
Тези неща се подразбират и ги знае всеки интелигентен човек. Не мога да проумeя защо гейовете го превръщат в проблем на обществото. Не искам и да разбера.
цитирай
3. watchtowerman - Парадите, костюмите,
04.07.2012 20:49
организираните по дати посещения тук и там и т.н говорят за финансиране на мероприятията. Колко биха отказали да се водят за "обратни", пък да заминат на платено летуване по света, и то за цяла година? То в едната Америка "обратните" се водят да са най-много 3%, та какво да кажем за унас? Платена патардия, отчитане на дейност за да осребрят някакви организациики, че съществуват за нечии интереси.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265828
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол