Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2010 12:01 - На 16 юли 1969 излетя "Аполо-11"
Автор: watchtowerman Категория: Политика   
Прочетен: 10483 Коментари: 7 Гласове:
4





 

    На 16 юли 1969 г. от космическия център Кейп Кенеди - Флорида, излита "Аполо 11", чиято мисия е да достигне Луната .
   Н
а 20 юли 1969 година се сбъдва древната мечта на земната цивилизация – Човекът стъпва на Луната. Американският астронавт Нийл Армстронг, а петнадесет минути след него и колегата му Едуйн, по прякор Бъз(Buzz), - Олдрин оставят първите човешки стъпки по лунната повърхност.

           image  

                     Първата лунна стъпка

       Преди да монтират сеизмограф

image


   и лазерен отражател 

image
           
(отварям скоба, някои казват, че американците не са кацали на Луната, но това не пречи на големите астрономически обсерватории да ползват лазерните отражатели за да определят разстоянието до нея с точност до сантиметър, монтирани тук, от същите тези „мними” посетители на Луната)

      и да съберат 21 кг лунни образци, астронавтите имат важната задача – да извършват ритуал по “връчване” на акредитация като първи посланици от Земята. Поставят паметна плоча от неръждаема стомана с гравиран надпис:

"Тук хора от планетата Земя за първи път стъпиха на Луната. Юли 1969 г. след Христа. Ние дойдохме с мир от името на цялото Човечество"

с подписите на Армстронг, Колинс, Олдрин(отляво надясно) -

 image
    
                                      екипажа на Аполо-11;

       на президента на САЩ Никсън, на 73 държавни глави, на представителите на американския Конгрес, Белия дом, Сената и НАСА, включително и съветски медали в почит към загиналите съветски космонавти - Гагарин(27 март 1968г.) и Комаров(24 април 1967 г.).

image
    
Култовата снимка, която Армстронг прави на Олдрин

   Доставеният лунен материал е изследван и някои резултати са необичайни. Например, че е преминал през процес на “стопяване” - въздействано му е с температура 100(сто) пъти по голяма от тази, причинена от слънчевите лъчи, които през лунния ден нагряват лунната повърхност до +130 градуса по Целзий. Загадката се задълбочава, когато следващите мисии на “Аполо” доставят лунен грунд от други места на Луната, който е без подобни “топлинни” въздействия.  

    Изненадващ факт е и дебелината на лунния прах. Предварителните изчисления, правени на база на еволюционната теория, която счита възрастта на Луната над 4 милиарда години, предполагаха този слой да е в порядъка от 5 до 15 метра. Оказа се, че дебелината е между 3 до 15 сантиметра! Което означава, че Луната е на не повече от 20 000 години. Двайсет години по-късно „научните” изследвания бяха коригирани и намалени хиляди пъти.  

    Но това, което разтърсва участващите в проекта “Аполо” е онова, което продължава да е засекретено - Срещата на първите, кацнали на Луната, астронавти с Прояви на Неземен Разум.

    Армстронг и Олдрин наблюдават и филмират кацнал в близост до тях ДРУГ космически апарат – пурообразен, с дължина 1,5 км. От него излитат по малки – кълбовидини и дискообразни обекти, който, след като прелитат над земния лунен модул “Орел”, се завръщат в кораба-майка. 

     Астронавтите са така шокирани, че имат намерение да прекратят мисията. Като става ясно, че Неземните не са враждебно настроени към дошлите на Луната земляни астронавтите - поуспокоени, пристъпват към излизане. Обаче, преди да напуснат модула Армстронг и Олдрин извършат НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО по плана на мисията деяние - правят Свету Причастие, Евхаристия. Знак на пречистване и преклонение към Бога на Библията и Християнството, защото са с ясното съзнание, че са на Свята, Божествена, неосквернена от човека територия.

                  image
          
Потирът, с който се извършва „лунното Свето Причастие

   Този акт е основание за сериозни изводи. Астронавтите на “Аполо-11” пренебрегват инструкциите за да се преклонят пред Авторитета на библейския Бог 

   В ефира прозвучава гласа на Олдрин – презвитерианец: "Хюстън, тук е Орел. LM пилот говори. Бих искал да помоля за минута мълчание. Искам да приканя всеки слушател, който и да е, където и да е, да размишшлява за момент за събитията от последните няколко часа и които посвещавам като благодарност за неговия индивидуален житейски път”.

  Олдрин по-късно пише: „Отворих малкия пакет с принадлежности, съдържащ хляба и виното. Налях виното в потира. При една шеста от гравитацията на Луната виното бавно се извиваше и елегантно се изсипваше във вътрешността на потира. Започнах да чета Светото Писание:

    ”Аз съм лозата, вие – пръчките. Който пребъдва в Мене, и Аз в него, той дава много плод, защото без Мене не можете да вършите нищо” – Евангелие от Йоан 15:5.


 

    В миналото, цитирането на Библията в ефир от страна на някои астронавти, е създавало проблеми за НАСА. Известната атеистка

 

                                             image


                                             Madelyn Murray O"Hare


 

     предизвиква съдебен процес срещу НАСА, заради това, че екипажът на „Аполо-8” чете Библията, докато обикаля земята навръх Рождество Христово. Американското списание „Life” определя Madelyn Murray O"Hare като „най-мразената жена в САЩ”.

   И как г-жа Madelyn Murray O"Hare и съмишлениците й реагират на луннатаЕвхаристия, извършена от астронавтите? Поради факта, че земната юрисдикция няма правна сила на Луната. то атеистите имат възможността да „хапят“ - задействат държавната правна машина, чрез която изискват от завърналите се астронавти да  попълнат митнически декларации, и да проверяват багажа им за забранени за внос предмети и стоки – наркотици, оръжие и прочие, защото влизат от „чужда“ на САЩ територия. Оттук насетне всички завръщащи се от Космоса астронавти вече са принудени да спазват тая "атеистична" правна щуротия, което е валидно и до днес!
 

    След Евхаристията астронавтите вече са психически готови да излязат на повърхността. 

    Армстронг слиза по стълбичката. Продължително се колебае на най-долното стъпало. Сърцето му бие с 143 удара в минута. Какво го чака?! Няма връщане! Стъпва на лунната повърност. За историческия момент е заучил думи, но устата изговарят други:

    ”Една малка крачка за човека – един голям скок за човечеството 

     Час по-късно из ефира отново се разнася библейско слово. Олдрин декламира част от Псалм 8:

 

    ”Кога гледам Твойте небеса, дело на Твойте пръсти, луната и звездите, които си поставил, казвам си: Що е човек, че да го помниш”. 

    Срещата на Луната предизвиква инициативата на “християните” в проекта “Аполо”. “Apollo Prayer League”( “Съюз на Молитвата“, съставен от инженери, администратори и астронавти) взима решение - следващият полет на “Аполо” да остави на Луната Библията на микрофилм и метална плоча, върху която да се гравира пърият стих, с който започва Библията:

 

    ”В начало Бог създаде небето и земята”.

 

   Земно Послание към Неземните, че земляните – ясно и задълбочено, Ги идентифицират като Бога на Библията. И същевременно Знак на Почит, Уважение и Благоговение.

   Поради грешка в бордовия дневник мисията на “Аполо-12” (14.XI.1969г.) не успява да остави Библейското Послание на Луната. 

   Екипажът на “Аполо-13”(31.I.1970г.) има в плана си същата задача. Но поради екзплозия на борда по време на полета им към Луната, астронавтите имат единствената възможност да се завърнат незабавно на земята. 

    На астронавта Едгар Митчел, от “Аполо-14” (31.I.1971г.), е възложена персоналната задача, при успешно кацане на Луната, да “предаде” земното Послание.

                                                      image

                            
Едгар Митчел

    На 5.II.1971г. лунният модул “Антарес” каца в района на лунния кратер „Фра Мауро”. И астронавт Митчел успешно завършва мисията по “връчването” на Библейския земен Отговор.

    Лунният кратер „Фра Мауро” като място, където да бъде оставено земното Послание, не е избрано случайно. Тук, на 26 ноември 1956г., астрономът Робърт Къртис(Robert Curtis) наблюдава светещ “малтийски” кръст, който успява и да фотографира. “Всяко рамо от този кръст беше с дължина от няколко мили. Те бяха не само еднакво дълги, но и се пресичаха под прав ъгъл .

   Нещо загадъчно и многозначително се случва и с екипажа на мисията на “Аполо-15”(26.VII.1971г). Когато се завръщат след продължило 6 часа изследване на лунния разлом „Хедли”(а там те откриват и изкуствено съоръжение – мост през разлома) астронавтите с изумление констатират, че подът на лунният модул е залят с десетки литри вода. Навлязла е отвън, прониквайки през пролуките на разхерметизиралия се модул. По съвет от Земята астронавтите изгребват водата с помощта на опаковки от храната. Земляните са удивени и от факта, че при пълен вакуум и космически студ(-130 градуса Целзий) водата нито се изпарява, нито замръзва. 

    На 7 март 1971г. приборите оставени от мисиите на “Аполо-12” и “Аполо-14” – сеизмографи и йонни детектори, регистрират сигнали. Скоро от недрата на Луната изгригва струя нагорещена пара. Водните пари от този лунен гейзер, който действа в продължение на 14 часа, се разпростират върху 225 кв километра площ.

 

   Това, че на Луната има вода съвсем разклаща първоначалните – еволюционни, представи за “естествения” спътник на Земята. Натрупването на факти, изследвания, анализи и мнения все повече затвърждават "изкуствения" произход на Луната.


    През 1963 г. астрономи от Флегставската обсерватория в щата Аризона наблюдават на Луната 31 гигантски светещи, движещи се обекти с дължина 5 км и ширина 300м. Движението се извършва в строго геометрично подреждане, като същевременно между тях се движат по малки обекти с диаметър 150м.

   Астронавтите на "Аполо-10" правят уникална снимка (AS10-32-4822) на обект с размер 1,5 км, наречен от тях "Замъка", който виси на височина 14 км над лунната повърхност и хвърля отчетлива сянка върху Луната. 

       image         

 
 

   Вижда се, че е съставен от няколко цилиндъра и голям свързващ компонент. Прави впечатление прозрачността на отделните тела. 

  Още няколко “избягали” от секретност снимки. Следват два лунни ТЕХНИЧЕСКИ ОБЕКТА - № 1 и № 2.

                        image              
 

   Отговорът на НАСА е, че обектите са подобни на валчестите камъни, търкалящи се из някои пустинни местности на земята, по причини на вятър, земетресение и т.н. Но:

-         земните, търкалящи се камъни се “пързалят”, защото са върху твърда повърхност, а лунните обекти са поне в 10 см слой космическа прах.;

-         земните са от няколко килограма, докато размерите на лунните са около 25м за №1, и 10м – за №2, което дори и при седмократното олекотяване на Луната, са хилядократно по-тежки от земните образци.

 

   Ако обект № 2 дава основание да е валчест, поради следата, която оставя след себе си, то обект1 не е – следата е несиметрична, което говори за претъркаляне. Освен това, и двата обекта преодоляват наклони, а не са само в процес на спускане. Особено ясно това личи при обект2 - той ПРЕОДОЛЯВА стръмнината на кратера за да ИЗЛИЗЕ извън него, маркирано с правоъгълника.

    Следващата снимка показва „браздата” Aridaeus, дълга 250 км, приличаща на следа от техногенен произход.

  image    

 

     Снимки на:

image  

                „Квадратни” лунни кратери

image     

Фрагмент от „квадратен” лунен кратер

image 

Шестостенни” лунни кратери



 image

Лунни кратери с „идеална” окръжност

 

   Набива се в очи гладката външна и вътрешна повърхнина. Изключено е да е следствие от вулканична дейност - няма и следа от натрупване на лава нито вътре, нито отвън. Да е следствие от удар с метеорит? Да, ако е паднал фронтално. Защото, ако е ударил лунната повърхност под ъгъл, окръжността на кратера няма да е с тези  идеални пропорции. Но, ако е паднал фронтално неизбежно е да има натрупване, издигане на лунна материя по периферията. Което не се наблюдава. По-скоро метеоритът трябва да е бил сфера и при съприкосновението си с лунната повърхност леко да е оказал натиск, след което да се е върнал обратно към Космоса, все едно, че е бил гумена топкаА такива лунни кратери - с „идеална” окръжност - много.

   Следващата снимка от Луната показва „изкопни” работи в кратера Коперник.

                              image    
 

 

    Такива „изкопни” работи се извършват и на земята. Само, гдето параметрите са различни - диаметърът на лунният кратер Коперник е 93 км. А и лунната техника не се вижда...Нещо интересно и загадъчно - на лунната снимка от кратера Коперник, на хоризонта се вижда кулообразен, светло-прозрачен обект. Обектът е в средата на хоризонта

    А следващата снимка е от „обратната” страна на Луната, онази, която остава винаги невидима откъм земята.
 
image     

     На Лунатакипи” РАЗУМНА ДЕЙНОСТ. Това се признава:

Артър Кларк:

   Даже, ако 99% от Луната е съвършенно стерилна, има там малки “оазиси” със свой собствен микроклимат, и това не би трябвало да се отрича. И ще бъде грешка да се предполага, че формата на живот, съхраняваща се на Луната, е примитивна.”

    Астронавт Юджийн Сернън, командир на мисията “Аполо 17”: 

   Може би Луната би могла да ни разкаже за съществуването на някаква прастара цивлизация, която въобще не се намира на Земята. Навярно не се намира и на Луната, но със сигурност е в нашата галактика”.

 

21 март 1996 г на брифинг в Националния прес-клуб във Вашингтон учени и инженери от НАСА, участващи в програмите за изследване на Луната и Марс, съобщават за резултатите от получената информация. Обявено е, че на Луната съществуват изкуствени структури и обекти с техногенен характер.

Показани са видеофилми и снимки, направени от американските астронавти, изпълняващи мисии по проекта „Аполо”. На зададени въпроси защо тази информация не й е дадена обществена гласност, говорителят на НАСА отговаря:

Преди двадесет години беше трудно да предузнаем как ще реагират хората на съобщения за това, че някой е бил на Луната или е в наше време. Освен това имаше и други причини, извън НАСА”.

 

    Монтираната научна апаратура на Луната от мисиите на „Аполо“ предоставя информацията, че по време на сблъсъци на метеорити с лунната повърхност, лунните недра реагират като гонг. Това означава, че на дълбочина 30-40 км луната материя преминава в такава плътност, каквато е характерна само за металите – желязо, титан, берилий, молибден, итрий. Под тази метална обвивка следва празно пространство, кухина.

   Съществуването на метална броня обяснява защо на Луната няма кратер по-дълбок 4 км, макар изчисленията да показват, че при падане на метеорит, дълбочината на кратера трябва да е 5-6 пъти по-голям от диаметъра на повърхността. А на Луната има кратери с диаметри над 150км, 200км...

    Наличието на свръхтвърд метален корпус под повърхността на Луната допълва изнесените до тук факти. Те дават основание на много учени да отстояват мнението за изкуствения произход на обекта, наречен от земляните „Луна“.



 

 http://vbox7.com/play:f3a0ac2a

 



Тагове:   юли,   -11,


Гласувай:
4



1. анонимен - За заблудата и нейния "живот"!
16.08.2010 16:00
Уважаеми господине,
Може би Вие си давате достатъчно адекватен отговор на няколко любопитни обстоя
телства,свързани със снимка 2 "Преди да монтират сеизмограф":
1) В дъното на снимката,където е очетано "небето",т.е Космоса(част от него),на съ-
щото "небе",липсва каквато и да е звезда.Макар и само една,макар,че би трябвало
да личат повече от десет такива.
2)Знамето на САЩ се вее "победоносно" над повърхност,над която липсва атмосфера и оттам вятър,вместо под влияние на лунното привличане,макар и 6 пъти
по-слабо от земното,да виси надолу.
3)Стълбит на знамето,лунния модул и панелите на преден план очертават сенки надясно на снимката,а космонафтът,който е с гръб към наблюдателя на снимката е със сянка къ гърба си.

Интересни неща!!!Много интересни!!!Явно не са били доизпипани в киностудиите
на Холивуд!
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ,ВЯРВАЩИ!
цитирай
2. watchtowerman - Анонимни приятелю!
16.08.2010 21:41
Трябва да обясниш как във филмовото студио се е появил вятър, който е развял знамето.
Знамето се разклаща, обърни внимание - защото астронавтът се опитва да забие по стабилно дръжката , на която е закрепено знамето.
Искаш да се виждат "звезди". Ти виждаш ли звезди, когато грее слънцето?!
Приятно вярване, приятелю!
цитирай
3. анонимен - за луната
05.10.2010 09:34
Би могло още снимки да се качат и хубаво да се опишат космонавтите.
цитирай
4. анонимен - Всезнаещите...
06.11.2010 14:02
Анонимния от 16 Август има слаб правопис, поради което въобще не обръщаме внимание на титаничните му съждения, които освен това са само copy & paste.
Обаче цялостно развитата теория за изкуствения произход на луната и палитрата от пълзящи технологии по нея...
Ама моля, Ви. Как така това ще е само скална топка обикаляща земята.. Разбира се, че е нещо повече. Та ние не сме тук напразно. Тя се отдалечава малко по малко като изтичащи песъчинки в пясъчен часовник и отброява времето в което ние трябва да отключим тайната и да се евакуираме от умиращата ни планета или нещо подобно. За това има и книга и филм. Или е била дома на нашите конструктори, обслужващи волята на съответно човекоподобен всевишен разум. Естествено!
Човекоподобен, защото хората познават само нещата които са срещнали и с които са имали време да свикнат и приемат. Така и всичките тези теории са чудесна проява на начина по който хората търсят изход от неоправдания си статут на животни. Красиви и пленяващи. Вече не толкова плашещи като историите за караконджули и самодиви. Еволюирали, интелигентни теории, базиращи се на науката която корят : ) Много е симпатичен начина по който се дърпаме като малки деца.
П.П. Искам да отбележа, че съм против смелите заключения и крайното отрицание. Иначе се чувствам по-спокоен, че астронавтите са провели Евхаристия. Човек винаги трябва да е благодарен и признателен на провидението. Да се чувства като част от нещо голямо.
цитирай
5. watchtowerman - Настоящата тема е свързана с:
11.11.2010 11:49
http://watchtowerman.blog.bg/history/2010/09/04/misteriia-kak-lunniiat-krater-lin-stana-fobos-spytnik-na-mar.600583

Двете разширяват кръгозора за случващото се извън пределите на земята.
цитирай
6. анонимен - отговор
05.04.2012 20:05
Човекът прав, поради много причини - това е изкуствено нагласена снимка много преди истинското кацане на Луната. Старателно погледнете сенките на обектите и по специално липсата на такава от краката на Модула. Пак погледнете ъгъла на сянката хвърлена от лявата слънчева батерия на мини робота и "астронавта":)
Руснаците са първите, но дават много жертви по пътя и там.
И накрая има само едно:
Истинският звукозапис не е на Армстронг, друг е човека, но произнесъл единствените истински думи "Господи, Те са тук!" Това е нещото, от което натам няма смисъл да се задълбавате. Всичко е ясно. Едно окриване на истината за нас и всичко, което ни заобикаля.
цитирай
7. pando - Отдавна не вярвам
13.01.2017 19:57
На салатите на НАСА. Това са холивудски истории за повдигане на морала. Няма нужда от лазерни отражатели,защото лунната повърхност отразява много добре. И второ-Земята се върти около оста си със 400 метра/сек. Луната се върти около Земята със скорос 1км/сек и извършва много сложни движения около оста си /балет/-balancier,libration. И при това положение трябва да се уцели "отражател" от 0,25 м2?
На всичкото тогоре НАСА са "загубили"оригиналните фото материали? Ако си идиот-вярвай.
Ако чистосърдечно търсиш истината/и не си платен пропагандист/ виж моля ти се:
"mensonges/lune/lune.html
И също за да видиш балета на Луната- astrosurf/toussaint/lunatique
А така също на ютюб държането на "астронавтите"след връщането им от "луната".
"La honte de Neil Armstrong". Тежко е да се носи голяма лъжа. Пред камерите гледат като малки деца хванати на място след извършена пакост...Защо?
Пръстените на Ван Ален да ти казват нещо?

Има още за "възкръснали"астронавти след катастрофата на совалката-първата....
Ако ми отговорите ще ви дам ютюба за тази невероятна история/шарлатания/.

Забележете още че няма координати на "прилуняванията",дори на гугъл мун.
Може да правят снимки на Марс,а не могат да направят снимки на Луната със ровера,стойката на лунния модул и "следите"от разходката...
Да направят снимки и дискусиите ще престанат. Не могат или не искат???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265639
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол