Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2011 22:44 - Френският парламент отхвърли хомосексуалните бракове !
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 10559 Коментари: 27 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 15/06/2011


Не бива да се поддаваме на модни ефекти, каза депутат от управляващата партия !

Френското национално събрание, долната камара на парламента, отхвърли днес с 293 срещу 222 гласа законопроект на социалистическата опозиция за узаконяване на хомосексуалните бракове, съобщава Франс прес.

Всички депутати от левицата са подкрепили текста, а повечето депутати от десницата са го отхвърлили.

"
Не бива да се поддаваме на модни ефекти", каза депутатът от управляващия Съюз за народно движение (СНД) Мишел  Дифенбахер.

"
Ние сме против хомофобията, но не искаме да променяме облика и функциите на брака, който е институция,  натоварена да закриля по-слабия, на първо място жената", каза още той, цитиран от БТА.

Според социалиста
Патрик Блош, един от вносителите на  законопроекта, целта е била преди всичко да се прекрати дискриминацията.

Текстът се отнася за съжителството между хора от един и същи пол, а не за възможността те да бъдат родители, добави той.

inews.bg

 




Гласувай:
15



1. turb04 - И какъв е изводът като цяло - соци...
18.06.2011 22:52
И какъв е изводът като цяло - социалистите са педали, щом внасят такъв законопроект за защита :)
цитирай
2. raders - Браво на французите! Не ми е ясно ...
18.06.2011 23:03
Браво на французите! Не ми е ясно защо тези педерести искат непрекъснато да се шуми около техните проблеми. Щом искат да живеят заедно, никой не им пречи /човещина е и тяхна си работа в края на краищата/, но те искат непременно показност и да се ангажира едва ли не цялото общество с тях. Че и специални закони изискват - ама
че гадория!
цитирай
3. watchtowerman - Ами, естествено!
18.06.2011 23:10
Социалистите...Те са в съюз с всичко онова, което е против Християнството и неговите морал и ценности толерират настъплението на исляма, налагат с политически средства Дарвинизма, като забраняват изучаване на креационизма и интелигентния дизайн, съсипват семения съюз(брака) като поощряват извънбрачни модели на съществувание, и т.н. и т.н.
цитирай
4. watchtowerman - raders,
18.06.2011 23:18
по израженията на физионимиите на тая извън еволюционна, патологично паразитна форма на съществувание разбирам, че те с тези шествия всъщност се подиграват на обществото, от което грабят парите ония, които финансират тези мероприятия.
цитирай
5. denijane - Няма страшно, той бракът и без това ...
19.06.2011 00:35
Няма страшно, той бракът и без това изчезва като институция. Вече само гейовете и лесбийките искат да се женят. Останалите, просто искаме да ни оставят да обичаме, който си искаме и да не ни занимават с глупости. Така че за мен това решение на техния парламент няма никакво значение.
Даже по-добре. Макар вероятно гей-двойките да го приемат като поражение за тях, то всъщност е просто един тъжен опит да подчиниш времето на рамките на миналото. Това няма как да стане. От брака няма полза, освен в розовите мечти на малките момиченца. Или в съвсем не розовите мечти на големите момиченца и момченца, които си мислят, че държавата може да им гарантира любовта на другия.
Няма гаранции, деца. Всички сме свободни и избираме във всеки един момент. А подписът както се слага, така и се маха. Така че разликата е напълно илюзорна. Освен за адвокатите, разбира се, за които брака и развода са основен доход.
цитирай
6. dalida - Еднополовите бракове.....
19.06.2011 00:44
В Източна Азия любовни съюзи между мъже, най-често с голяма възрастова разлика, са засвидетелствани още от древността. В Китай, и особено в южната провинция Фудзян, където мъжката любов била широко възприета, мъжете често се обвързвали с юноши чрез сложни брачни церемонии. Отново там, през династията Минг, възрастни жени се обвързват с по-млади момичета чрез церемония.

По подобен начин стояли нещата и в антична Европа. Добре известно е положителното отношение към хомосексуалните контакти в Древна Гърция. Макар данните за официално сключвани бракове да са оскъдни, с положителност може да се твърди, че в Древна Елада и Древен Рим съществувала форма на обвързване между хомосексуалните партньори. Гледала съм филми с римските "сараи", Август и неговата свита и гуляите им. В гръцката митология също се срещат еднополови връзки. Тези хора просто са устроени така. Никой не е виновен за това им положение - генетично заложено, предполагат учените, но все още това не е доказано официално. Както бях писала в преден постинг, еднополовите бракове съществуват от много отдавна, историята познава много такива случаи.
цитирай
7. bardot - Не били хомофоби ? Ами, извинете, ...
19.06.2011 12:44
Не били хомофоби ? Ами, извинете, какви са те ?!
Хомосексуален или не, всеки човек има право на любов. Всеки човек я заслужава и ако иска да стъпи в брак, честно ли е да му бъде забранено ?! Къде отиде толерантността ? И точно Франция да го направи ...
Сексуалната ориентация не е показател за нищо. ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ СА ХОРА, но къде са им правата ?!
цитирай
8. raders - Не били хомофоби ? Ами, извинете, ...
19.06.2011 13:51
bardot написа:
Не били хомофоби ? Ами, извинете, какви са те ?!
Хомосексуален или не, всеки човек има право на любов. Всеки човек я заслужава и ако иска да стъпи в брак, честно ли е да му бъде забранено ?! Къде отиде толерантността ? И точно Франция да го направи ...
Сексуалната ориентация не е показател за нищо. ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ СА ХОРА, но къде са им правата ?!


За какви права говорим и кой им е отнел правата? Нека си правят каквото поискат /майната им/, само да не вдигат пушилка около себе си! На нормалните хора просто им е дотегнало от гадории; защо някой непрекъснато и демонстративно им навира посрания си задник?!
цитирай
9. balkanec - Психично болните
19.06.2011 16:58
трябва да се лекуват.
Най-доброто лечение за содомията е трудовата терапия в специализирани заведения като Белене, Аушвиц, Бобов дол и др.
цитирай
10. lambo - Левите политици, са леви и в секса
19.06.2011 17:11
Нищо не става от левите. Техните партии трябва да се забранят, защото разлагат и вредят на обществата
цитирай
11. watchtowerman - 8. golden - До,автора на блога
19.06.2011 19:34
Приятелю, аз съм извънредно широко скроен за да трия коментарии. Аз не командвам блога си. Преди време бяха ме тотално изтрили...Ако искаш свързвай се по други начини с мен, но мисли е действяй с презумпцията, че сме следени, контролирани, и включвани в най-различни "разработки" и "активни мероприятия".
цитирай
12. watchtowerman - Левите партии отиват към закриване...
19.06.2011 19:39
но така наречените "десни" не са техен действителен духовен антипод. Просто контролът и над двете идва от един и същи източник. "Дясното" идва в Европа и света! Но то не е Космическо, Божествено "дясно", антипод на сатанизма, то е част от системата на сатанизма.
цитирай
13. watchtowerman - 6. dalida,
19.06.2011 19:54
заквасена си твърде изобилно с ню ейдж епохата - завместителната теология от Изтока. Не смесвай различните духовни ситеми в едно и от тях да търсиш извод. Защото ПРОСТО ИЗВОД на тази база НЯМА. Божествената теология е ЕДНА, другото е подражания и имитация. В света всичко се БОРИ да ЗАБРАНИ, ПОДМЕНИ, ИМИТИРА Християнството, ОБРАТНОТО - Християнството да се идентифицира с имитациите НЯМА. Ракията "менте" съществува и хората я купуват с презупцията, че купуват ИСТИНСКА РАКИЯ. Истинската ракия я има "някъде". Но онези, що правят пари от замянатата на лъжата с Истината печелят.Същото е и при духовността... ИЗТОКЪТ НЕ Е Християнство ! СВЕТЪТ Е ПЛОД НА Християнската цивилизация и ценности и това "някои" искат да го променят и унищожат. Каквото и накъдето и да се погледне през вековете виждаме победата на Християнските ценности - за човека и света. Неизбежно е! Предопределено е! Защото е Божествено! Именно, защото е единствено Божествено...
цитирай
14. watchtowerman - 5. denijane
19.06.2011 20:09
Бракът ще изчезне като институция когато изчезне и БОГ. Бракът е Божествено определен и предопределен. Така че , не се бъркай в Божиите дела. Бракът е доказателство, че Този Който го е създал Съществува. Бракът не е сделка, а съюз , в който трета страна е Бога. Когато лишиш или премахнеш Бога в този "съюз", бракът престава да е "Брак" в неговата презумция. В борбата си за премахването на този "без-Божествен" "брак" сатанистите могат да си регистирират всякави победи. Но това са фиктивни победи, Първо премахнете Бога, а когато премахнете Бога, тогава се и хвалете с победи...
цитирай
15. watchtowerman - Бракът представлява
19.06.2011 22:32
"17. jan1jurnal - Ъъъъ?
19.06 21:52
Да ви пикам на стереотипите. Да пикам и върху Бога, да пикам:

"Ние сме против хомофобията, но не искаме да променяме облика и функциите на брака, който е институция, натоварена да закриля по-слабия, на първо място жената"

Как да не разрушават брака, след като те се борят за равенство? Нима може с друго освен с разрушаването на брака да се постигне паритетът между мъжа и жената? Да им пикая на демокрацията! Да пикая и на християнската ви (без)гледна точка! Да не говорим колко сте християни всички - плюскате и чукате на Коледа, като това е единствената ви цел!

А за гейовете - че защо те трябва да се съобразяват с нашата хетеросексуалност?"



онова биологично съчетаване на половете, което МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ, СЪЗДАДЕ ЖИВОТ, ПОКОЛЕНИЕ. Педерастията, гейството и разните му там разклонения в това отношение са полово стерилни, и следователно НЕ МОГАТ ДА ПРЕТЕНДИРАТ ЗА БИОЛОГИЧНО ПОЛОВО РАВЕНСТВО. От еволюционна гледна точка гейството и сие са патологична паразитна форма на съществувание, и по закона на еволюцията са обречени или да загинат, поради своята еволюционна безполезност за продължаването на вида, или да умрат, но ведно с донора, върху който паразитират - нормално биологичните двуполови организми С пикаене приятелю jan1jurnal поколение не се създава. А само воня...На тази воня й трябва да й се пусне само малко чиста вода, за да бъде отмита и да си отиде по направлението - във фекалиите на историята... На мен ми е пределно ясно смисъла на спонсорираното ви и режисирано извеждане в съществувание - да опикаете навсякъде, каквото можете - същността на вашата духовност и култура.
цитирай
16. estirbg - Бог категорично заклеймява хомосексуализма и щом Творецът ни е казал "НЕ!", спор и дебат не трябва изобщо да има по тази тема!!!
21.06.2011 20:08
Нека да ви припомня Неговата безкомпромисна забрана и тези, които не я знаят да коригират мекошавите си одобрителни мнения за "обратните" !!!
Левит 20:13
"Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях."

Левит 18:22
"22 С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота.
23 И с никое животно да се не съвъкупиш та да се оскверниш с него, нито жена да застане пред животно, за да се съвъкупи с него; това е мърсота.
24 Не се осквернявайте ни с едно от тия неща, защото с всички тия се оскверниха народите, които Аз изпъждам отпред вас."
цитирай
17. monarchism - От известно време си мисля, че на...
22.06.2011 11:39
От известно време си мисля, че надеждата на Стара Европа е във Франция. Десните в Германия са тотално унищожени.
цитирай
18. watchtowerman - Десните се завръщат в Европа...
22.06.2011 16:26
Финландия, Дания, Унгария...Управниците в Унгария приеха Конституция оснавана на християнските ценности и защита на традиционния брак и семейство.
цитирай
19. monarchism - Така е, но е нужна страна с по-голямо ...
22.06.2011 17:25
Така е, но е нужна страна с по-голямо геополитическо влияние, т.нар. "Велика сила", която да тръгне по десния път, а по-малките да я последват. От европейските държави Франция е ключът към завръщането към дясното.
цитирай
20. bardot - Не били хомофоби ? Ами, извинете, ...
23.06.2011 01:48
raders написа:
bardot написа:
Не били хомофоби ? Ами, извинете, какви са те ?!
Хомосексуален или не, всеки човек има право на любов. Всеки човек я заслужава и ако иска да стъпи в брак, честно ли е да му бъде забранено ?! Къде отиде толерантността ? И точно Франция да го направи ...
Сексуалната ориентация не е показател за нищо. ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ СА ХОРА, но къде са им правата ?!


Съжалявам, обаче какво Ви дава право да ги определяте като ненормални хора ? Хора са, живи същества. Нормални, при това. И всеки нормален човек има право да се ожени/омъжи ако пожелае.

За какви права говорим и кой им е отнел правата? Нека си правят каквото поискат /майната им/, само да не вдигат пушилка около себе си! На нормалните хора просто им е дотегнало от гадории; защо някой непрекъснато и демонстративно им навира посрания си задник?!

цитирай
21. анонимен - eYDlQdXc
03.07.2011 12:58
Superbly illiumnating data here, thanks!
цитирай
22. анонимен - zWQcQkWRMyF
03.07.2011 13:02
You really saved my skin with this infmoration. Thanks!
цитирай
23. анонимен - BmRQxAvGyGaMhmI
03.07.2011 16:41
I'll try to put this to good use immeidaetly.
цитирай
24. анонимен - YbTZIMgC
03.07.2011 20:35
Haha, shouldn't you be charging for that kind of konlewgde?!
цитирай
25. watchtowerman - Длъжен съм да преведа английските енонимности:
03.07.2011 21:49
24. Превъзходно за илюминантските  данни тук, благодаря.
25. Ти наистина ми спаси кожата с тази информация. Благодаря!
26. Ще се опитам да поставя това добро използване незабавно.
27. Хаха, не трябва да ви се таксува за този вид знание.
цитирай
26. анонимен - WqpYptHNNenF
04.07.2011 01:09
Wow, this is in every respect what I neeedd to know.
цитирай
27. анонимен - PDxXcYAgKxCNJlHYJjK
04.07.2011 07:02
You have shed a ray of ssunhine into the forum. Thanks!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265442
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол