Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2017 11:19 - Къде е златото?-Златото и Новият Световен Ред 3
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 519 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

„Lehman Brothers“, кризата и борбата за златото


На 15 август 2008 г. започна сагата „Lehman Brothers“ – банката, която повлече след себе си световната икономика, по известни в Испания като „los hijos putas, които прецакаха всичко“. Вярвайте ми, тук нещата се срутиха за отрицателно време... просто 5 телевизии казаха, „въй криза!“ и всичко се прецака – държавата влезе в рецесия, банките спряха кредитите, заради което се срина сектор строителство и повлече след себе си десетки други отрасли, които доведоха стотици хиляди души до оцеляване на помощи. Мега изкуствено!!! Политиците въвлякоха държавата в още по-големи дългове, продадоха голяма част от златният резерв, и започна финансирането на частни банки с публични фондове (пари от данъци и такси, нашите шибани пари, с които финансират частни банкери, за последно спестовната каса на Мадрид получи 2 милиарда евро публични фондове, за да не фалира и забележете – да възстанови кредита! Тоест да ни върнат нашите пари обратно но с 11% лихва...) а извинението им е както винаги: „Брюксел така го изисква“, „щом живеем в общо пространство ще трябва да спазваме нормите“. Кой създава нормите бе, копелета?


Световната криза се задълбочава все повече и повече за средната и работническата класа... Много странно нали? Да не би пък да затягат обръчите? От друга страна статистиките, поне в Испания, говорят за това, че 32-те фамилии (тук те са толкоз и това си се знае и няма никъв проблем...) собственици на испанския бизнес владеещи 75% от икономиката на страната, са станали двойно по-богати, докато 50% от младото население (до 35 години) е без работа и без никакви перспективи за бъдеще, повече от 400 000 младежи, голяма част от които току-що излезли от университетите, са емигрирали за последните 2 години, и в Испания има цели общини, чието население оцелява благодарение на помощи.

Самоубийствата тук заради безсилието провокирано от невъзможността да се изплащат ипотечните кредити са вече нещо прекалено често срещано, създадоха се цели организации заради това, и все още няма нито една банкова институция с повдигнати обвинения, няма и да има. Хората не издържат наглостта на банкерите, а държавата ги защитава, защото те са шефовете на президентите и министрите, въпреки че самата конституция казва в прав текст: „суверенитетът на Испания лежи върху волята на испанският народ“. Къде по дяволите е истинската икономика тогава? В чии ръце е? Защо има толкоз много идиоти, а патроните все не достигат?...

Както добре знаем елитистките групировки нямат проблем когато става въпрос за кризи, и не за друго, ами защото те самите ги създават изкуствено. Има един съвсем неслучаен пример от преди 2008 г. – Ватикана. Около година преди „Lehman Brothers“ да фалира, банката на Ватикана, наред с агента на фамилията Ротшилд, Джордж Сорос (човекът, който открито финансира анти-български проекти в Македония, Турция и Гърция) и принадлежащите му компании, сключват милиардерски сделки със злато, тоест изкупуват огромни количества злато от частни и държавни резерви, а щом има политици, които позволяват това да се случва, значи нещата наистина вонят, и когато казвам вонят изобщо нямам предвид на рози... В Испания масонът Сапатеро удари подписа и продаде една сериозна част от златния резерв на испанската държавна банка. Е как след такъв обир да не се иска „помощ от Европа“? Как няма да има „мисия спасете Испания, Гърция, Ирландия, Португалия, и т.н.“ с огромни дългове, когато едната изключително важна за икономиката разменна монета, тоест златото, я няма? Коя телевизия затръби за тези случаи? Нито една, и е логично да е така, за тях е по-важно вие да сте концентрирани над живота на Кристияно Роналдо... За тях е важно вие да вярвате, понеже телевизора така ви казва, че Гърция ще бъде спасена като дългът й бъде удвоен, тоест държавата има над 200 милиарда дълг, а те искат още виртуални кредити „за да я спасят“... Ми копелета, не е нужно човек да е завършил банково дело с практика в лондонското сити, че да се досети за дълговата система, в която дългът и забатачването нямат край и са основен механизъм на присвояването на цели държави, и на всичкото това с виртуални, а не реални ресурси, защото я да се питаме, какво произвежда Гърция? Има ли в Гърция петрол, природен газ, ценни минерали в голямо количество? Няма нали? Някой ще каже сега „ама в Гърция туризма е много силен отрасъл“, е да ама не, защото туризмът сам по себе си зависи от други отрасли на икономиката... той е само един отрасъл, едно колелце от цялата машина.

Всичко това разкрива замисъла зад цялата демократична дандания по света – елиминирането на държавите и уеднаквяването на абсолютно всичко.

Предлагам ви сега, наръчник по разрушение на народи и държави, това има връзка и със златото, именно златото стои зад „камуфлажните елементи“, с които ви отвличат вниманието.

В утрешният ден, когато тази система се срине и виртуалните пари престанат да текат като река, ще се види ясно кой всъщност разполага с нещо, и това ще бъдат държавите имащи капацитет на производство, или такива, в които природните богатства не са рядкост, тоест тези разполагащи с реални ресурси. Визирам предимно някои африкански страни, защото другите ще се избият, Латинска Америка, Китай и Русия. Спомняте ли си какво се случи в България точно след падането на режима? Спомняте ли си за приватизациите, господин 10%, госпожа 27% и т.н.? Според планът на „демокрацията“ това са първоначалните етапи от „демократизирането“, тоест сриването, на една държава: генерално самият процес има за цел народът на съответната държава търпяща демократизиране по западен модел да бъде обезкултурен, тоест набляга се на замяната на автентичната култура с нова такава, което се изразява в приемането на „новите яки неща“, които чрез новите поколения малко по малко заместват и елиминират по един квази естествен начин културата на този народ. Това, което я прави уникална бива сривано тактично.

Следващият етап на демократизацията е елиминирането на държавният капацитет за производство и самоиздръжка – тоест независимостта е пречка. Основното е държавата да бъде вкарана в спиралата на банковите кредити, които, както знаем произлизат от частни фондове в по-голямата си част. Тук има няколко основни подточки, само няколко от тях, защото по план те са стотици и няма как да бъдат описани в една статия като тази. Лишаването от армия е важна част тук. Ще ме извиняват пацифистите, но оръжието дава много гаранции в свят като нашият. С две думи, НАТО е пример за това как се елиминират армии на цели държави. Както предполагам знаете българската армия беше безцеремонно разнебитена, именно защото страната стана член на НАТО и американските генерали направиха проекта за новата българска армия. Тези маневри дават началото на процеса „демократизиране“, някои от началните такива са:


Етап 1 – смяна на системата:


Замяна на старата система с нова, което включва нови хора на власт, нови вярвания, нови идоли, нови „яки неща“, нови суб-култури (чалга…) и всичко ново, предимно нови лъжи, на които масите вярват понеже такива смени винаги имат добро медийно покритие. Първи етап има като основна цел да надъха народа, един вид да напомпа едно фалшиво вярване, че „новото“, което, разбира се, е пълен фарс, „най-после ще сложи край“ на старото и всички ще пием френско вино и ше мааме ирански хайвер по 200 грама на порция...


Етап 2 – елиминиране на отраслите носещи икономическа независимост:


Систематизиран СРИВ в системите генериращи реалната икономика, тоест срив в производството, или другояче казано – елиминиране на системите, позволяващи независимост и имплантиране на нови системи носещи зависимост и дълг на държавата. Това според тях е демократизиране, което в същността си е елиминиране на капацитета за самоиздръжка на ниво държава, което води до същото на всички нива оттам надолу. Ясен пример ви е държавният стандарт, тази малка и допреди време задължителна книжка, която показваше кое как се прави. Благодарение на нея тогава ядяхме истинско сирене произведено от истинско мляко, а аспартамът беше в категория „канцерогени“, където разбира се наистина принадлежи, а кокошките по фермите дори се разхождаха свободно и снасяха истински щастливи яйца. Това е селскостопански пример, но поне е ясен, защото става въпрос за нещо базово, за което днешният българин изобщо не е сигурен...понеже „демокрацията“ е дала право на избор и сега е легално да се яде сирене направено от 50% отрови + 50% масла, и нито грам прясно мляко. Извън селското стопанство, което между другото у нас е било на много високо ниво, стоят всички останали отрасли свързани с производство и търговия, тоест това което носи реалната икономика, та когато съвсем спре кредита ще трябва да се питаме: „Ми ся що че ядем?“. Поколенията на 60-те и 70-те години със сигурност са учени как да засадят една връзка домати и дори са минавали военна подготовка, ами за тези от 81-ва година нататък? А днешните деца, според които млякото идва от супермаркета?

 


Етап 3 – да повярват в свободният пазар:


Тук е важно да се отбележи митът за „свободният пазар“, който изобщо не е свободен, а генерира все повече монополи. Това е „камуфлажен елемент“, самият термин няма истинско покритие, защото ако забележите в ден днешен се набляга на елиминирането на малкия и среден бизнес за сметка на големите монополи. Това не е free market folks, това е елемент от унищожението на вашият капацитет за самоиздръжка – Те не искат вие да можете да имате капацитета да се самоиздържате, защото ако е така – Те губят контрола над вас.


• Приватизация, която е елемент от описаното по-горе, но заслужава собствена подточка. Ако една държава е управлявана от народни избраници, кой шибан рационален и сериозен ум би допуснал отрасли като образованието или здравеопазването да минат в ръцете на частни бизнесмени? За това говорим – шибанящина, и то без да споменавам всички други сринати отрасли в една държава като нашата, която впрочем изобщо не е наша, отдааааааааааавна не е наша...

Именно в такива неща се състои „западната демокрация“, за която толкоз много рева простолюдието у нас – и си го получиха разбира се. ЕС имаше нужда от краен квартал и получи целите Балкани, като най-смешното тук е, че гърците се имат за свръх-раса, те не са „обикновени балканджии“.

От другия край на океана, президентът Уго Чавез, един от главните магистри на интер-американската ложа „Libertad“ [„Свобода“ – втората най-стара в Латинска Америка след ложата „Independencia“ („Независимост“)], основана от самият освободител Симон Боливар, правеше точно обратното – реши да си върне златото оставено от предните мандати (марионетки на ЦРУ...) в европейски и щатски банки. Войводата Уго Рафаел Чавес Фриас инициира друг международен калабалък.

Написано от Nahuatl



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747192
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031