Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2015 13:19 - рИформатора Мартин Димитров: "Ще помогнем за доразграбването на България."
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3261 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 24.01.2015 13:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
И този рИформатор не е единствен в точенето на лиги по грабежа на мандата на това управление - схемата с "удължаване" живота на вече "удължените" животи/ресурси на двата действащи блока (5 и 6) в АЕЦ "Козлодуй". На практика имаме 100% единодушие сред всички "политици, експерти, институции и медии". Това личи от преразказа на последното заседание на парламентарната комисия по енергетика, от края на тази седмиця, публикуван в електронното издание Money.BG, в материала 

Държавата задлъжняла към американските ТЕЦ-ове със 700 млн. лева

Заглавието е за отвличане на вниманието. Но ето какво четем в края на посланието, за тези, които не са се отказали да го прочетат и осмислят (за по-добър прочит на снимката от статията кликнете с мишката върху нея):

image

За готвенето и привеждането в действие на тази схема напоследък писах тук толкова много, но за незапознатите ще предложа да видят последния материал с най-важните доказателства, че това е грабежа на мандата на това управление
Правителството ще гласува днес грабежа на мандата си.

Това че почти 100 милиона евро вече са "усвоени" даже за мен самия е повече от новина!!!! Та нали договора за "удължаването" беше подписан едва в началото на октомври 2014-та г. (по време на служебния кабинет Близнашки), от този, който на долната снимка седи до министър Теменужка Петкова - директора на АЕЦ-а Димитър Ангелов.Кога успяха за ТРИ месеца да опаткат 100 милиона евра???!!! Умопомрачително!!!
Що се касае до цената от 270 милиона евро за двата блока - вЕрвайте им! Още преди изборите Борисов заяви в Стара Загора, че долната граница на грабежа няма да пада под 600 милиона евра, а горната може да достигне и да 1 милиард!!!
(вижте повече в
Нова мощна доза убийствени за България лъжи на Бойко Борисов.)

image

Тук топката се поема от екс-министър Добрев, който прокарва през сцената първото трасе за доразграбването - отказа на "държавата" да събира 90% от печалбата на собственото си дружество. Тук, всички заедно, "забравят" да ни обърнат внимание, че дупката в бюджето от това и подобни на него откази от събиране на задължения ще се компенсира от външните многомилиардни заеми, гласувани в парламента още в края на миналата година. Така тази кражбА ще се плаща през данъците вместо през цената на тока. Стана ли ви по-ясно???

Но това може и със сигурност няма да задоволи безгранично алчните апетити на душманите, поради което топката се поема от бившия председател на същата комисия и световно (не)известен рИформатор Мартин Димитров. Той заявява, че при необходимост от ескалация на грабежа няма да има никакви проблеми, защото престъпната групировка, наречена Народно събрание, на минутата ще го одобри.

Завесите падат и следват бурни и продължителни аплодисменти.

А вие защо не аплодирате???? Какво? Сили не ви останаха? Това си е ваш проблем! Тяхното задължение да работят единствено и само във ваш интерес и те го правят, по най-добрия начин. Какво повече искате от това???

Георги Котев





Гласувай:
8



1. ikra - !!!
24.01.2015 18:25
Наистина потресаващо!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9863206
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930