Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2012 10:40 - Фрапиращи кадри: огромно НЛО придружавано от по-малки
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 5073 Коментари: 7 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     По моя преценка кадрите са автентични. Фалшификатите са с ясни контури. И по-важното относно автентичността – диалога, думите на двамата свидетели; те са шокирани от наблюдаваното. Женският глас многократно повтаря – „запази записа”.

  А когато първозаснетите НЛО не са повече наблюдаеми, нормална реакция на снимащия е да върне камерата към мястото на първоначалното наблюдение. Тогава в кадър попада следващото – „тъмното”, НЛО. Когато го вижда, снимащият само отронва думите ”А сега черно”...

  Освен това, чува ce и един особен, скърцащ звук, характерен при някои от многобройните наблюдения на НЛО…

 

   http://youtu.be/OF0-SfH3RW8




Гласувай:
2



1. antoninus - So Called Aliens/Ufos Are Extra-Dimensional Beings/Demons/Fallen Angels
15.05.2012 11:31
UFO Sightings Proof & Disclosure of Area 51 - Extra Dimensional Beings http://www.youtube.com/watch?v=6758Yp-JXK4

Откровение 16:14 Защото те са бесовски духовете, които като вършат знамения, отиват при царете на цялата вселена.
цитирай
2. watchtowerman - Не е проблем да кажеш,
15.05.2012 13:09
antoninus написа:
те са бесовски духове.

че НЛО са проява на "бесовски духове". Проблем е да го ДОКАЖЕШ !
Няма НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ на проява на НЛО, който да е доказателство на "бесовизъм". Както и НЯМА случай след среща с ДЕЙСТВИТЕЛНО НЛО, човекът да е проявил "бяс" или да е попаднал под това влияние. НАПРОТИВ !!! Милиони невярващи - подчертавам това, по целия свят са се ОБЪРНАЛИ към Господа ИМЕННО след СРЕЩА с НЛО. НЯМА НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ човек, след среща с ДЕЙСТВИТЕЛНО НЛО да се е ОБЪРНАЛ към демоните и сатана.
Ненапразно комунистите-атеисти ЗАБРАНИХА на космонавтите да СВИДЕТЕЛСТВАТ за наблюдавания на НЛО в пространството над земята, защото тези свидетелства ВОДЕХА ХОРАТА ЕДИНСТВЕНО КЪМ БОГА. Именно, поради това Хрушчов, на партийно заседание на комунистиеския елит, се опита да въведе атеистичен порядък, по повод слуховете, че Гагарин, докато е бил в околоземна орбита, е имал ПРИСЪСТВИЕ до себе си на Ангел, и затова Хрушчов казва: "Другари, ето и Гагарин ще потвърди това, той беше на небето, и там НЕ ВИДЯ Бог". Напротив, Гагарин ВИДЯ Бог именно на "небето". И това беше причината, поради която Гагарин се пропи след завръщането си от Космоса, не само защото му забраниха да говори Истината за случилото се в Космоса, но и защото комунистическо-атеистичната му ценностна система се срина. И той се ОБЪРНА към Господа, редовно посещава Православни църкви за да ИЗЯВИ Вярата си, нищо, че ще бъде разпознат от простолюдието, въпреки забраните на Компартията от тези дискредитиращи атеизма прояви на Героя на СССР . Комунистите търпяха, преглътнаха Вярата на Гагарин, защото той вече беше световен символ. И той остана символ и за вярващите, като ПРИЕ ХРИСТА и захвърли Атеизма. И ето го коварството на БЕЗБОЖИЕТО - да изкара, че Гагарин е ИМАЛ СРЕЩА с "бесове". Да си видял "бесове", което да те е довело при Господа, май не подобава да е "бесовска" работа?
При американските астронавти ситуацията е подобна. Атеистичните адвокати на САЩ им ЗАБРАНИХА на СВИДЕТЕЛСТВУВАТ ! Онези, които свидетелствуваха за НЛО в Космоса и след което въодушевено цитираха Библията, отидоха на Съд - нямали Право да изявяват Християнската си Вяра. ИМЕННО, защото ще усилят и ще предизвикат вълна на НОВА Християнска Вяра сред обществото.
За разлика от съветските работническо-селски атеисти-комунисти, които поведоха Борба срещу проявите и свидетелствуването за НЛО като ги ОТРИЧАХА, то перфидните им американски колеги-масони поведоха Борбата чрез ПОДМЯНА съдържанието на обекта - любимата им тактика от вековете. НЛО не било проява на Бога, а на "бесовете" сатанински...Излиза, че американските астронавти като виждаха НЛО т.е. "Бесове" ги обземаше въодушевление да цитират Библията, и да прославят Бога, в открит ефир, на всеослушание на целия свят?
Аз съм от поколението атеисти-не-комунисти, които ПРИЕХА Бога ВЪПРЕКИ Отрицанието на Комунизма-атеизма, въпреки блажните, от свински пържоли, бради и миришещи на алкохол, постещи Комунистически попове, и въпреки предателствата на доносниците и служителите на комунистическо-атеистичното ДС, било в адветната църква, било в протестанските църкви изобщо. Приех Бога въз основа на Свидетелствуването именно и най-вече на тези достойни люде, видяли НЛО в Космоса. Които СВИДЕТЕЛСТВУВАХА, че НЛО е ПРОЯВА на БОГА. И тези срещи, онези от тях, които били не-вярващи, предизвикали ОБРЪЩАНЕТО им към Вярата станали ВЯРВАЩИ. Това приех за вярно и за мое убеждение и насърчение да отворя Библията - Словото на Бога, следствието от което е, че станах съпричастен към Вярата и Истината и Животът на Господа Исуса. Христа.
цитирай
3. watchtowerman - Матей 13:40-43
15.05.2012 14:00

„ И при свършека на века.
41 Човешкият Син ще изпрати ангелите Си, които ще съберат от царството Му всичко що съблазнява, и ония, които вършат беззаконие,
49 и при свършека на века; ангелите ще излязат

4 Книга на Царете 2:11-12

„ Както вървяха и се разговаряха по пътя, изведнъж се яви огнена колесница, и огнени коне, и ги раздвоиха един от други, и Илия се понесе във вихрушка към небето.
12. А Елисей гледаше и извика: отче мой, отче мой, колесница на Израиля и негова конница! И вече го не видя”

4 Книга на Царете 6:15-17
„Сутринта слугата на Божия човек стана и излезе. И ето, войска около града и коне и колесници. И слугата му каза: уви, господарю! какво да правим?
16. Той отговори: не бой се, защото ония, които са с нас, са повече от ония, които са с тях.
17. Елисей се молеше и думаше: Господи! отвори му очите да види. И Господ отвори очите на слугата, и той видя, и ето, цялата планина пълна с коне и огнени колесници около Елисея.”

1 КНИГА НА летописи 28:18

„и за пречистеното злато, колко на тегло да се употреби за кадилния олтар; и колко злато за начертаната колесница, то ест, херувимите, които разперват крила и покриват ковчега на Господния завет”
цитирай
4. antoninus - watchtowerman,
18.05.2012 09:17
Знаеш ли кой контактува най-много с "извънземни"?
Отговор:
медиуми и врачки
виж:
Извънземни щурмуват Витоша http://www.standartnews.com/lyubopitno-misterii/izvanzemni_shturmuvat_vitosha-148782.html

Извънземните ни проговориха http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=281856
През март 2009 г. около деня на пролетното равноденствие контактьорката Марияна Везнева получава невидим импулс, че е дошло време да докаже черно на бяло диалога, който от години води с по-висш разум. Тя е единственият човек в света, четящ символите, които всяка година мистериозно се появяват в полетата на Aнглия и по света. Архитектката с паранормални способности е посветила десетки книги по въпроса, преведени на няколко езика. В тях медиумът разкрива, че извънземна цивилизация или такава, която се намира в паралелно на земята измерение, ни предупреждава за предстоящите катаклизмите.

"Здравейте! Нека да ви кажа и аз какво преживях. Преди повече от година потърсих спасение при една врачка от Карлово. Тя рисува комични картини под ръководството на извънземни. Тази невероятна жена ме лекува 3 седмици,а извънземните - няколко месеца."

цитирай
5. antoninus - Демоните
18.05.2012 09:18
Библията учи много ясно, че наистина има духовни същества, които контактуват с нашия физически свят и се явяват в него. Тя ги идентифицира като ангели и демони. Ангелите са духовни същества които вярно служат на Бога. Те са праведни, добри и свети. Демоните са паднали ангели, такива, които са се разбунтували срещу Бога. Демоните са зли, измамливи и гибелни. Според 2 Коринтяни 11:14-15, демоните се преструват на „светли ангели” и на „служители на правдата.”

Какво да кажем за примери, при които „духове” действат по положителен начин? Какво да кажем за медиуми, които претендират, че призовават починали хора и добиват истинска и полезна информация от тях? Отново, важно е да помним, че целта на демоните е да заблуждават. Ако резултатът е, че хората уповават на медиум, а не на Бога, демонът наистина ще бъде склонен да разкрие истинска информация. Дори сведенията да са истински и добри, ако техният източник са зли сили със зли мотиви, те може да бъдат използвани, за да подведат, покварят и погубят.

Интересът към паранормалните явления постоянно се увеличава. Има хора и бизнеси, които претендират че „ловят духове”, като казват, че за определена цена ще отърват вашия дом от духове. Медиуми, сеанси, карти таро и екстрасенси все повече се считат за нещо нормално. Човешките същества инстинктивно осъзнават духовния свят. За жалост, вместо да търсят истината за него, като общуват с Бога и изучават Неговото Слово, много хора се оставят да бъдат заблудени от духовния свят. Демоните със сигурност се смеят на духовната масова заблуда, която съществува днес в света.

цитирай
6. antoninus - Нали знаеш какво е мнението на Библията за медиуми, врачки и т.н.
18.05.2012 09:18
“Да не се намери между тебе някой, който да прекарва сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или окултист, никой баяч, запитвач на зли духове (спиритист), врач (екстрасенс), или запитвач на мъртвите (медиум); защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.” Второзаконие 18:10-12

Може ли Бог да си служи с 1 слуга и проводник на Сатана?
цитирай
7. watchtowerman - Нямаше да има Божия Църква,
18.05.2012 12:36
ако чадата Й, като виждаха Ангели, бяха Ги обявили за слуги на лукавия. Затова, няма Божия Църква там, където Ангелите ги считат за проводени от дявола.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2266019
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол