Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2017 10:10 - НААКТИВИРАН ОТ ЦЕНТЪРА?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1545 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 25.03.2017 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                    НААКТИВИРАН   ОТ  ЦЕНТЪРА?

 

    Гледах в социалните мрежи клип с българския Саддам Хюсеин /Валери Симеонов/ и с Каракачана. Развъртяли се бяха по обединена патриотично-демократична линия, изкристализирала под формата на отечествен фронт за национално спасение. На границата с Турция бяха, да спасяват България от най-страшното нещо, изборните туристи. Питаха ги защо идват, защо се месят в работите на чужда държава, казваха им да се връщат в Турция. Но не ги питаха защо през 1989 г.  след подписване на декларация в ДС, че се отказват от имотите си и от полагащато им се като пенсии за прослужени години в България получаваха разрешително да заминат на екскурзия за един месец в Турция. Този срамен зда България акт спрямо българските турци, наричан тогава ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ, сега се прилага в актуализиран вариант, заподмятван в медийното пространство като ИЗБОРЕН ТУРИЗЪМ. Приказът за насилието над българските турци тогава дойде от Москва, в лабораториите на ДС той бе наречен ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС. В него бяха включени образовани турци, агенти по лнията на ДС на Москва като Павел, Сава и още стотици, а може би и хиляди други, днес ведущи фигури в задкулисието, което управлява страната ни. След малко ще поясня от къде идва сега приказът за това отношение към тези нещастни и необразовани хора, които отново политиците от Българи Москва и Турция унижават, за да извлекат политически дивиденти от нещастието им.

      В блога си имам хиляди снимки за последствията от този нечовешки ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС, замислев в Москва и проведен от ДС. Това „възраждане” доведе до обезлюдяване на Изтчните Родопи, до превръщането им от градина в полупустиня, до загуба на работна сила за България в най-непривлекателните сектори, където работата е много тежка. Политиците от Москва веднага след 1989 г. вместо да се засрамят с делото си, извлякоха полза и от това нещастие на хората. Пак по техен приказ, приложен тук от Луканов бе образувана партия ДПС, която уж ще защитава правата на нещастните турци, но в действитерност ще бъде мекере на Москва. Само че това турците, останали в България го разбраха и гласовете им за ДПС намаляха драстично. Компенсираха недостига с продажния цигански вот, но вече и той не достига. Освен това се стигна и до разцепление в ДПС, като отцепилата се част от него е протурска и се нарича ДОСТ. Получи се кофти за оставащата в ДПС московска съставка, защото тя намалява, а с това и тежестта на Москва в парламента ни – част от електората - нейно мекере в парламента ни, прикриващо се зад паравана ДПС, а по същество - част от БСП, бе загубена за Москва. За тези избори ДПС е много важна „партия”, защото ГЕРБ и БСП ще получат равен брой депутатски места и в коалиция БСП-ДПС /говорим ДПС, понимаем БСП/ отново България ще я управлява Кремъл.

   Задачата според мен е ясна – Кремъл организира в България чрез своите партии от типа Марин Льо Пен, прикрити зад патриотизЪма и национализЪма /те са по линията на Жириновски/ атака срещу тези, които идват от Турция за да отцепят част от подкрепниците му. За целта са разиграни на шахматната дъска две тежки фигури / топ и и кон – Саддама и Каракачана/, посредством  които Москва имитира ситуации, вменяващи несигурност и опастност за България по вина на Турция и напомня за небоходимите ни както слънцето и въздуха за всяко живо същество връзки с нея, за да ни пази този път от турците /б. м. преди ни пазеше от капиталистите/. Москва именно, а не ЕС и НАТО, тя ще ни спаси от Ердогана, манафът анадолски, дето го е наеректирал срещу нас.

 

    Това са мои предположениия, но за да добия представа за истинските режисьори и изпълнители, ползвах отново програми от Центъра, до които като бивш преподавател в Центъра имам достъп от висотата на ранга си – мога де тегля декласифицирана информация до степен 6А. Спрях се на програмата за разшифровка на обекти със задни или долни мисли. В случая се сезирах върху българският Саддам Хюсеин и Каракачанът. Не въведох данни за Каракачана, защото той е ясен – прилича едновременно на паметник, но и на наркозависим, съдейки по цвета му и непрестанното прибавяне на нови към старите му килограми. Прибавянето на нови килограми е полезно за мъжете, защото мозъкът им остава в точно опрееделено съотношение спрямо телесното им тегло, което означава, че стават по-умни. Аз му симпатизирам, защото откакато извършиха липосукция на езика му и идтеглиха от него към кило лой, вече му и разбирам като заговори какво казва. Саддама обаче го вкючих за разшифровка и след 0,3141сек машината написа  точната причина за изявите му на границата с Турция:

 

   НААКТИВИРАН ОТ ЦЕНТЪРА!!!

  Програмата извади и любимата пеесен на Саддама, която той си тананика от дете:

https://www.youtube.com/watch?v=cXAc97WSN3k 

 Поздравявам го с нея. И едно мнение:

 Ако някога някъде решат да правят филма за Саддам Хюсеин, нека попитат мен кой е най-подходящият за изпълнение на главната роля.

Втори такъв нема!

 

    Послеслов:

    Източните Родопи са мой туристически регион, който рекламирам за посещения заради историческите им и културни паметници. Пред очите ми в момента е Дяволският мост до Ардино. Останките от траките по скалите въдхновяват, за да ги посетя аз съм преодолявал много големи трудности и опастности. Източните Родопи са място на борба между религии, те са история, докато Западните Родопи са само география. На този регион римляните са отделяли голямо внимание, съдейки по пътната мрежа, построена там от тях.  Пътищата им са предимно стратегически, шроки само 80 см. и много рядко има дере, по което да не се изкатерва такъв път до билото на рида. Тези пътища по-късно стават причина планината да се засели от отсядащите по тези земи номади – пътуващи със стадата си животновъди, дошли тук чак от Кюрдистан. Гледайки предавнето по телевизията за турците по Източни Родопи камерата улавя по малко от околността на селото. Почти няма такава, която да не разпознавам, защото си имам репери, които помня.

     Аз не крия, че съм голям приятел с турците, имам предвид хората, които работят от тъмно до тъмно, а не политиката на Ердоган, който е същият като Путин - неоимпериалист, заразен с гигантизъм, който е така страшен, както брадатата спирохета на Маркс. Турците винаги са ми оказвали внимание в планината. Аз пък натоварвам в колата при пътуванията ми по Източни Родопи старите ни дрехи и други неща и ги оставям на тях. В края на април ще пътувам отново натам, този път отивам в дела Гюмюрджински карлък /Снежник/.

    Това, което сторва Саддама няма да попречи на отношенията на българските турци с нас. Те може да са неорбазовани, но могат да различават   истината от лъжата. Да посещавам техния регион, Източните Родопи, аз нямам никакви опасения. Защото имам и една допълнителна еекстра – мен турците, конете, жените и кучетата много ме обичат. И таз обич е споделна…




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12149964
Постинги: 4532
Коментари: 10746
Гласове: 18293
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031