Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2012 21:54 - До Прокуратурата на Република България. До Администрацията на blog.bg
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 11148 Коментари: 28 Гласове:
10

Последна промяна: 09.04.2012 10:57


 Блог „aristotelis”,  с изразеното си становище:

 

"Историята се срамува от българия а ... (ново)
Историята се срамува от българия а българия се срамува от история!!!
Уинстън Чърчил, през втората световна война е казал следното, "знаехме от историята че гърците се борят като герои а от тук нататък ще викаме че геройте се борят като гърците"....We will not say thereafter that the Greeks fight like heroes, but heroes fight like the Greeks!.........А за българите знаеш ли какво е казал? БОРБАДИРАЙТЕ ГИ ТЕЗИ ИЗРОДИ ДЕТО СА ДАЛИ ХЛЯБ, ВОДА И МЕД НА НАЦИСТИТЕ! А СЛЕД ПЪРВИТЕ БОРБАДИРОВКИ НАД СОФИЯ Е КАЗАЛ.."СЛЕД КАТО НАШЕТО ЛЕКАРСТВО Е СВЪРШИЛО ТОЛКОВА ДОБРА РАБОТА НЕКА ТЕЗИ ИЗРОДИ ПОЛУЧАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОЗИ ОТ НЕГО!!! 
Светът свикна вас българите да ви гледа нагъзени и покорни, чакащи поредната порция анален секс. И докато вие се възприемаме като олигавена, разкрачена проститутка, светът също ще ви възприема така. За това България никога няма да се оправи, докато сама не извади вибратора. Защото в света на пропуснатите и реализираните възможности, когато един е паднал по корем със забит в гъза вибратор, другите няма да му го извадят и да му помогнат да стане….НЕ! ТЕ ЩЕ ГО НАБИВАТ ОЩЕ ПО-НАВЪТРЕ!!!!
Изпратено: 20:47 От: aristotelis

 

изпратено на "лични съобщения" .

  С което разпространява информация, по естеството, разпалваща национална вражда и омраза, което представлява и случай на враждебна реч, защото изразява мнение, което засяга честта и достойнството на граждани на страната, по отношение на тяхната национална принадлежност. Което е нарушение на чл.162 ал.1 от Наказателния Кодекс, гласящ:

   „(1) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към расова, национална или етническа вражда или омраза, или към расова дискриминация, се наказва с лишаване от свобода до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

 

   Моля, да съдействате за изпълнението и спазването на Закона.

 ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР за работа с граждани

1061 София, бул. "Витоша" №2
стая 79, партер
тел.: 986 76 71
e-mail: 
infocenter@prb.bg - В електронното си съобщение до прокуратурата трябва да включите достатъчно данни, които да индивидуализират подателя – трите имена, точен пощенски адрес, телефон и пр. 




Гласувай:
14



1. ka4ak - Е ,браво!:(((
08.04.2012 22:32
Здравейте в свободната зона на Блог.бг.Обяснявам за зоната.Никога не трия коментар!Няма модерация!Единствено автора на коментара може да го махне! ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ!
НИКОГА НЕ БИХ ПУБЛИКУВАЛ НЕЩО КОЕТО СТЕ СПОДЕЛИЛИ С МЕН НА ЛИЧНИ!

Може да отидеш в американското посолство и да поднесеш венец,на геройски загиналите,американски пилоти ,при бомбандировките,на София!:(((((((
А на Списаревски,може и вибратор да му сложиш....:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
цитирай
2. анонимен - нищо ново под слънцето. поредния ...
08.04.2012 22:40
нищо ново под слънцето. поредния кретен изнасящ лични съобщения. гушнете се с баба гинка и тропнете хоро заедно.още не си разбрал,че българите са дупеотдаващи се. трябвало е да ти го напишат на лс баси
цитирай
3. watchtowerman - Публикувам, защото в "лични" е похулил обществото на българите,
08.04.2012 23:48
ka4ak написа:
Здравейте в свободната зона на Блог.бг.Обяснявам за зоната.Никога не трия коментар!Няма модерация!Единствено автора на коментара може да го махне! ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ!
НИКОГА НЕ БИХ ПУБЛИКУВАЛ НЕЩО КОЕТО СТЕ СПОДЕЛИЛИ С МЕН НА ЛИЧНИ!

Може да отидеш в американското посолство и да поднесеш венец,на геройски загиналите,американски пилоти ,при бомбандировките,на София!:(((((((
А на Списаревски,може и вибратор да му сложиш....:(

това не е "лична", а обществена гавра.
Второ. Защото го огласявам, че го давам на Прокуратурата.
Трето.Защото приканвам Администрацията да вземе отношения преди да се намеси Прокуратурата за да няма санкци към Администвацията
И за накрая, да попитам, пред гроба на родителите с венец ли ще отидеш или с вибратор? Виждам, че на ценностната ти система й е все едно.
цитирай
4. ka4ak - Твое разбиране,което не приемам!
09.04.2012 00:04
Неудобен съм,но това няма да ме промени!Може да ме дадеш на прокуратурата,което е твое право!Каквото исках да кажа,го казах,а изводите са за теб!!!
цитирай
5. анонимен - 4. ka4ak
09.04.2012 00:51
Не си неудобен, тъп си. И това няма да се промени. Никога! Гиди никаквец мръсен!
цитирай
6. ka4ak - Е.Т.,благодаря за класификацията!
09.04.2012 01:20
Все пак е някакво място,пък даже и последно!:)))
цитирай
7. stix - Този въпрос наистина трябва да с...
09.04.2012 09:07
Този въпрос наистина трябва да стигне до прокуратурата. В нито една цивилизована държава няма да търпят подобно поведение.
цитирай
8. анонимен - Да изхвърлим Англия от Шегенската зона!
09.04.2012 12:48
когато ни приемат ;). Тогава и на гроба на Чърчил ще поставим манекен на Кънчо П.
цитирай
9. bogolubie - МОЖЕШЕ ДА МУ ОТГОВОРИШ ПО ДОСТОЙНСТВО В СЪОБЩЕНИЯ, ВМЕСТО ДА ГО ИЗЛАГАШ ТУК !
09.04.2012 16:13
Не е коректно да изнасяш съобщението му на показ, според мен. Каквото е мислил, това е писал и никой няма да обърне мисленето му в положителна посока, като го изяви пред всички с порицание и предложение за наказание. Явно човекът не може да види нищо по-добро пред себе си, освен отвратителни секскартини и простотия. Това му е светогледа. За негова сметка си е. Важното е ние да постъпваме достойно, като истински българи, каквито ги има премного в България.
цитирай
10. lidislidis - Същото важи за елементарните расисти в Бг, които преследват бг. потребителите от чужбина
09.04.2012 16:44
Не го познавам потребителя и не вземам отношение. Но не мога да подмина униженията , обидите , изнасянето ми на лични данни от катана и гина, апелите на расист пискова да се изтрива блога ми многократно, поместването на постингите ми в националистичен сайт с цел обиди към мен и Финландия от селски мутраци ,взели се за националисти.... Да си спомним за простия расизъм защо бях изхвърлена от 3 стихосбирки от приятелката на ка4ак която формлира така" Откъде накъде една северна Лидис ще участва с нас в стихосбирка?"
Е, това не е ли просташки див расизъм ? И докога от злоба ще делите хората на цигани, българи живеещи в чужбина, бедни и т.н и с вскакви просташки цинични расизми и ще парадирате с това?
Като обслужвате себе си с тях...Това не е ли нарочно всяване нихилизъм и умишлено разцепление на бг. гражданство, а Ка4ак?
Или, според вас простите расисти могат да развяват личните ми данни , материали , да плюят по мен и Финландия безнаказано , да се показват, като мръсни фашизидиоти , това не е расизъм, а? Не е нарушаване на конституцията, а?
Или ти и групата сте защитени и свободно може да погазвате не само бг. конституцията, а и финската??
цитирай
11. lidislidis - Един стих от мен към тези, които потъпкват правата и в сайта и в конституцията
09.04.2012 17:00
Тръгнал Ганьо

Тръгнал Ганьо да ме учи
с демокрация, национализъм
и гърдите си да пъчи
осмърдян на нихилизъм.
С голата граматика борави
тук откраднал, там преписал
на "велик" да ми се прави
с глупостта света си слисал.
Тръгнал Ганьо да ме дави
сам удавил се , орисал
на разруха свойте нрави
в егото с печалби се залисал
на "мъдрец: да ми се прави.
Драпа Ганьо да ме смае
с мисленето си нарочно
и напъва се не знае
че е смешно , не е точно...

Един стих за тайфата в блога, която потъпкват и унижават с елемебтарните си представи за демокрация, общество, национализъм хората и нарушават не само бг. конституция...
цитирай
12. анонимен - Кой е тоя Чърчил? На тая дебела св...
09.04.2012 17:24
Кой е тоя Чърчил? На тая дебела свиня, ако не бяха му помогнали американците и руснаците, Хитлер е щял да го снима, с пура забита в задника му.
цитирай
13. анонимен - 681
09.04.2012 17:45
Но съм сигурен, че тази година не е точна, защото ако не ме лъже паметта, първо ни наричаха гърци, после траки, славяни, даки, мизи и накрая (плод на един змийски мозък) вулгари. Това пък заради В-то, което на латиница се чете като Б, се превърна на българи. Защо сме такива - 1 господ знае. Ако броите и мене 1 човек. :)
цитирай
14. watchtowerman - Проявите на омраза и беззаконие трябва да бъдат изобличавани.
09.04.2012 17:54
bogolubie написа:
Не е коректно да изнасяш съобщението му на показ, според мен. Каквото е мислил, това е писал и никой няма да обърне мисленето му в положителна посока, като го изяви пред всички с порицание и предложение за наказание. Явно човекът не може да види нищо по-добро пред себе си, освен отвратителни секскартини и простотия. Това му е светогледа. За негова сметка си е. Важното е ние да постъпваме достойно, като истински българи, каквито ги има премного в България.

А техните носители и изъвршители - порицавани и наказвани. Има Морални Принципи, които са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всяко човешко общество. И който не ги зачита, и ги нарушава, трябва да бъде ОТДЕЛЕН от общността - първо за поправление, ако иска да се върне сред общността и да част от нея, и второ, заради съществуванието на самата общност.
цитирай
15. lori77 - Написаното от автора на статията ...
09.04.2012 17:59
Написаното от автора на статията съдържа изконни истини и няма как да не се съгласим с това. Странен е начина, по който казаното е облечено в слово. Лично аз не съм привърженик на такъв стил, но това не би трябвало да става причина да критикуваме автора, защото всеки сам по себе си е изключително индивидуален и уникален и има своя начин на поднасяне на нещата. За мен водещо и значимо е съдържанието и това, че то кореспондира с истината.
цитирай
16. анонимен - ХИПОКРАТ-До Г-н 14. watchtowerman - Проявите на омраза и беззаконие трябва да бъдат...
09.04.2012 19:02
14. watchtowerman - Проявите на омраза и беззаконие трябва да бъдат изобличавани.

ХИПОКРАТ-До Г-н 14.
=====================================================
Г-н watchtowerman. Поклон пред преклонната ви възраст,но тези пристъпи на деменция не ви оправдават да се вживявате в ролята на Павлик Морозов от комунистическите си младини.
цитирай
17. анонимен - Ти ли се намери да даваш акъл?
09.04.2012 20:13
bogolubie написа:
Не е коректно да изнасяш съобщението му на показ, според мен. Каквото е мислил, това е писал и никой няма да обърне мисленето му в положителна посока, като го изяви пред всички с порицание и предложение за наказание. Явно човекът не може да види нищо по-добро пред себе си, освен отвратителни секскартини и простотия. Това му е светогледа. За негова сметка си е. Важното е ние да постъпваме достойно, като истински българи, каквито ги има
премного в България.


Жалко и гнусно двуличие и лизане на гъзища за да си на челна позиция! Гнусотия!
цитирай
18. boristodorov56 - Абсолютно вярно!
09.04.2012 20:34
анонимен написа:
Кой е тоя Чърчил? На тая дебела свиня, ако не бяха му помогнали американците ...., Хитлер е щял да го снима, с пура забита в задника му.



Чърчил е един от най-големите българомразци,
но той просто е играл за своята страна.

Къде са българските чърчиловци?
цитирай
19. joysii - 18. boristodorov56
09.04.2012 21:19
"Чърчил е един от най-големите българомразци,
но той просто е играл за своята страна.

Къде са българските чърчиловци?"
..................................
А, ето това щях да попитам и аз!!
Ама на нас ни дай само клюки и псевдопатиотизъм почиващ на измишльотини за отминала слава.
Отдавна е време да се докажем, да се реализираме като стойностни хора. Днес да го направим. Ама все не става.И никой не ни е крив за това.
Аристотелис има такова мнение за нас българите.За това не е виновен той , а ние - дали сме му повод и причини да ни мисли за такива, каквито ни описва в ЛС.
Няма лошо в това човек да сподели мнение.
Ако всички, които не говорят хвалби за българите отиваха в прокуратураааа,къде щеше да му излезе края? То...едно време беше така, през тоталитаризма - затваряха ни устите и никой не можеше да каже някои истини.
Този постинг е ....много шум за нищо. Така ми се струва.
цитирай
20. rumero - Не ми е ясно кого и за какво ще съдиш, ...
09.04.2012 21:33
Не ми е ясно кого и за какво ще съдиш,но като човек,живеещ от доста години на Запад, мога да кажа,че и сега в момента понятието "българин" е равносилно на престъпник!Да давам ли примери ?!Кои да ти избера от над стотици ?!
Aко на мен някой ми пише на "лични ",ще ми е под достойнството да го огласявам и да "орева" сайта с неговото съобщение!Всеки си има право на лично мнение и затова човeка ти е писал на "лични",а ти си постъпил като тези,които не искаш да бъдеш.
цитирай
21. анонимен - Абе
09.04.2012 21:48
Дреме ми на уро
цитирай
22. watchtowerman - Хипократ, Аристотел...Византийски номера. Най-си вече Кириак Стефчо.
09.04.2012 22:57
анонимен написа:
14. watchtowerman - Проявите на омраза и беззаконие трябва да бъдат изобличавани.

ХИПОКРАТ-До Г-н 14.
=====================================================
Г-н watchtowerman. Поклон пред преклонната ви възраст,но тези пристъпи на деменция не ви оправдават да се вживявате в ролята на Павлик Морозов от комунистическите си младини.

Но да си дойдем на думата...Деменция...Диагноза. Ученото си е учено - Хипократ, какво да правиш...Само че не ми предлагай вибратора си като терапия.
цитирай
23. watchtowerman - ". . . псевдопатиотизъм по...
09.04.2012 23:17
joysii написа:
"... псевдопатиотизъм почиващ на измишльотини за отминала слава.

Спасяването на българските евреи не е измишльотина, а уникална изява на българския дух, без аналог в историята на света...Унизяването и оплюването на този факт за мен е престъпление срещу човечеството. Защото, вместо да бъде оценен като образец на хуманност и поради тази причина да бъде опазен като планетарен модел за подражание, върху този държавнически акт постоянно се излива помията на невежеството и омразата, имаща за цел по-безпроблемното осъществяване на планетарния Холокост.
цитирай
24. анонимен - ХИПОКРАТ-До 22. watchtowerman
10.04.2012 20:49
Хипократ До Г-н 22. watchtowerman

22. watchtowerman - Хипократ, Аристотел...Византийски номера. Най-си вече Кириак Стефчо
====================================================
Г-н watchtowerman.
Поклон пред преклонната ви възраст,но тези пристъпи на деменция не ви оправдават да ме припознавате като Аристотелис,Кириак Стефчо и т.н.
Аз също така не си позволявам да ви наричам Юда,поп Кръстьо и там подобни. На ясно ли сме с това?
В нашата професия лекуваме 1-во чрез православна медитация,
2-ро профилаксис и алтенативна медицина и 3-то (в краен случай) с употреба на скалпела без упойка. Но подчертавам изрично в никакъв случай със сексуални играчки.
ШАЛОМ!


цитирай
25. watchtowerman - Православието говори за един грях на човешката душа - изпадането в ПРЕЛЕСТ.
11.04.2012 08:36
анонимен написа:
Хипократ До Г-н 22. watchtowerman

В нашата професия лекуваме 1-во чрез православна медитация

Не вие лекувате, а Господ! Ако Господ е решил да прибере душата на някого, лечението ви е 100% обречено на провал!
И много ме заинтригувахте с това лечение - "православна медитация". Къде успяхте да го изучите - в Магнаурската школа в Тибет, в будизма на Магнаурската школа в Москва, Лондон или отвъд океана?
цитирай
26. анонимен - ХИПОКРАТ-До 25. watchtowerman- Православието говори за ...
11.04.2012 16:17
И много ме заинтригувахте с това лечение - "православна медитация".
================================================
Нека Господ ви отвори очите за истината на Евангелието и Истинското Учение на Божието Слово.
АМИН ! , ШАЛОМ !


цитирай
27. watchtowerman - А сега де?! Имало
11.04.2012 21:06
анонимен написа:
Истинско Учение на Божието Слово

Значи има и НЕ-Истинско Учение на Божието Слово? Откога чакам някой, който е наясно с тези Истини и Не-Истини да разясни нещо...Хипократ знае, но дали ще си трае?!...
цитирай
28. zarenkow - Не разбирам защо се впечетлявате
27.04.2012 00:28
от думите на човек изпълнен очевидно с омраза и следователно болен. Нещо повече , който познава англичаните и още повече гърците едва ли не би могъл да помисли същото и за тях и то без омраза. Аргументи в изобилие .В общественото пространство прокламирането на омраза е наказуемо . В случая то излиза в общественото пространство не от създателя си , а за съжаление по един емоционален струва ми се непреценен начин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2276594
Постинги: 468
Коментари: 1662
Гласове: 10562
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол